Recent Posts

26 Αυγούστου 2014

Μάχαιραν δώσαν; ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ χολιγουντιανή λαμβάνουν!!!



ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ή ΘΑΥΜΑ!!!

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ KERATISTAN
ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ





Θεσσαλονίκη 26-8-2014

Η αφορμή γι’ αυτή την ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ της αστυνομικής διοικήσεως στην Βαγδάτη, που στεγάζονται οι μυστικές υπηρεσίες του πολύπαθου ΙΡΑΚ, δόθηκε από μια ακόμη εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενός Αφροαμερικανού, από δυνάμεις καταστολής, που αποτελούνται από ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ αστυνομικούς που δολοφονούν ΑΟΠΛΟΥΣ πολίτες για λογαριασμό της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων! Εισπράττοντας και το αντίτιμο που τους αναλογεί και είναι προς γνώση και συμμόρφωση!
Γι’ αυτό το νομικό τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προειδοποιεί τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ιουδαϊκού KERATISTAN, που χειραγωγούν τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους μέσω των μασονικών τους στοών, μέσα στα αστυνομικά τμήματα του πλανήτη γη! να είναι προσεκτικότερα έναντι των άοπλων πολιτών! Που τα προτρέπουν να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ απροστάτευτους πολίτες για ασήμαντη αφορμή, προκειμένου να τρομοκρατούν με αυτές τις ενέργειές τους, τους ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ πολίτες μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
Καιρός ν’ αντιληφθούν οι πάντες!!! που υπηρετούν αυτό το σαθρό κι εξοργιστικό καθεστώς του εβραϊκού ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, πως οι μέρες της παντοδυναμίας τους έχουν τελειώσει από την στιγμή που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ έθεσε σε ισχύ το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ για να προβάλλουν αμοντάριστα πλάνα οι ανυπεράσπιστοι πολίτες, και να δείχνουν μέσω F/B με το βίντεο του κινητού τους τηλεφώνου καρέ – καρέ  πλάνα των ΕΠΙΟΡΚΩΝ αστυνομικών, που συμπεριφέρονται ως ΜΠΡΑΒΟΙ, προκειμένου να εφαρμόσουν τον ΔΗΘΕΝ νόμο των ΚΑΦΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ αφεντάδων τους! με αποτέλεσμα να εισπράττουν ευθύς αμέσως σε άλλο σημείο του πλανήτη γη οι ομογάλακτοι αδερφοί τους αστυνομικοί το ΑΝΤΙΤΙΜΟ στην αστυνομική διοίκηση των μυστικών υπηρεσιών της Βαγδάτης του κατακερματισμένου ΙΡΑΚ! Ανατίναξη ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!! δημιουργώντας εκατόμβη νεκρών μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ που υπηρετούν την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά! και να πηγαίνουν αποκεφαλισμένοι από τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ για την δόξα της ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που τους έθρεφε και τους συντηρούσε, βάζοντάς τους να συλλέγουν αστεράκια για τις εγκληματικές τους ενέργειες! και μασονικούς βαθμούς για την άνοδο στην ιεραρχία της μασονίας, προκειμένου να λάβουν αυτά τα υποτακτικά μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ από την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ το μετάλλιο της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ, και από την Π.Ε.Ν.Ε. την ΔΙΑΤΑΞΗ που επιβάλλεται μέσω του  νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ την ΠΛΗΡΗ εφαρμογή των ΠΟΙΝΩΝ για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και να οδεύσουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ανάλογα με τον βαθμό που διαθέτουν οι υψηλόβαθμοι κι ΕΠΙΟΡΚΟΙ προϊστάμενοι για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού! και η ανεγκέφαλη SAVURA που θέλουν να ονομασθούν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας!!! για να θυμούνται και οι επερχόμενες γενεές πως γίναν το παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ μέσα στα 77 φέουδα του άλλοτε KERATISTAN!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου