Recent Posts

19 Απριλίου 2016

Κάψιμο των Εβραίων μέσα στην Ιερουσαλήμ


ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ & ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ




Θεσσαλονίκη 19/4/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέέέκνα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ ! Τέέέκνα ΠΑΛΑΛΑΑΑ ! Τέέέκνα ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ! με τας ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑΣ μυαλά ! Ασόν Θεόν που πιστεύετε με το έναν ΟΜΑΤ ! από σήμερον μπορείτε να μετράτε 202 ημέρας που σας απέμειναν ΑΔΑ σον πλανήτ αβούτον που αλέγατον γην ? και μπορείτε να διασκεδάζετε τα ΧΑΪΒΑΝΛΑΡΙ παιδία σας με το ΛΕΙΨΟΝ μυαλόν ! που σας τερούνε σαν τις βρεγμένες γάτες από το πολύν γυάλισμα που τα κάμετε τον κώλοτς φιλιστρίνι μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών και να λαλούσιν τον ύμνο σας τον ιουδαϊκόν πιάνοντας και τα έμορφα κουλιάτς ασόν ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ που τα βάζετε να κάμουσι ! Και να διασκεδάζετε κι εσείς μ’ αυτά που γράφουσι σο διαδίκτυον με φώτο τον γιο του βρυκόλακα τον Κυριακούλην Μητσοτάκην και ασόν διάλον να καμ ο Αλέξης Τσίπρας για να σας θυμίζνε κι οι δυο τους το Αποτάσσεις τον Σατανάν ? και το ΚΛΑΦΤΑ ΑΔΑ Ιουδαίε ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!

Που εχθές 18/4/2016 σην Ιερουσαλήμ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας ΚΟΡΩΣΑΝ τα ιουδαϊκά σας παιδία μέσα στο λεωφορείο ! Για το που ΔΕΝ είχεν τον ΚΩΛΟΝΤ να ερθ στο ΑΥΤΟΦΩΡΟΝ στις 29/6/2015 ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ της φεουδαρχικής σας Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ο Νταβίντ Σαλτιέλ για να μας είπει εκεί μέσα στο δικαστήργιο σας και με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΓΙΑ σας τα χαϊβάνια απάν στα δικαστικά έδρανα ! ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΑΣ κι ότι μπορείτε με το Δ.Ν.Τ. να κατακλέβετε τον κόσμον με ετούτα τα GOLDENS GOIM  όπως τα λέτε εσείς οι πανέξυπνοι Εβραίοι της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ και της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε.

Καιρός λοιπόν να μάθουσι κι αυτά τα χαϊβάνια σας το τι ΠΑΡΑΔΑΣ θα παίρνουσι από την ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!που μας θυμίζ πώς τα παιδία μας πρέπει να έχνε εν μέλλον ΛΑΜΠΡΟΝ ! για να ΚΡΟΥΜΕΝ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ! να ΚΡΟΥΜΕΝ ΩΑ ! να ΚΡΟΥΜΕΝ ΚΑΦΡΟΥΣ μασόνια ! με ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά ! Για την ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ της ανθρωπότητος στην εορτήν του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων στις 8/11/2016 !!!


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Σημείωσις: Κατωτέρω παραθέτουμε πολιτισμένους διαλόγους αυτήν την φορά από το διαδίκτυο.


Το κάψιμο των Εβραίων στις 18/4/2016 στην Ιερουσαλήμ έγινε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ και όχι από Παλαιστίνιους που παραμυθιάζουν οι Εβραίοι τα GOIM τους



 Πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά που τους άναψαν

οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων



 Τα δυο διαβολόπαιδα του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ που με αυτά διασκεδάζουν

οι Σιωνιστές τα GOIM – ΖΩΑ τους τα μασόνια ! μέσα στο GREKYLISTAN

της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN



 
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Panos Riolis Riolis
Panos Riolis Riolis που το βρήκες αυτό αν είναι fb γρκουπ πες να κάνω Join
Βασίλης Ζυγκρίδης
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις ? με αυτα διασκεδαζετε τα χαρουμενα GOIM μασονια των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ & ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. ?
Βασίλης Ζυγκρίδης
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου χαρουμενε Βασιλακη Ζυγκριδη ! το ελαβες το χαμπερι ? το ρολοι μετρα αντιστροφα ! και αυτο ? για να χεστειτε απ την πολυ χαρα σας ! Gege ?
Βασίλης Ζυγκρίδης
Βασίλης Ζυγκρίδης Στέφανος Χατζής Ιωάννου ναι φίλτατε , μόνο που δεν έχω ρολοί στο χέρι 20 χρόνια τώρα ,,..δε μου χρειάζεται όσες κυβερνησεις και αν αλλαξουν και όποιος και να αποζυμά καρέκλες Φρόντιζα νωρίς γι αυτό!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Bασιλακη αν μαθεις το τι τα περιμενει τα χαρουμενα μασονια ! θα σε πιασει ΤΣΙΡΛΑ ! γι αυτο καν την κοροιδα και φερε μας καναν πανεξυπνο εβραιο ! Dako ?
 
 
Giannis Kolias
Giannis Kolias ναι γιατί ειμαστε της Στοάς εμείς
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Από "Ελληνοχριστιανικό Εθνοστεντόν". Ρε, ΠΛΗΡΩΣΕΣ για το κλέψιμο ; Τίποτα δεν είναι δωρεάν. Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.
Leyteris Laoytsikos
Leyteris Laoytsikos είμεθα Σιωνοεβραίοι κομμουνισταί
Panagiotis G Papanikolaou
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Παναγιωτακη Παπανικολαου γιααα φερε μας καναν πανεξυπνο εβραιο ! σαν τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ του Κ.Ι.Σ.τον Νταβιντ Σαλτιελ να κανουμε παιχνιδι ? kapito ?
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Στέφανε, μην το πεις πουθενά, αλλά από έγκυρες πηγές έχω μάθει πως ο Kyriakos Gkinis εθεάθη κρατώντας επτάφωτη λυχνία μαζί με τον Freddy Vasilopoulos εκατέρωθεν θρόνου εντός του Ναού, θρόνου επί του οποίου είχε θρονιαστεί ο Ioannis Randos φορώντας κιπά που έφερε πάνω του το σήμα "φ" ενώ έμπροσθέν του ίστατο ο Gregory Vallianatos με ερυθράν τήβεννο φέρων την κεφαλήν του Nikos Charalambous επί χρυσού πινακίου.
Gregory Vallianatos
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Παναγιωτακη ας τα ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΑ κατα μερος που σε μαθαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι ! και φερε μας οπως σου ειπαμε εναν καθαροαιμο εβραιο για να κανουμε παιχνιδι ! ετσι ? αααιντε για να σε χαρω !
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Εγώ είμαι καθαρόαιμος εβραίος δάσκαλε. Τι λέμε τόση ώρα ? Δεν με παρακολουθείς ?
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου και γιατι δεν μας το λες ρε Παναγιωτακη ? και μας παιζεις τον πανεξυπνο ιουδαικο παπα ? γιααα γκουαρντα τωρα και παρε Αλα μπρατσε τον ομογαλακτο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικης Βαλκανικης σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και ελατε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να μας αποδειξετε οτι η ΕΛΛΑΣ ειναι ακομα προτεκτορατο του ιουδαικου σας KERATISTAN !!! Διοτι τον Σαλτιελ τον ΚΑΛΕΣΑΜΕ στις 29-6-2015 για να μας το αποδειξει με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ που εχετε επανω στα δικαστικα σας εδρανα ! Αλλα ΧΕΣΤΗΚΕ απο τον φοβο του ! και μας την ΚΟΠΑΝΗΣΕ ! Λοιπον εσυ τωρα τι λες ? θα μας κανετε την τιμη ? η θα μας παριστανεις τον ΤΣΙΧΛΟΜΑΓΓΑ των ιουδαιων ? Αfeeeerimmm ! masialaaa ! Anadoum ?
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Δεν παριστάνω. ΕΙΜΑΙ. Έκανα τεστ DNA και βρέθηκα απόγονος του Ιωάθαμ κατά 99%. Το υπόλοιπο 1% είναι Βαβυλωνιακό.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Παναγιωταααακη τι βλεπω ? μας δηλωνεις ΤΣΙΧΛΟΜΑΓΓΑΣ ? οπως οοολοι οι θρασυδειλοι εβραιοι ! που την κανουν με ελαφρα πηδηματακια ? ενω εχεις και απο πισω σου και 4999 φιλους που σε ακολουθουν ! η ειναι GOIM ? απο αυτα που τα χαιντατε μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων ? με την μεγαλη τρυπα απο τα πλαγια για να ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΥΝ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΥΝ τα οπισθια τους ? Αλλα και να ΚΛΟΥΒΙΑΖΕΙ το μυαλο τους ? Αυτα να βλεπεις και να θαυμαζεις την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του περιουσιου εβραικου λαου σας ! Αskolsoun bicirine ! zaif aqulu ! BOUDALA Yahudi efedim !
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Και οι 5000 γνήσιοι εβραίοι είναι. Έχουν κάνει όλοι test DNA.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τοτε Παναγιωτακη ΣΦΥΡΑ ΤΟΥΣ !!! να αρχισουν να γυαλιζουν τα παπουτσια τους ! για μεγαλο ταξιδι ! τους περιμενει ο μπαμπας σας ο θεος ! για να συγκυβερνησετε τωρα το ΣΥΜΠΑΝ !!! καθως εδω τα κανατε στην γη ΣΚΑΤΑ σαν τα μουτρα σας ! καιρος λοιπον για ΜΑΙΝΑ !!! να στησετε και τον ναο του Σοφου σας βασιλια Σoλομωντα σε αλλον γαλαξια ! αντε και καλο ταξιδι !!!
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Το ξέρουμε. Μαζί με τον Freddy Vasilopoulos έχουμε ήδη σχεδιάσει διαστημόπλοιο για διαστρικά ταξίδια χωρητικότητας εκατό χιλιάδων ατόμων. Στον κινητήρα θα μπει η κιβωτός της διαθήκης.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις γιατι δεν πατε στο τριγωνο του ΔΙΑΒΟΛΟΥ ? oπως σας προτεινε και το νομικο τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? και φευγετε απο εκει σε αααλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ ! ειδατε ρεεεε ? που ο παιχνιδιαρης μπαμπα σας θεος φροντισε απο εκει να εχετε καλο ταξιδι για του ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ! Αντε και καλον ιουδαικο παραδεισο ! Sevdalim Yahudi efedim !
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou Θα μετατρέψουμε την κιβωτό της διαθήκης σε μηχανή Alcubierre και θα πετύχουμε υπερφωτεινές ταχύτητες
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
באַרען לעגענדע און פּיראַעוס
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
די מענטשן טאָן ניט פאַרגעסן וואָס איז רעכט
Δείτε τη μετάφραση
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
Panos Riolis Riolis
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ωωωω ! καλως τον ιουδαιο Freddy Vasilopoulo ! που μας τα γραφεις και στα αραμαικα ! τιιιι χαμπαρια ? θα την βγαλετε καθαρη τελικα οοολα τα χαρουμενα εβραιοπουλα ? απο τις ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ? και φυσικα απο τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ! που ποδοπατα τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ προγονο σας ? η θα πατε μαζι με τα ψεκαστικα σας για την ΔΟΞΑ του ιουδαικου σας KERATISTAN ? Ψυχραιμια αποσποντα φιλαρακοοο και δεν κανει να εκνευριζεσαι ! παρτο χαμπαρι ο παιχνιδιαρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! σας εχει προγραμματισει μαζι με τα GOIM μασονια σας να γινετε το παραδειγμα προς αποφυγειν ! και αυτο ? για να ΞΕΧΑΙΒΑΝΕΨΕΙ μετα το ΣΥΜΠΑΝ !!! Gege ?
Panos Riolis Riolis
Panos Riolis Riolis αν δεν τρολαρει πρεπει νανε και γαμω τα ατομα ^
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Πανουλη γιατι δεν ρωτατε τον εβραιο ΦΡΥΖΙ να σας πει τα μελλουμενα ? που τα ξερει οπως και η εγκληματικη μοσσαντ ?
Giannis Kolias
Giannis Kolias respect και από μένα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου