Recent Posts

30 Μαρτίου 2016

Το ΤΕΛΟΣ της ιουράσιας 666 ιουδαϊκής περιόδου

ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΟΥΡΑΣΙΑΣ 666 ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ GOIM ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥΣ
  

Θεσσαλονίκη 30/3/2016
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) & the GOIM animals Israel FARM (ΝΖΜ 2082)
Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, στις 31/3/2016 και ώρα 11 π.μ. στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης, πρέπει να δώσετε ΕΝΤΟΛΗ να παραδώσουν τα δημοσιο-υπαλληλικά σας αστυνομικά GOIM κτησιχρησίας της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε., τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082 ! την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ! και το δίπλωμα οδήγησης ! που παρανόμως κατέσχεσαν στις 31/7/2015 στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας, GOIM δικά σας και για να μην θρηνήσετε πάλι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ ! όπως εκείνη την στιγμή στην Σαγκάη της ΚΙΝΑΣ με πυρηνική έκρηξη !
Φροντίστε αυτή την φορά να είστε πιο λογικοί ! μιας και ανακατέλαβαν όπως λένε τα Μ.Μ.Ε. από τα βοϊδοκάναλά σας την αρχαία πόλη ΠΑΛΜΥΡΑ της Συρίας με τον περίοπτο ναό σας του ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, καθώς η ISIS σας τον έκανε ΣΚΟΝΗ & ΘΡΥΨΑΛΑ, γιατί σας έμαθε αυτός ο Θεός σας να τρώτε ασταμάτητα, όπως οι δεινόσαυροι της ιουράσιας περιόδου !
Και για να μην εξαφανιστούν οι επιχειρήσεις σας από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και περιέλθουν στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ σας θυμίζουμε το τι πάθατε στις 21/2/2013 στην Δαμασκό της ΣΥΡΙΑΣ, για την άρνηση του ομογάλακτου και ΜΑΦΙΟΖΟΥ δημοσιο-υπαλληλάκου σας προέδρου Πρωτοδικών των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης Παναγιωτάκη Παυλίδη, για την άρνηση παραλαβής των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ και την ΔΗΜΕΥΣΗ των επιχειρήσεων σας μέχρι του ποσού των δύο τετράκις εκατομμυρίων, επτακοσίων εξήντα τρισεκατομμυρίων ευρώ σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ !
Είδατε λοιπόν εκείνο που πάθατε; ΞΑΝΑΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ τις στιγμές αποκάλυψης που μέσω διαδικτύου τα GOIM σας τις βλέπουν και πηδάνε σαν τα βατράχια από την πολλή χαρά τους ! δίδοντας σήμα να κλείνετε το F/B της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, προκειμένου να τους διασκεδάζετε με την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, παραμυθιάζοντάς τους πως ο Θεός του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ θα εξακολουθεί να καταδυναστεύει την ΝΟΗΜΟΝΑ ανθρωπότητα !
Κοντή γιορτή ΑΥΡΙΟ !!! και απολαύστε τώρα ! ΦΩΤΟ από τις 21/2/2013 για τα χάπια που συνέστησε ο Παναγιωτάκης Παυλίδης σας στον εκπρόσωπό μας να πάρει ! μετατρέποντας αυτόματα οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σε τρεις ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ για το που επιχείρησε να καταθέσει τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για την ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Πρώτη ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ στις 21/2/2013 της ΡΩΣΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ πρεσβείας στην Δαμασκό της ΣΥΡΙΑΣ για την άρνηση παραλαβής των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ και ΔΗΜΕΥΣΗΣ της ΣΙΩΝ Α.Ε.

 Δεύτερη ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ στις 21/2/2013 το οκταόροφο κτήριο του σιωνιστικού κόμματος ΜΠΑΑΘ
του Μπασάρ Αλ Άσαντ για τον ειρωνικό χαρακτηρισμό του Παναγιωτάκη Παυλίδη προέδρου Πρωτοδικών λέγοντας «ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ» εισπράττοντας τριπλή εορταστική εκδήλωση

Τρίτη ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ στις 21/2/2013 από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
που όπου τριπλή εκδήλωση είναι για τον Πατέρα ! τον Υιό ! και το Άγιο Πνεύμα ! φτιάχνοντας παρανάλωμα του ΠΥΡΟΣ περισσότερα από 200 αυτοκίνητα των GOIM μασόνων
στην Δαμασκό της ΣΥΡΙΑΣ και για λογαριασμό του GOIM δημοσιο-υπαλληλάκου Παναγ. Παυλίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου