Recent Posts

21 Απριλίου 2016

Περίεργες ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ διασύρουν ευυπόληπτους πολίτες



«ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


Θεσσαλονίκη 21/4/2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                     info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                                       grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                                     infopar@parliament.gr                                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                                         pressoffice-gada@hellenicpolice.gr              
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                     protodikeio-thes@otenet.gr             
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της ΣΙΩΝ Α.Ε. και του μαφιόζικου σας εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ! σας στέλνουμε μετά από 10 χρόνια μια ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, για το συγύρισμα που σας έκαναν στις 21-4-2006 για λογαριασμό του ομογάλακτου αδερφού σας Σπύρου Αγγελάκη από την Κομοτηνή, που τον βάλατε να χρεοκοπήσει την γαλακτοκομική του μονάδα στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής φεσώνοντας την κωλοτράπεζά σας, προκειμένου το φέσι να το μεταφέρετε με τα δημοσιο-υπαλληλικά σας GOIM – ΖΩΑ, στις πλάτες των απροστάτευτων πολιτών ! Και παράλληλα να παριστάνει και ο δικός σας Σπυράκος τον φουκαρά, ότι μαφιόζοι δικοί σας του έφαγαν τα τυριά και του έδωσαν πέτσινες επιταγές ιουδαϊκών συμφερόντων, που ομογάλακτα GOIM αστυνομικά σας δημοσιο-υπαλληλάκια !  αλλά και ΣΔΟΪΤΕΣ μαφιόζοι υπάλληλοι σας δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τους επίσης ομογάλακτους αδερφούς τους ! Αφού τελικά οι πάντες είναι στο μαφιόζικο κόλπο.
Γι’ αυτό τότε κι ένας δικός μας πήρε ΣΒΑΡΝΑ τους δρόμους της Κομοτηνής να κολλά στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων μονόφυλλα με το ποσόν των 4.479,39 ευρώ, που του έφαγε με δόλιο τρόπο ο ομογάλακτος αδερφός σας Σπύρος Αγγελάκης ! Και βρήκε ευκαιρία και η τοπική εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής να μοστράρει στην πρώτη σελίδα της ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ σας που την επιδοτείτε κι αυτήν μέσω κονδυλίων του ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ σας ! τον πηχυαίο τίτλο «ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» και τι πολίτες ? φρούτα από τον ιουδαϊκό σας ΜΠΑΞΕ !
Κι αφού έδωσε ο δικός μας ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ σήμα στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ με καταλυτική ημερομηνία την 21/4/2006 για ανάλογη εορταστική εκδήλωση μέσα στο Ισραήλ για το ποσόν των 4.479,39 ευρώ, δέχθηκε στις 29/3/2006 από την εγκληματική σας Μοσσάντ απρόσμενη επίθεση με την μέθοδο των ραδιοκυμάτων, χτυπώντας του την πίεση στο 48, καθώς τα πιεσόμετρά σας μετράνε μέχρι το 28, διότι από εκεί και πέρα πηγαίνουν οι αποδημήσαντες στο φουαγιέ του Αγίου Πέτρου για ενδελεχείς εξετάσεις μετά ! για το ποιος είσαι ? πώς ονομάζεσαι ! και για ποιον Ιουδαίο μαφιόζο εργάζεσαι ? Αποτέλεσμα το ΕΚΑΒ τον πήγε στο Α.Χ.Ε.Π.Α. που εφημέρευε ! τα γιατρουδάκια τον μέτρησαν 6 φορές την πίεση και διαπίστωσαν πως είναι εξωγήινος ! διότι το κοντέρ χτύπαγε ΤΑΒΑΝΙ ! και ο δικός μας ήταν μια χαρά !!! Ο μαφιόζος αρχίατρος του Παθολογικού διαπίστωσε και ο ίδιος το ανεξήγητο, γράφοντας στο βιβλίο εισερχομένων ώρα 2.30 μ.μ. 29-3-2006 μην χορηγώντας του ούτε υπογλώσσιο !
Τώρα εσείς τι λέτε, τραβάει ο κώλος σας για εορταστική εκδήλωση ? και όπου γάμος και χαρά ! εισπράξαν ομογάλακτοι αδερφοί σας μέσα σε κέντρο του Τελ Αβίβ την μεγαλόπρεπη ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ που τους έγινε θερινό, με 83 νεκρούς εκεί μέσα και πάμπολλους σακατεμένους τραυματίες ! Καθώς την ευθύνη γι’ αυτήν την αναλαμβάνουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για το χνέρι που σας κάνανε !
Κι επειδή αυτή η ιστορία έχει και συνέχεια ο προστατευόμενός μας ξαναεπισκέφθηκε τον Σπύρο Αγγελάκη για κάνα φράγκο ! εισπράττοντας το ειρωνικό « Φύγε ρέέέ απ’ εδώ, μην δώσω εντολή και σ’ εξαφανίσουν !» εννοούσε την εγκληματική σας Μοσσάντ ! κι ο γιος του να του βρίζει την Παναγία ! και να τον προκαλεί σε καυγά ! Αναγκάζοντας και τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να τρικλοποδιάσουν την μητέρα του και να πάει την επόμενη ημέρα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση !
Που αυτή η ιστορία είχε και συνέχεια να ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΝ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ την κόρη του Σπύρου Αγγελάκη, που εσείς οι μαφιόζοι Εβραίοι την διορίσατε στην εφορία της Κομοτηνής δημόσια υπάλληλό σας ! και να αργοσβήνει σαν το κεράκι από λευχαιμία ! Με αποτέλεσμα να ζητά τηλεφωνικώς ο πατέρας της από τον δικό μας να την κάνει καλά ! καθώς του απάντησε ότι θα ρωτήσει τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας, δίδοντας τις ανάλογες οδηγίες ! Οι οδηγίες δόθηκαν πως το ποσόν των 4.479,39 ευρώ να το καταθέσει στην Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Δωδεκάνησο ! και θα γίνει η κόρη καλά ! Ο Σπύρος όμως το ποσόν ΔΕΝ το κατέθεσε γιατί τα GOIM γιατρουδάκια από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης του υποσχέθηκαν πως θα την κάνουν καλά με νέα θεραπεία ! Το αποτέλεσμα πήγε και ο δικός μας προστατευόμενος μετά από δύο μήνες στην εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ για να μάθει το τι απέγινε η κόρη του Σπύρου Αγγελάκη ! και η απάντηση ήταν τωώρα, έχει εδώ και μήνες που βρίσκεται η κόρη του στα μνήματα !
Γι’ αυτό σεμνάάά κι αρχίστε να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΥΕΤΕ, καθώς τον καταστροφικό σας κύκλο τον ολοκληρώσατε με τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας !
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η προκυμαία της μονής Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ του 666
των ΑΠΛΗΣΤΩΝ και ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ στον Πανορμίτη της ΣΥΜΗΣ
καθώς την έχουν αλώσει οι Εβραίοι και κουμαντάροντάς την μέσω του Εβραίου Αιμίλιου Κοέν !

Η αεροφωτογραφία και πανοραμική άποψη της μονής του Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ του Πανορμίτη που στο βάθος φαίνεται το Γηροκομείο που η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ το έκλεισε !
καθώς βάζει ΦΩΤΙΑ στα χαρτονομίσματα του ΠΑΓΚΑΡΙΟΥ που καταθέτουν οι προσκυνητές !

Ο Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ που ποδοπατά τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ Εβραίο
ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΣ την ΒΡΩΜΙΚΗ & ΡΑΔΙΟΥΡΓΑ ψυχή του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου