Recent Posts

29 Αυγούστου 2014

Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ 751 επιλεγμένων μοσχαριών





Θεσσαλονίκη 30-8-2014

Την φωτογραφία με τα δύο υποζύγια, την δανειστήκαμε από τους ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ, που κι αυτοί τραβάνε κουπί για τον μεγάλο Ιουδαίο βασιλιά του ιουδαϊκού KERATISTAN! και φρόντισαν μέσω του Μαρμαρωμένου βασιλιά να μας αποκλείσουν από την ομάδα των ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ. Οι παλαιότεροι και σερφάροντες στο διαδίκτυο θα την πρόσεξαν, μια και είχαμε σχόλιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με ημερομηνία 5-5-2014 για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους με τα 751 ΜΟΣΧΑΡΙΑ του ιουδαϊκού ΣΤΑΒΛΟΥ, το οποίο και το αναδημοσιεύουμε όπως ακριβώς το είχαμε γράψει!
Τελικά αποδεικνύεται πως όόόλα τα μασόνια έχετε μυαλό! Άσχετα εάν τραβάτε κουπί για την εβραϊκή μαφία γράφοντας τα αβανταδόρικά σας μέσω F/B,  διότι όπως λέμε κονομάτε εξέχουσες θέσεις στην κοινωνία της ιουδαϊκής ΖΟΥΓΚΛΑΣ! αλλά και κονομάτε και παράδες παράλληλα, μια κι αντιλαμβάνεστε ότι αυτά που γράφουμε είναι για ΝΟΗΜΟΝΕΣ ανθρώπους κι όχι για GOIM! όπως τα καλοκάγαθα υποζύγια της φωτογραφίας! Που εν συνεχεία αρχίζουν να λακίζουν ένας – ένας όλοι που δουλεύουν μέσα στις φανταχτερές ιστοσελίδες, και τα μπλοκ τους! όπως ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, που τον βάλαν να είναι κατά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, όπως ο ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που κάνει και σχόλιο λέγοντας με τρία λινκ εμείς και δεν κάνουμε τίποτε! Μια κι αποφεύγουν τα χαϊβάνια να μας διαβάζουν, σαν τον ΔΙΑΟΛΟ με το ΛΙΒΑΝΙ όπως και η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ, που εκεί γράφει όόόλο το αξιόμαχο ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ! αλλά και άλλων πολλών Ελληναράδων, που δεν ξέρουν οι έρμοι ότι οι ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ για τα χαρούμενα! για τις μποσικαμάρες τους! αλλά και για τις ειρωνείες και βωμολοχίες τους, που εκσφενδονίζουν κατά των συνομιλητών τους, καθώς αυτοί ΔΕΝ την βγάζουν ΚΑΘΑΡΗ με τίποτε και με καμία ΔΥΝΑΜΗ, μια και οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ τους περιμένουν! του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!   

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωσις! Απολαύστε από κάτω και το αναδημοσιευμένο κειμενάκι που είχαμε μοστράρει στις 5/5/2014, προκειμένου να τονίσουμε πως η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ απέχει από αυτήν την εκλογική διαδικασία! μια και ξέρει πως Ιουδαίος κερνά! και Ιουδαίος πίνει! για να θυμίζουμε στα GOIM πως οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες, σταμάτησαν να μασάνε ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ!!!


Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΒΟΪΔΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ KERATISTAN
  

Θεσσαλονίκη  30-8-2014

Αυτά να τα βλέπετε και να παραδειγματίζεστε από την ΣΟΦΙΑ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! έφτιαξε ο Θεός αυτά τα καλοκάγαθα ζώα, για να υπηρετούν τον άνθρωπο! Και οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ πρόγονοι των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων σοφίστηκαν με βάση το ΤΑΛΜΟΥΔ να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε ζώα! Φροντίζοντας να επιλέγουν  τους πλέον ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ και να τους προτείνουν στην ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ για εθνοσωτήρες! Που ο αχμάκης (αγαθός) ΘΕΟΣ, φρόντισε να την δώσει μυαλό και την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ για να μην πηγαίνει να τους ψηφίσει για τις γιαλαντζί εκλογές που διοργανώνουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπως και στο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, που τρώνε την ιουδαϊκή ΠΑΠΑΡΑ μέσα στα ΠΑΧΝΙΑ των ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ τους ΣΤΑΒΛΩΝ!!!
Αν παρ’ ελπίδα κάνας πανέξυπνος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ μασονάκος αισθάνεται θιγμένος! ή σπόνσορας τους βουβαλάρης Ιουδαίος, που έχει και οικονομολογικές γνώσεις για την ΠΑΠΑΡΑ που τους ταΐζει στους κομματικούς ΣΤΑΒΛΟΥΣ!! το μεϊντάνι  του διαδικτύου είναι ΕΔΩ!!! Θυμίζοντάς του το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ότι αυτά που θα μας επιλέξει μόνος του, μια κι αυτός προεπιλέγει και αυτός εγκρίνει από τις μασονικές του στοές για ποια απ’ όόόλα τα έχει προγραμματίσει και προτείνει να πάνε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!!


  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου