Recent Posts

15 Απριλίου 2016

Tα GOIM των ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του Ιουδαϊκού Ισραήλ




ΟΥΑΙ ΥΜΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ (ΚΑ 9110) ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ & ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.



Θεσσαλονίκη 15/4/2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. και της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ σας μοστράρουμε μεταχρονολογημένες ΦΩΤΟ από ζημιές που σας έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των ζημιών, καθώς αφορμή έγινε η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργεια και για λογαριασμό των GOIM αστυνομικών οργάνων που έχετε στη δούλεψή σας ! αλλά και στο προτεκτοράτο σας ο GREKYLISTAN.
Οι πρώτες λοιπόν τέσσερις φωτογραφίες αφορούν το ΞΗΛΩΜΑ των πινακίδων ΝΖΜ 2082 που στα διόδια Μακρυχωρίου Λάρισας έκαναν κατόπιν εντολής σας ! και προέβησαν τα GOIM όργανά σας στην μη ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ αξίας 30.000 ευρώ (μικτής ασφάλειας), που έτσι κι επικαλείται ο ασφαλιζόμενός μας την βοήθεια των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ, προβαίνουν αυτόματα σε όποιο σημείο του πλανήτη γη επιλέγουν αυτές οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Καθώς με την ευκαιρία αυτή σας ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΜΕ στην κύρια φωτογραφία το όχημα χωρίς πινακίδες που δεν τις παραδώσατε ακόμη ενώ έχουν περάσει σχεδόν εννέα μήνες, φωτογραφίζοντας το όχημα αυτό μπροστά από τον αλφαδιασμένο χώρο που σας έχει προγραμματίσει ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ 1.400 τ.μ. με την υπογραφή του, που είναι καιρός να τον μαθαίνετε και πώς τον λένε, καθώς έχει κι όνομα ! και μπορείτε να τον αποκαλείτε στην ιουδαϊκή σας γλώσσα Γιαχβέ ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ !!! Που με αυτή την υπογραφή του θυμίζει στα χαρούμενα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας ! αλλά και σε σας που υποδύεστε τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλά που κουβαλάτε ακόμα όόόλοι στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια ! και βάζετε τον Λεβίτη υποτακτικό σας δέσποτα Άνθιμο Κουκουρίδη να απευθύνεται τηλεφωνικώς στον εκπρόσωπό μας, λέγοντας του πως «ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΑΟΣ» !
Γι’ αυτό και ο Θεός σας ξαναθυμίζει ότι το 1995 με την διαπλάτυνση της οδού που σας έβαλε να κάνουν τα δημοσιο-υπαλληλικά σας GOIM σ’ εκείνο το σημείο, ΞΕΧΑΣΑΤΕ να τον αποζημιώσετε την έκταση των 5.850 τ.μ. που τα δημεύσατε, με αποτέλεσμα να πωλείται τώρα το παραδίπλα αγροτεμάχιο έκτασης 6 στρεμμάτων. Φροντίστε λοιπόν με τα χρήματα που τυπώνετε στα τυπογραφεία των εκάστοτε νομισματοκοπείων σας να το ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ και να του το παραδώσετε για να στηθεί εκεί το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ, που τα σχέδια του παρεκκλησιού 1.400 τ.μ. είναι εδώ και καιρό φτιαγμένα από δικούς μας σχεδιαστές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αλλά και τα χρήματα στο ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ Θεσ/νίκης για να θυμίζουν στις επερχόμενες γενεές το μεγαλείο του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! αλλά και με την υπογραφή του που δηλώνει το ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ !!! ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 31-7-2015 ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΑΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ
ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΝΖΜ 2082 ΑΠΟ GOIM ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΣΤΟ GREKYLISTAN ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΣΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΖΜ 2082
ΑΠΟ GOIM GRΕKYLOUS ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ


ΤΟΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

  ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ 31/7 ΕΩΣ 15/8/2015


ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΣΤΙΣ 2/10/2015 Σ’ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΑΠΟ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ GOIM ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΖΜ 2082

 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΟΡΓΗΣ ΣΤΙΣ 2/10/2015 ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΓΚΜΠΑ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) ΤΩΝ ΚΑ 9110 ΕΒΡΑΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου