Recent Posts

15 Απριλίου 2016

Συνάντηση προκαθήμενων του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ



ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.
ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN


Θεσσαλονίκη  16/4/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. τώώώρα θυμηθήκατε να στείλετε τους δύο προκαθήμενους των ιουδαϊκών σας εκκλησιών στην Μυτιλήνη ? τον μεν υποτακτικό σας Πάπα Φραγκίσκο με το λευκό ιουδαϊκό ΚΙΠΑ στο κεφάλι ! και τον έτερο ΛΕΥΙΤΗ Βαρθολομαίο, προκαθήμενος της ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ και της ΔΗΘΕΝ Ορθόδοξης πίστης, που τους διδάσκετε το διαίρει και βασίλευε μέσω των μασονικών σας στοών, για να σας υπηρετούν και να σας παριστάνουν τις χορεύτριές σας ! και να βαράτε κι εσείς ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ μαζί με τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας, διασκεδάζοντας την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, που ΣΚΥΛΟΠΝΙΓΕΤΕ κόσμο και κοσμάκη καθώς πρώτα τους εκτοπίζετε από τις πατρογονικές του εστίες και μετά βουλιάζετε τις βάρκες που τους μεταφέρουν GOIM δικά σας από τα Μικρασιατικά παράλια ! αλλά και από την θάλασσα της Μεσογείου για την δόξα του αρχιδιαόλου σας ΣΑΜΑΕΛ με τα επτά κέρατα, που τον μοστράρετε κι αυτόν με το άγαλμα της ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, μπροστά από την Νέα Υόρκη των  U.S.A. και τον επίσης σε μικρογραφία ΣΑΜΑΕΛ σας δίπλα στον ποταμό Σηκουάνα του Παρισιού ! που είναι και η πόλη του ιουδαϊκού σας φωτός !
Δεν ντρέπεστε ρέέέ ? ποιους πάτε να δουλέψετε και να παραμυθιάσετε μ’ αυτά τα ιουδαϊκά σας μαϊμουτζιλίκια ? μήπως τα ΖΩΑ μασόνια σας ? ρέέέ εδώ σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες ! και τα πελεκούδια ! τι καπνό ιουδαϊκό φουμάρουνε όόόλα τα ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ σας ! κι εσείς τους βάζετε να τραγουδάνε τον ιουδαϊκό σας τον χαβά ? για την δόξα του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ? Τ’ άλλα τα χαϊβανάκια που τα φωτογραφίζατε ως εκπροσώπους των προκαθήμενων των πολλών εκκλησιών σας στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν ! γιατί δεν τους κουβαλήσατε κι αυτούς στην Μυτιλήνη ? προκειμένου να προσευχηθούν κι αυτοί για την σωτηρία του περιούσιου λαού σας ! που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με εντολή του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σας ετοιμάζει χνέρι ολκής, τόσο σε εσάς που το παίζετε παντοκράτορες ! αλλά και στα ΕΚΛΕΚΤΑ ΖΩΑ μασόνια σας ! που στελεχώνουν τα 196 προτεκτοράτα ! μέσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των Κ.Ι.Σ. και φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !
Για την ώρα το ρολόι που μετρά αντίστροφα την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από την Σιωνιστική μασονική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ ! ΞΑΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ !!! αλλάζοντας την καταλυτική ημερομηνία ! η οποία σας έχει ανακοινωθεί προφορικά ! σε επόμενη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ θα λάβετε κι εγγράφως την καταλυτική ημερομηνία για να ετοιμάζονται και τα χαρούμενα σας μασόνια να σας ακολουθήσουν εκεί που σας προγραμμάτισε ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ μέσω του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας, που είναι και του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ χειροφίλημα του υποτακτικού Πάπα Φραγκίσκου με το ιουδαϊκό ΚΙΠΑ δηλώνοντας υποταγή στον ΔΟΝ Εβραίο ΑΡΧΙΝΟΝΟ του ιουδαϊκού KERATISTAN παρουσία του Χένρυ Κίσσινγκερ και των λοιπόν αρχιμαφιόζων της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ

Απολαύστε τους εναγκαλισμούς των ομογάλακτων ιουδαϊκών εκπροσώπων
της Χριστιανοσύνης Βαρθολομαίου και Πάπα Φραγκίσκου της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τώρα εσείς τι λέτε ? αυτός ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ο εκπρόσωπος του ΧΡΙΣΤΟΥ ?
ή του μασονικού εβραϊκού ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ 666 ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ?

 Τα βαφτιστήρια των αρχιμαφιόζων Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ
που υποδύονται τους προκαθήμενους των εκκλησιών της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ 666
του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου