Recent Posts

22 Απριλίου 2016

Ο δείπνος των ΕΚΛΕΚΤΩΝ GOIM




 Ο ΔΕΙΠΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ GOIM & ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


Θεσσαλονίκη 23/4/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                         ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα του σοφού βασιλιά σας ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ, που βαλθήκατε σώνει και καλά να του ξαναστήσετε τον γκρεμισμένο ναό του στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και να χριστείτε μετά και παντοκράτορες ελέω του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! και με βάση την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ την ιουδαϊκιά που σας διακρίνει, καθώς σας την έγραψαν οι ΣΟΦΟΙ πρόγονοι στο ΤΑΛΜΟΥΔ ! στα πρωτόκολλα της ΣΙΩΝ ! και στην ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ! Βαλθήκατε να εκτοπίζετε παράλληλα απροστάτευτους πολίτες από τις πατρογονικές τους εστίες της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να μεταφέρετε γύρω σας υποτακτικά GOIM που τα μάθατε στο κλέψιμο ! στην ρεμούλα ! και στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ ! σαν τον Άσαντ ! σαν τον Σίσι ! σαν τον Αμπντάλα ! αλλά και σαν τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας τον Βλαδιμηρούτσκα Πούτιν ! με το λοιπό Αραβικό ΣΚΥΛΟΛΟΪ που σας περιβάλλει από τις μασονικές σας στοές ! στα εμιράτα σας τα ιουδαϊκά ! με τους κακομοίρηδες και θλιβερούς σας υπηρέτες !
Υπενθυμίζοντάς σας και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ πως για όόόλα τα δεινά που ταλανίζουν την νοήμονα ανθρωπότητα ευθύνεστε εσείς ! Γι’ αυτό και ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ σας έδωσε μια ακόμη παράταση μισού χρόνου ! προκειμένου να συμμαζέψετε τα περίφημα GOIM σας, που τα μάθατε να βοσκάνε παράδες ! και να σας ακολουθήσουν για το τρίγωνο του ΔΙΑΒΟΛΟΥ ! Εγκαταλείποντας και τα εγκόσμια άνευ όρων στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, προκειμένου από εκεί να οδεύσετε σε άάάλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ μαζί με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! για τα Ηλύσια ιουδαϊκά σας πεδία ! ένθα απέδρα λύπη ! οδύνη ! και ιουδαϊκός στεναγμός !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Θαυμάστε διαλόγους με τον Εβραίο Φρέντυ Βασιλόπουλο !


Giannis Kolias
Giannis Kolias εχω μπερδευτεί λίγο με τα GOIM. Τι είναι ακριβώς?
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου καααλως τον πελατη ! γιααα γκουαρντα Giannaki Kolia και φερε μας καναν πανεξυπνο εβραιο για να κανουμε παιχνιδι μεσα στην Αγια σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! που μας παριστανεις και τον ΖΑΒΑΛΗ !!! Gege ?
Giannis Kolias
Giannis Kolias δεν τυγχανει να ξέρω Εβραίους. Το λεω γιατι μου αρέσουν οι νεολογισμοί. Επίσης δεν με βοηθάς και μου πετάς και νεα (Ζαβαλη).
Marios Tsamandouras
Marios Tsamandouras goy - goyim = εθνικός - εθνικοί = μη εβραίος. In modern Hebrew and Yiddish the word goy is the standard term for a gentile. In English, the use of the word goy can be controversial. It is sometimes used pejoratively to refer to a non-Jew, but in general the term is perceived as no more insulting that the term gentile.[7][8][9] However, to avoid any perceived offensive connotations, writers may use the better-known English terms gentile or non-Jew.

The term shabbos goy (literally "Sabbath Gentile") refers to a non-Jew who performs duties that Jewish law forbids a Jew from performing on the Sabbath, such as turning on and off lights.
Δείτε τη μετάφραση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Γιαααννααακη Ας τα μουχλιαρικα ρε που σε μαθαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι ! και συρε να μας φερεις καναν ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ραββινο εβραιο ! και θα σου εξηγησει αυτος το τι σημαινει ΖΑΒΑΛΗΣ που πιστευει σε θεο που εχει εναν ΟΜΑΤ ! Αnadum ? aaa Soile !
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
איר זענט זינדיק
איך טאָן ניט וועלן איר ענימאָר
איר זענט זינדיק
...Δείτε περισσότερα
Δείτε τη μετάφραση
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Freddy Vasilopoule δεν ειπαμε εχθες να μας φερεις καναν πανεξυπμο εβραιο ? για να κανουμε παιχνιδι ? τιιι μου τα μοστραρισες αυτα τα χαρουμενα συμβολα ? που ειναι για μασονια με ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλα ! Αντεεε συρε τωρα να μας φερεις καναν πανεξυπνο ραββινο ! απ την Αγια σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! και μετα απολαμβανετε και εσεις που παριστανετε τους ΖΑΒΑΛΗΔΕΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων ! αναμετρηση επιπεδου ! και δεν εχουμε προβλημα ! ακομα και αν μας παραταξετε & την εγκληματικη σας μοσσαντ ! Gege ?
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos Μα εγώ ραββίνος είμαι. Maccabi Tel Aviv με φωνάζουν στη συναγωγή.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aαααιιιντε ρεεε ΖΑΒΑΛΗ ΤΣΙΧΛΟΜΑΓΓΑ που σε μαθαν να γραφεις και αραμαικα ! και αφου λες οτι εισαι ραββινος γιατι ΔΕΝ εχεις τον απαιτουμενο ΚΩΛΟ να πας στην ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικης σας φεουδαρχικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ να παρεις αλα ΜΠΡΑΤΣΕ τον προεδρο σας τον Νταβιντ Σαλτιελ ! και να συναντηθουμε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ !!! με δικες σας ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ επανω στα δικαστικα εδρανα ! για να μας αποδειξετε εκει μεσα ! οτι η ΕΛΛΑΣ ειναι προτεκτορατο του ιουδαικου σας KERATISTAN ! γι αυτο μην μου κουνιεσαι ? και μου παριστανεις την ιουδαικη χορευτρια ! kapito ?
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos γιατι πολύ απλά:

ווידער הייַנט בייַ נאַכט איך אויף דער באַלקאָן וועט נעמען אַוועק

די מיידל קענען זען פון די אנדערע פּענטהאָוסע
אבער די קאָרטינג צייַט און פּריטענדז נישט זען
פלירטינג איז בייז און מוזן שפּילן ווי

טיי מיט לימענע אויף דער באַלקאָן
און מיין נויט פלאַרעס
קיינמאָל מיר וועלן זיין די צוויי פון אונדז אַליין
לימענע טיי אויף דער באַלקאָן
Δείτε τη μετάφραση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρεεε χαμενε σε βλεπουν τωρα και τα ζαβλακωμενα μασονια σας και αναλογιζονται το τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ κουβαλατε οοολοι οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ & ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ εβραιοι που διαβαζετε πολυ ΤΑΛΜΟΥΔ !!! Αποδεικνυοντας μας πως ουουουτε με μιας κοτας μυαλο δεν εχετε οοολοι της Αγιας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Αμολα λοιπον τωρα να πας να σε διαβασει ο ραββινος Μορδεχαι Φριζης ! για τις ΜΠΟΣΙΚΑΜΑΡΕΣ που μας αμολησες ! Αaaa reee zaif aqulu ! BUDALA Yiahudim efedim !
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
אגדות פון די אָלימפּיק סטאַדיומס
לאָראַל-קראַונד גרויס European און טראַנס
גאַט דיין שטאַרקייַט אָלימפּיקס
דיינע פּאַטעטיש וועלט קיינמאָל ליגאַ.

אָלימפּוס אָלימפּוס אָלימפּיק
מיין אָמאַדאַראַ גרופּע,
מיין גרויס ליבע,
מיין אָלימפּיאַקאַראַ.

לויבן דיין קינדער אָלימפּיק
סטאָריד, וועלט באַרימט.
ציטערן ו איר געהער עס אָלימפּיק
און נאָך געדענקען די סאַנטאָס און פּעלע.
אָלימפּוס אָלימפּוס אָלימפּיק
מיין אָמאַדאַראַ גרופּע,
מיין גרויס ליבע,
מיין אָלימפּיאַקאַראַ.
Δείτε τη μετάφραση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ WC !!! γιατι τετοιο μυαλο ΣΚΑΤΑ μονον εβραιοi εχoυν !!! καθως μας θυμιζει με το ενα τριγωνο του αστεριου σας που να αφοδευουμε και με το αλλο που να παταμε το καζανακι του WC !!! panimai ? aaa harasio !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου