Recent Posts

1 Αυγούστου 2014

Το ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ της Παναγίας ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ προς ΕΠΙΟΡΚΑ ΜΑΣΟΝΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
ΤΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ (Κ.Ι.Σ.) ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN


Θεσσαλονίκη 11-8-2014
Προς τον εισαγγελέα υπηρεσίας
των δικαστηρίων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  protodikeio-thes@otenet.gr
ΔΙΩΞΗ Ηλεκτρονικού εγκλήματος info@online-cyber-police.com
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ   pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ  Consular2@athens.mfa.gov.il

Κύριε Εισαγγελεύ
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σας προσκαλεί να δούμε από κοινού το ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ στις Φέρρες του Ν. Έβρου πέρυσι στις 15-8-2013, κι έσωσε όλο τον κόσμο από την ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών της εταιρειών, που έπιναν το αίμα όλων των οικονομιών της γης, διά μέσου της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους μασονίας, καθώς έχουν φροντίσει να την χωρίζουν σε μαύρη και λευκή αδελφότητα, προκειμένου να καταδυναστεύουν όλους τους απροστάτευτους λαούς του πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Ως λοιπόν Έλλην δικαστικός λειτουργός, είστε υποχρεωμένος να ακολουθήσετε τον εκπρόσωπό μας στην αίθουσα του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ, για να κοινοποιήσει η δικαστική αρχή των Ελληνικών δικαστηρίων την ΑΠΟΦΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που δημεύει όόόλες τις περιουσίες των ΕΠΙΟΡΚΩΝ κρατικών λειτουργών όχι μόνον της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ αλλά και των υπόλοιπων 76 τριγωνικών ιουδαϊκών φεουδάτων, που κουμαντάρονται μέσω των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ Κ.Ι.Σ.
Εάν στην απίθανη περίπτωση επικαλεστείτε άρνηση! και αδυναμία! να ακολουθήσετε τον εκπρόσωπό μας, που είναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, τότε τα πράγματα είναι  ΠΟΛΥ απλά! καλείτε την Άμεσο Δράση και μια κλούβα για να σας συλλάβει μαζί με τους λοιπούς ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ συναδέλφους σας, που απαρτίζετε τους ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 (barcode) που το μοστράρουν οι Σιωνιστές ακόμη σε όόόλα τα προϊόντα της γης! ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ αδυναμία να επιτελέσετε το καθήκον! και να εφαρμόσετε το γράμμα του Νόμου, που επιτάσσει η λογική! η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! καθώς και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου