Recent Posts

20 Αυγούστου 2014

Οι ΜΑΥΡΟΙ & ΤΡΟΜΕΡΟΙ Άγγελοι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η

ΠΡΟΣ TOYΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN



ΜΑΣΟΝΙΑ!!! ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ (ΤΣΙΟΡΝΙΓΙΕ ΓΡΟΖΝΙΓΕ) ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ Ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!!!






ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                 Consular2@athens.mfa.gov.il



Θεσσαλονίκη 20-8-2014



Η απάντηση του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που μοστράρουν μέσω διαδικτύου οι Σιωνιστές, έγιναν αφορμή οι δύο ΦΑΙΔΡΕΣ εικόνες που πρόβαλλαν οι Εβραίοι μέσω των αβανταδόρων μασόνων τους,  προσπαθώντας να διασκεδάσουνε την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά! αλλά και παράλληλα και τα ζαβλακωμένα μασόνια τους να τα πείσουν πως στις κατωτέρω φωτογραφίες που σας προβάλλουμε, μαζί με τους διαλόγους ενός δικού μας μέλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με έναν καθαρόαιμο Εβραίο που δηλώνει Ηλίας Καραμανώλης, είναι για να συναγάγετε μόνοι τα συμπεράσματά σας! για τις ανωτέρω περιτομές που κάνουν οι απολίτιστοι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ στους πιτσιρικάδες γενειοφόρους Χριστιανούς! Αλλά και στους δύο αποκεφαλισμένους! που τονίζουν ότι είναι ΤΑΧΑ ΜΟΥ Χριστιανοί! αλλά παρέλειψαν ΕΠΙΜΕΛΩΣ να πούνε πως αυτοί είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ μασόνια του ιουδαϊκού τους KERATISTAN, γι’ αυτό και αποκεφαλίστηκαν! και τέθηκαν σε δημόσια θέα! Για να αντιλαμβάνονται και οι νοήμονες πολίτες ότι η οργή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ξεσπά στα αποκεφαλισμένα κεφάλια των ιουδαϊκών τους ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ!!! με ένα τέλος παραδειγματικό που να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΥΕΙ μετά το ΣΥΜΠΑΝ!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σημείωσις: κατωτέρω παραθέτουμε όλους τους διαλόγους και τις δύο φωτογραφίες για να συναγάγετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π Διακεκριμένος ισλαμολόγος στη Γαλλία συριακής...
olympia.gr
  • Στέφανος Χατζής Ετσι ΜΠΡΑΒΟ !!! ΑΥΤΑ να τα βλεπουν και τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασονια του εβραικου ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ ! για να αντιλαμβανονται το τι τα περιμενει αυτα ! ΑΛΛΑ και τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα αφεντικα τους ! τους ΑΘΛΙΟΥΣ & ΜΙΑΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ !!!
  • Ηλίας Καραμανώλης ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ................................ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ..................ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ....................
  • Στέφανος Χατζής Ωωωωωω ΚΑΛΩΣ τον Ιουδαικο ΑΣΤΕΡΑ ! Ηλια Καραμανωλη ! εκπροσωπο του Ιουδαικου KERATISTAN !!! και του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικης Βαλκανικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ !!! γιααα πες μας τωρα ! ρε ΑΣΤΕΡΑ και εκπροσωπε των εβραιων ? κατα που την εχετε την εγκληματικη σας μοσσαντ ? να γλυτωσει αυτους τους ομογαλακτους Αδερφους σας ? που σας τους μοστραρουν οι ΤΖΙΧΑΤΙΣΤΕΣ ? το ξερεις οτι η δικη σας ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ & εισαγγελινα που την εχετε στο γραφειο 130 των δικαστηριων θεσ/νικης στις 11/8/2014 ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δει το ΘΑΥΜΑ σε επαναληψη ! της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ? που ΣΩΖΕΙ οοολον τον κοσμο απο την Σιωνιστικη μασονικη σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ ? που κατατρωτε οοολες της οικονομιες των λαων του πλανητη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ??? εχεις την εντυπωση οτι θα συνεχισετε να την βγαζετε καθαρη ? και να αποκαλειτε ΚΑΘΙΚΙ !τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ??? ο Αlkaidas !
  • Ηλίας Καραμανώλης ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ...................ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.........................ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ........ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΖΑΖΕΨΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;;;ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΕΚΑΣΕΙ;;;;;;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...............
  • Στέφανος Χατζής ΕΙΔΕΣ ? Εβραιε φιλαρακο Ηλια Καραμανωλη ? οταν αποκαλείτε ΚΑΘΙΚΙ !!! ΜΑΛΑΚΑ !!! ΧΑΠΑΚΙΑ !!! και για ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ τον μπαμπα σας τον θεο ??? το τι ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ??? Γι αυτο ! ειναι πολυ φυσικο και επομενο ! να σας ετοιμασει και ΑΥΤΟΣ !!! ΤΕΛΟΣ παραδειγματικο !!! με τα μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας !!! οπως η εν λογω ΕΠΙΟΡΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δηθεν εισαγγελινα που την βαλατε στο γραφειο 130 των δικαστηριων θεσ/νικης ! να σας κανει ΠΛΑΤΕΣ !!! Αντε τωρα να σας την γλυτωσει η εγκληματικη σας μοσσαντ ! Μια και την προγραμματισανε να την τρωνε τα ψαρακια του Αμαζονιου ποταμου !!! Βλεπεις ? το νομικο τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ειναι πολιτισμενο !!! ΔΕΝ κοβει κεφαλια ? Αλλα βαζει να ξεκοκαλιζουν τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ αυτα τα μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ! για να τα βλεπουν οι επερχομενες γενεες ! και να ΞΕΧΑΙΒΑΝΕΥΕΙ εν συνεχεια το ΣΥΜΠΑΝ !!! ο Αlkaidas !
  • Achille Katsamas Ρε Στεφο....ρε παληκαρι μου...
  • Ηλίας Καραμανώλης ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ................ΛΗΓΜΕΝΑ................ΝΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΤΑ..............
  • Achille Katsamas Πω-πω ρε μαγκα λεμε......αφωνος Ηλια Α-ΦΩ-ΝΟΣ!!!!!!!
  • Achille Katsamas Ρε συ Στεφο......ρε συ Στεφο...με σαστισες και δε σαστιζω ευκολα.
  • Στέφανος Χατζής ΠΑΡΤΕ τηλεφωνο τον μπαμπα σας τον θεο ? να αλλαξει γνωμη !!! μια και εβαλε τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΣ να σας κοβουν τα κεφαλια των ομογαλακτων αδερφων σας ! σαν τα ΤΡΑΓΙΑ !!! παρτετο χαμπαρι ! εχετε καταλυτικη ημερομηνια ! 11/11/2014 ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!! Μια και το νομικο τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ σας εχει προγραμματισει τα Κ.Ι.Σ. να σας τα ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ στα 77 υποθαλασσια παρκα των φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!! Σταματηστε να διαβαζετε ΛΗΓΜΕΝΑ ! ΤΑΛΜΟΥΔ !!! που σας τα εχουν ληξει απο της 22/12/2012 !!! οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ με το νεο μπαρκοουτ 555 !!! Εσεις κατα που γιορταζετε ακομα ? ΔΕΝ σας το ειπε η εγκληματικη σας μοσσαντ ??? η ! η θυγατρικη σας Ε.Υ.Π. ? ο Αlkaidas !
  • Achille Katsamas Και συνεχιζει η πασαβιολα....
  • Ηλίας Καραμανώλης ΜΙΑ ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕ................ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΜΥΔΙ...................
  • Στέφανος Χατζής Μην γανιαζεις συμπαθεστατε Εβραιε φιλε μου ! το σεναριο αυτο το εχει γραψει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! και το 570 μ.χ. σας εγραψε το ΚΟΡΑΝΙ δια χειρος ΜΩΑΜΕΘ !!! καθως και την πραγματικη ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ δια χειρος ΧΑΤΖΗ στις 14/11/2013 που εχει δημοσιευθει στο μπλοκ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πληκτρολογησε λοιπον neataxi555.blogspot.gr και την απολαμβανεις μαζι με τα υπολοιπα μασονικα μοσχομυριστα λουλουδια του Ιουδαικου ΜΠΑΞΕ !!! και επειδη δεν σου κανω πλακα ηταν να την δημοσιευσουμε στις 14/11/2013 μεσω των Ιουδαικων σας δικαστηριων εδω στην Θεσ/νικη ! μια και ειχαν προγραμματισει να στησουν εναν δικο μας στο εδωλιο με το προσχημα οτι ΔΕΝ ηταν ασφαλισμενο το οχημα του σε δικη σας ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Α.Α.Ε. !!! μολις ομως το πληροφορηθηκαν ΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ !!! και βγαλαν ΠΑΤΑΤΕΣ απ τα ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ !!! οποτε το ΠΑΡΑΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ! ΑΛΛΑ ΤΟ 500ευρω το χρεωσαν μεσω Δ.Ο.Υ. !!!ρωτηστε και τον φεουδαρχη τον Νταβιτ Σαλτιελ ! για να σας το επιβεβαιωσει !!! ο Αlkaidas !
  • Ηλίας Καραμανώλης που σε μικρε...πιασε και μια ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.....................
  • Achille Katsamas Καντες δυο τις Μαλαματινες....η μαλλον Κεχριμπαρι για μενα..
  • Achille Katsamas Και στο γυρο μπολικο μπουκοβο και κρεμυδι...ακου γυρο χωρις κρεμυδι!!!
  • Στέφανος Χατζής Ρε σεις αφου ΔΕΝ αντεχετε το πιοτο ! γιατι ΠΙΝΕΤΕ ? μα τι χαρουμενοι που ειστε οοολοι οι εβραιοι ? Αναρωτηθηκατε ποτε σας αν κανει ΦΡΑΠΕ το ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφαλι ? Εεεμ ΒΕΒΑΙΑ με τοσο ΤΑΛΜΟΥΔ που διαβαζετε ειναι πολυ φυσικο να ΣΟΥΡΩΣΕΤΕ !!! και να αποκτησετε και μυαλα ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ !!! Δεν ρωτατε τον Παναγιωτακη Παυλιδη ? προεδρο πρωτοδικων που τον εχετε στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ των Ιουδαικων σας δικαστηριων στην θεσ/νικη ? τι ΤΡΙΠΛΟ ΧΕΣΙΜΟ φαγατε εκεινη την ΣΤΙΓΜΗ ? στις 21/2/2013 για τα χαπια που του συνεστησε σε εναν δικο μας για την ΜΗΝΥΣΗ που του μοστραρισε ο εκπροσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ κατα του Ιουδαικου σας KERATISTAN ? με εναν ΑΠΑΙΤΗΤΟ λογαριασμο ΜΑΜΟΥΘ !!! 2.760.000.000.000.000 ευρω για λογαριασμο των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! εκεινη την στιγμη οι δικοι σας βγαλανε ΤΣΙΡΛΑ !!! απο το τριπλο κτυπημα ! κατω στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !!! και λαβαν μηνυμα μεσω διαδικτυου απο τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαιων !!! πως στις 26/2/2013 σας ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ τον εκπροσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! οποτε και ο χαρουμενος φεουδαρχης σας ο Νταβιτ Σαλτιελ ! προεδρος του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικης σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ επαθε ενα χνερι ολκης εκεινη την ημερα ! απ τον δικο μας εκπροσωπο μεσα στα γραφεια των δικηγορων του 3ου οροφου ! των δικαστηριων θεσ/νικης που ΠΗΔΗΞΕ σαν το ΒΑΤΡΑΧΙ ο ερμος !!! και η εγκληματικη σας μοσσαντ εκεινη την ημερα ειχε μεινει ΣΥΞΥΛΗ !!! Συμβουλη λοιπον ! να μην ΠΙΝΕΤΕ πολυ μια και δεν το αντεχετε το ποτο !!! γιατι ενδεχεται μετα να σας παρουν χαμπαρι οι ΠΕΤΡΕΣ και τα ΠΕΛΕΚΟΥΔΙΑ !!! ο πολυ κολλητος σας ! ο Αlkaidas !
  • Ηλίας Καραμανώλης ρε στεφανε σε εχει δει γιατρος;;;;;;;;;;;;τι μαλακιες και ασυναρτισιες ειναι αυτα που γραφεις;;;;;;;;;;δες κανενα γιατρο.....για σενα το λεω...............αντε βαραει και η ζεστη........................
  • Στέφανος Χατζής ΑΣΤΕΡΑΤΕ Ιουδαιε Ηλια μας προτεινεις να παμε να μας δει εμας γιατρος ? και εσεις που διαβαζετε ασταματητα ΤΑΛΜΟΥΔ ? σας ειδε ποτε ΙΟΥΔΑΙΟΣ δικος σας ΤΡΕΛΙΑΤΡΟΣ ??? γιατι ρε ζοριζεσαι ? αφου ο μπαμπας σας ο θεος λετε στα GOIM σας ! οτι ειναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθος) ! μας λετε οτι κοιμαται ΟΡΘΙΟΣ !!! οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ !!! και οτι δεν σας παιρνει χαμπαρι με τιποτε και με ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ !!! Τοτε τα ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ που σας ριχνουν οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ? μπορεις να μας πεις ποιος τους βαζει να σας τα ΡΙΧΝΟΥΝ ? οπως το τριανταχιλιαρο ευρω που εξαργυρωσαν οι δικοι σας στις 19/11/2004 !!! και μετα απο ακαρπες διαπραγματευσεις που ειχαμε με εκπροσωπο δικο σας ! της θυγατρικης σας Ε.Υ.Π. σταματησαν στις 23/12/2004 για τους δυο δισκους για κανα φραγκο το βραδυ των χριστουγεννων για την ανοικοδομηση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗM ? το πηρες χαμπαρι το τι καναν οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ την επομενη ? 26/12/2004 ??? ΟΟΟΛΛΑ τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ σας στον Ινδικο ωκεανο ! γιναν γιαλια καρφια και 300.000 μπουρδελοβιοι δικοι σας πηγαν στου διαολου την μανα σας !!! αυτο για γνωση ! για να μαθετε πως εκεινο ΔΕΝ ηταν τσουναμι ! αλλα ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ !!! Αferim ! masiala !!! o Alkaidas !
  • Ηλίας Καραμανώλης .......................................................................................................................................................
  • Στέφανος Χατζής Kαι να θυμασαι ΠΑΝΤΑ συμπαθεστατε μας Ηλια ! οποιος τα εβαλε με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαιων ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ !!! ο αποσποντα φιλος σου ο Αlkaidas !
  • Ηλίας Καραμανώλης ................................................................................................................
  • Στέφανος Χατζής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου