Recent Posts

20 Αυγούστου 2014

Τα νομικά ΦΡΟΥΤΑ του ιουδαϊκού ΜΠΑΞΕ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ TOYΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΝΤΟ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                 Consular2@athens.mfa.gov.il

Θεσσαλονίκη 21-8-2014

Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ επισημαίνει πως για τον ιουδαϊκό ψύλλο είμαστε εις θέσιν να τους ΚΑΨΟΥΜΕ τώρα το σιωνιστικό τους πάπλωμα! που οι ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ Εβραίοι με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους έχουν επινοήσει εκατοντάδες δήθεν κινήματα με τα γιαλαντζί (ψεύτικα) κόμματά τους που τους διαιρούν τους ομογάλακτους πολιτικούς, για να εκπροσωπούν ΤΑΧΑ ΜΟΥ τον φουκαρατζίκο λαό! και τον απροστάτευτο πολίτη! παίζοντας ΜΑΥΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΑ μέσα στην Βαλκανική φεουδαρχική ΜΠΑΝΑΝΙΑ τους.
Μεταξύ αυτών υπάρχει κι ένα κίνημα, που το μοστράρουν με τίτλο ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!! που αποτελείται από διακεκριμένους νομικούς συμβούλους σαν τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, που υποδεικνύει πώς να προστατεύσει ο κοσμάκης  τα χρήματά του από τους επιτήδειους αετονύχηδες, που είναι οι ίδιοι οι Εβραίοι ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ! Καθώς φροντίζουν πάντα να τους φοράνε ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ποδιές! για να εξαπατούν τον αδαή κοσμάκη και τους αφελείς που θα ξεγελαστούν και θα τους δώσουν το πρώτο πενηντάευρω για εγγραφή στο κίνημά τους! που αναλαμβάνει μετά σε συνεργασία με τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασονοειδή απόβλητα των δικαστηρίων του Κ.Ι.Σ. μέσα στο προτεκτοράτο τους, που το αποκαλούν GREKYLISTAN, να διεκπεραιώσουν ανεξόφλητα δάνεια αποκλειστικά μασόνων! να τους απαλλάξουν από βρομοδουλειές που έχουν κάνει για λογαριασμό του ιουδαϊκού  KERATISTAN και από τυχόν ΕΝΦΙΑ, που επινόησαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! και όπως ΔΕΝ πληρώνει ΠΟΤΕ δεκάρα τσακιστή στο δήθεν Ελληνικό Δημόσιο ΚΑΝΕΝΑΣ Εβραίος! έτσι και το ομογάλακτο μασόνι θα φροντίσουν να το προστατεύσουν! Για να την βγάζουν όόόλοι μαζί ΖΑΧΑΡΗ! μαζί με τα περιούσια τέκνα του Θεού! που είναι ποιοι άλλοι; από τους πανέξυπνους Σιωνιστές! Που οι πρόγονοι τους είχαν την ΦΑΕΙΝΗ ιδέα! κι επινόησαν την μασονία, φορώντας τον κάθε υποτακτικό τους με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό! από μια ποδιά, για να τους παριστάνει την υπηρέτρια του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!
Είδατε λοιπόν το τι ΣΚΑΤΑ μυαλό έχουν αυτοί οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι; που έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να το παίζουν και παντοκράτορες μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με τα μασονοειδή απόβλητά τους, που τα έχουν τοποθετημένα σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες του ΔΗΘΕΝ κράτους που το κουμαντάρουν μέσω Κ.Ι.Σ. χειραγωγώντας το μοσχάρια τους από τις μασονικές τους στοές! και φροντίζουν πάντα! να έχουν τοποθετημένο σε κάθε κίνημα! δικό τους Εβραίο! Όπως στην προκειμένη περίπτωση είναι ο εβραϊκής καταγωγής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ, που βωμολοχεί ΑΣΥΣΤΟΛΑ σε όποιον τολμήσει να εκφράσει την άποψή του για το άτρωτο ιουδαϊκό τους Ισραήλ!
Και για του λόγου το αληθές, πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr κι από εκεί με βελάκι στους special elite του W.C.!!! και απολαμβάνετε αυτόν τον ευυπόληπτο ΣΚΑΤΑ Εβραίο! πώς συμπεριφέρεται σε ένα απλό μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Στην απίθανη περίπτωση που αν κάνας ΚΟΠΡΙΤΗΣ Εβραίος του Κ.Ι.Σ. του GREKYLISTAN και της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ έχει αντίρρηση για τα γραφόμενά μας! το μεϊντάνι των άλλοτε ιουδαϊκών τους δικαστηρίων είναι στην διάθεσή τους! μπορούν να επιλέξουν όποιον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα επιθυμούν, καθώς και όποιες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες επιθυμούν αυτοί! φέρνοντας και τους ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΤατζήδες τους! καθώς και τα θρασύδειλα μασόνια τους για ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ & ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ μέσα στην αίθουσα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ! για να δουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! και το ΘΑΥΜΑ που τους περιμένει, των ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ 2.760.000.000.000.000 σε ευρώ, που πρέπει να καταβάλλουν σε ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ στις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου