Recent Posts

11 Απριλίου 2016

ΥΓΕΙΑ το ΔΩΡΕΑΝ κοινωνικό αγαθό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ




ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΩΝ
ΜΕΤΑ ΤΩΝ OFFSHORE HOSPITAL ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ



Θεσσαλονίκη 11/4/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Πτωματοφάγα τέκνα της οικογενείας Αβεσσαλώμ που ο κάθε ΖΑΒΑΛΗΣ σας Εβραίος πρέπει να έχει από 3.850 δούλους ! και από 450 γκόμενες ! σύμφωνα με τους σοφούς σας προγόνους ! που σας τα γράφανε !
Ρε είστε σοβαροί με αυτά τα ΣΕΡΣΕΜΙΚΑ που γράφετε ? μέσα στο ΤΑΛΜΟΥΔ ? και στην ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ ? Ρε δεν αντιλαμβάνεστε το τι τσουνάμι σας έρχεται με τις μαφιόζικες OFFSHORE εταιρείες σας ? καθώς σας απέμειναν 12 ημέρες έως τις 23/4/2016 να μετακομίσετε από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ τον περιούσιο λαό σας σε ασφαλές σημείο ! που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας το έχει υποδείξει και είναι το τρίγωνο των Βερμούδων ! Και για να δείτε πόσο γαλαντόμοι είναι οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σας επιτρέπουν να πάρετε μαζί σας και τα GOIM – ΖΩΑ σας που ανήκουν στην Αγία σας ΣΙΩΝ Α.Ε., προκειμένου εκεί στις νήσους Βερμούδες να σας υπηρετούν καθώς αριθμούν τα δύο τρίτα του πλανήτη γη ! γι’ αυτό και σας βγάζουμε το ποσόν των 2.760.000.000.000.000 ευρώ και ολογράφως δύο τετράκις εκατομμυρίων, επτακοσίων εξήντα τρισεκατομμυρίων ευρώ, υπολογισμένα πάντα σε ράβδους χρυσού, κι όχι σε χαρτονομίσματα που μοστράρετε εκεί και τον Θεό σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με το έναν ΟΜΑΤ, όπως μάθατε και τα ποντιακά σας μασόνια να τον προφέρουνε για να αναγνωρίζονται κι αναμεταξύ τους !
Σίγουρα μάθατε πως στο μενού των ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ για λογαριασμό των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ περιλαμβάνουν και τα ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ των ιδιωτικών νοσοκομείων ! των ιδιωτικών ιατρείων ! κι εν γένει όπου κυκλοφορεί μαφιόζικος κι αφορολόγητος ΠΑΡΑΣ !!! Καθώς οι πάντες εκτελούν εντολές δικές σας  και προβαίνουν πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ να δολοφονούν με επιστημονικό τρόπο απροστάτευτους πολίτες, που δεν ανήκουν στην εβραϊκή μασονική μαφία ! αλλά ακόμη και δικούς σας ομογάλακτους GOIM αδερφούς όταν σας εναντιωθούν να σηκώσουν αυτοί κεφάλι !
Γι’ αυτό εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα θέλαμε να αναθεωρήσετε την οδηγία που δώσατε σ’ έναν ιδιωτικό σας οδοντίατρο της οδού Βας. Όλγας 73 στη Θεσσαλονίκη να επανορθώσει μια στραβή δουλειά που έκανε με εντολή και προτροπή δική σας ! Και να τον καλέσει αυτόν που μας παραπονέθηκε εντός 24 ωρών για την στραβή εργασία. Θυμίζοντάς σας την ζημιά που πάθατε στην κωμόπολη Γουέστ του Τέξας στο εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων με πυρηνική έκρηξη ! για την οδοντιατρική μαφιόζικη Ε.Π.Ε. smile clinic επιχείρησή σας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης που αφορμή έγινε ένα πλαστό πενηντάευρω δικό σας που το πασάρανε εκεί καθώς αυτά τα χαρτονομίσματα τα διανέμετε στις μασονικές σας στοές. Και από την στιγμή που ο απροστάτευτος πολίτης το έφερε σε μας ! και μας παραπονέθηκε ότι η εκεί επιχείρησή σας του έφαγε και EXTRA 2.400 ευρώ, αθετώντας την αρχική συμφωνία των 3.600 ευρώ οι δικοί σας υποτακτικοί υπάλληλοι ! Για να το στείλουμε το χαρτονόμισμα αυτό εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στον υποδιοικητή της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αντισυνταγματάρχη Γιάννη Λουμίδη, καθώς δεν κουνήθηκε φύλλο από εκεί. Αναγκαστικά δίνοντας κι εμείς σήμα στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να σας φτιάξουν το αναπάντεχο συγύρισμα που σας βρήκε στις 18/4/2013 στο εργοστάσιο της κωμοπόλεως Γουέστ του Τέξας ! με την πυρηνική ΕΚΡΗΞΗ, κάνοντάς σας γυαλιά – καρφιά και στα γύρω σπίτια.
Όπως με την ευκαιρία αυτή σας θυμίζουμε και άλλη μια βρωμοδουλειά που κάνατε, δίδοντας οδηγίες σε μια ομογάλακτη οδοντίατρο αδερφή σας της οδού 25ης Μαρτίου 25, να προβεί σε κατά λάθος εξαγωγή γερού τραπεζίτη δοντιού, που στηριζόταν γέφυρα ! Αποτέλεσμα να εισπράξετε εκείνη την ημέρα ταυτόχρονα 39 ανεμοστρόβιλους στις πολιτείες των U.S.A από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ! Καιρός λοιπόν να προβληματιστείτε ! με τα χνέρια που παθαίνετε ! και είδατε το τι πάθατε πρόσφατα στις 22/3/2016 για τις δύο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ομογάλακτες αδερφές σας που τις είχατε επάνω στα έδρανα της αιθούσης 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! Οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ έδρασαν ΑΚΑΡΙΑΙΑ και σας έκαναν εκείνη την στιγμή με δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και μία στο μετρό ! Για να σας θυμίζουν τον Πατέρα ! τον Υιό ! και το Άγιο Πνεύμα ! προκειμένου να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ πρώτα εσείς ! και μετά τα ΖΩΑ μασόνια που σας υπηρετούν μέσω του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα !
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 Το Διαβαλκανικό Ιατρικό κέντρο που η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ του Βαλκανικού φεουδάτου αποτελείωσε έναν από τους πάμπολλους τον ΑΡΓΥΡΗ ΒΟΣΝΑΚΗ τον Απρίλιο του 2003


Το ΩΝΑΣΕΙΟ καρδιοχειρουργικό ιατρικό κέντρο ιουδαϊκών συμφερόντων
που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ φρόντισε να έχει ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ κι αυτός και τα παιδιά του
 Η μαφιόζικη κλινική των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ στο Πανόραμα Θεσ/νίκης
που με επιστημονικό τρόπο καθαρίζουν κόσμο και κοσμάκη αντιφρονούντων της ΣΙΩΝ Α.Ε. 

 Το πολυτελέστατο ΓΙΑΧΟΥΝΤΗ Hospital στην ΤΟΥΡΚΙΑ
ιουδαϊκών συμφερόντων κρεματόριο της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ και γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου