Recent Posts

18 Αυγούστου 2014

Οι μαχητές της ΑΛΚΑΪΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ




Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ TOYΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

ΥΠΕΡΟΧΟΟΟ !!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ !!! ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΣΣΑΝΤ
ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΣΙΡΛΑ !!!



Θεσσαλονίκη 18-8-2014

Γνωστοποιούμε στους χαρούμενους Εβραίους, καθώς και στα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που τα χειραγωγούν σε όλες τις κρατικές δημόσιες επιχειρήσεις τους, ότι έχουμε 4ο γύρο συνάντησης στις 11-9-2014, που αφορά το μέλλον των κρατικοδίαιτων μασόνων τους, στο άλλοτε Βαλκανικό φεουδάτο! του ιουδαϊκού KERATISTAN τους, και με την ευκαιρία μοστράρουμε τους διαλόγους των μασονοειδών τους αποβλήτων, που όσα δεν τους αρέσουν τα διαγράφουν και μάλιστα από τους τοίχους των δικών μας μελών, όπως ένα προτελευταίο κείμενό του δικού μας, που πληροφορηθήκαμε ότι έλειπε το συγκεκριμένο κείμενο από το μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που απευθυνόταν στον εβραϊκής καταγωγής Τάσο Μαστρογιάννη, που τον καλούσε ο δικός μας να είναι στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 11-8-2014, στο γραφείο 130, εκεί που έχει το Κ.Ι.Σ. του Βαλκανικού φεουδάτου τους, εκτός από τους πάμπολλους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ και μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΠΙΟΡΚΗ δική τους εισαγγελίνα! Για να έβλεπε τουλάχιστον αυτός το ΘΑΥΜΑ σε επανάληψη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που σώζει όλον τον κόσμο από την ΣΙΩΝ α.ε. και το ληγμένο 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! μια και η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ του ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δει το ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ 2.760.000.000.000.000 ευρώ και σημειώνουμε πριν βγει από το γραφείο της ΕΠΙΟΡΚΗΣ αυτής ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ που του είπε μέσα στην καλή χαρά ότι εκπροσωπεί την Ελληνική Δικαιοσύνη μέσα στο ιουδαϊκό KERATISTAN τους! πιστεύοντας πως το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ θα συνεχίσει να καταδυναστεύει τον απροστάτευτο κοσμάκη! και να την βγάζουν ΑΥΤΟΙ καθαρή με τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασονικά δημοσιοϋπαλληλάκια τους. Έτσι λοιπόν ανέλαβαν δράση οι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και σε μηδέν χρόνο έριξαν ογδόντα (80) ιστιοφόρα στην Βόρεια Ιρλανδία με 97 αγνοούμενους και με πάμπολλους με υποθερμία!
Το χαβαδίζι αυτό το είπε ένα από τα υποτακτικά τους κανάλια ο ALPHA στις 3 το μεσημέρι στις 11-8-2014 πριν προλάβει να τους φιμώσει το εβραϊκό ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ του Κ.Ι.Σ. που καλείται να παραδώσει κινητές κι ακίνητες περιουσίες έως τις 11-10-2014 που σφετερίσθηκαν από τις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωσις: Κατωτέρω παραθέτουμε διαλόγους δικού μας μέλους με τον εβραϊκής καταγωγής Τάσο Μαστρογιάννη, για να αντιληφθείτε πώς δουλεύουν κι εξαπατούν με τα γραφόμενά τους την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.



ΣΤΙΣ 30/7/2014 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΠΟΡΡΟΪΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 24/11/11 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΑΣ!
— με το χρήστη Χαραλαμπος Καλουδης και 57 ακόμη.
Φωτογραφία: ΣΤΙΣ 30/7/2014 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΠΟΡΡΟΪΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 24/11/11 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΑΣ!
  • Στέφανος Χατζής Eλλη μαθε πως στις 11/8/2014 περνουν ΑΥΤΟΦΩΡΟ οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικης Βαλκανικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ εδω στην θεσσαλονικη ! μαζι με τα ΕΠΙΟΡΚΑ δικαστικα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ τους !!! και εχουν καταλυτικη ημερομηνια 11/11/2014 !!! αυτο το ξερει και η εγκληματικη τους μοσσαντ !
  • Στέφανος Χατζής Τους Αρχισαμε απο τις 11/6/2014 !!! που ηταν και ο πρωτος γυρος !!! ακολουθησε στις 11/7/ 2014 που μας κουβαλησαν και τα ΜΑΤ !!! και τους καλουμε τωρα στις 11 το πρωι στις 11/8/2014 να δουνε και το ΘΑΥΜΑ !!! που εκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ !!! και ΣΩΖΕΙ οοολον τον κοσμο απο την ΣΙΩΝ α.ε. !!! που κατετρωγε οικονομιες λαων ! απο τον πλανητη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! και υπολειποντε αλλοι τρεις γυροι στις 11/9/2014 στις 11/10/2014 και το ΝΟΚ ΑΟΥΤ στις 11/11/2014 !!!
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΙΑ!
    https://www.youtube.com/watch?v=EhxepRQXK-s
  • Ελλη Ταγκαλιδου Η Ιερή Δήλωση σε pdf > κατεβάστε την, http://ioli.ru/ftp/Declaration.pdf < συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα!
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΠΛΗΞΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΕς ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ!
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΧ. Η ΕΦΟΡΙΑ, Η ΔΕΗ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΤΛ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΡΥΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΕΞΙΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΗΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ!
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΔΛΔ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ!
  • Teo K Karidis Ποιο σύνταγμα?? Αυτοί δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΟΡΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗ ΓΗ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ http://polyfimoss.wordpress.com/.../%CE%BC%CE%AE%CE%BD.../
    polyfimoss.wordpress.com
    Τεράστια έκπληξη στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι Αργεντινή και... Δείτε περισσότερα
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΤΕΟ ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ !!ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΜΑΣ...ΟΣΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ..
  • Χαραλαμπος Καλουδης μηνυση κατα της ελλαδας η κατα της <<ελληνικις(;)>> κυβερνησης??
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΕΒΑΙΑ !!!ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  • Στέφανος Χατζής Ρε σεις ΔΕΝ παρατατε τα ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΑ που σας μαθαν οι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ Εβραιοι βαζοντας σας να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ την τρελλλλλα τους την Σιωνιστικια ??? Για ποιο συνταγμα μας ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ? το συνταγμα σας ! σας το φτιαξαν αυτα τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! οταν σας καναν σκαντζα την ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ απο την Οθωμανικη Αυτοκρατορια το 1821 Μεσω φιλικης μασονικης εταιριας !!! και σας την ονομασαν GREKYLISTAN !!! σας αλλαξαν και το κοκκινο φεσι ! με το μαυρο φεσακι ! που ειναι το Ιουδαικο ΚΙΠΑ και σας αμολησαν να ΒΟΣΚΑΤΕ ΠΑΡΑΔΕΣ συμφωνα με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλο που διαθετουν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι !!! Και μου παριστανετε ΤΩΡΑ ολοι σας τους χαρουμενους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ !!! Ααααιιινε ρε που μου εχετε και μουτρα να δουλευετε ψιλο γαζι την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!! με τα χαρουμενα σας που μας αραδιασατε ? και ΣΦΥΡΑΤΕ τα ΑΠΟΒΛΗΤΑΣΑΣ τα αφεντικα στις 11/8/2014 να ειναι στο πεναλτι των Ιουδαικων τους δικαστηριων στις 11 το πρωι με ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικες σας δικαστινες !!! στα εδρανα ! και ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελεα δικο σας !!! για να δειτε οοολοι σας το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ !!! Αferim ! ΞΕΧΑΙΒΑΝΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!! και τα μουχλιαρικα που σας μαθαν ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ !!! γι αυτο και σας αποκαλουν GOIM !!! Askolsun Bicirine ! zavalides tu Giahunty Efenty !
  • Tassos Spiliotis Ασχετο με το θεμα σου αλλα μου θυμισες το 1977 τους 4 τελευταιους μηνες της στρ. θητειας τους υπηρετησα στα ΑΝΩ ΠΟΡΡΟΪΑ
  • Anthony Myrkos Ελλη ταγκαλίδου να προσεχεις τι αναμεταδίδεις. Η είδηση ειναι μούφα:
    http://ellinikahoaxes.gr/.../%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF.../
    ellinikahoaxes.gr
    Σε αυτό το site ο κύριος στόχος μας είναι να καταρρίπτουμε ψευδείς ειδήσεις που ... Δείτε περισσότερα
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΛΟΙΠΟΝ ..Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ..ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ .....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ...ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ...ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΗΞΩ ..ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ...ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.....ΑΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΟΠΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Σ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ..ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ..ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ .....ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ..Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΛ ΣΤΕΦΑΝΕ ..ΣΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ...ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΚΑ !! ΚΑΚΩΣ ..ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ..ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΑΙ...
  • Ελλη Ταγκαλιδου Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ...
  • Anthony Myrkos δεν ειπα για τη δικια σου μυνηση. καλα κανεις αλλα δε θα αλλαξει τιποτε οσο τα οπλα που σηκώνουμε ειναι χάρτινα και πλαστικά.
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ..ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ..ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ..ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ..ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ..ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣΑ ..ΘΑΥΜΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ..ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΑ ΠΟΤΕ ΑΦΙΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ Μ ΑΡΕΖΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ..ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ..ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ..ΟΚ :::ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΛΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ..ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ..ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΕΝΩ ΖΕΙ ΣΕ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !!!...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ..ΓΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ !!ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ ...
  • Στέφανος Χατζής Μα τι χαρουμενοι που ειστε οοολοι σας ? μαζι με την Ελλη Ταγκαλιδου ? και πιστευετε οτι θα την βγαλετε καθαρη με την ΜΗΝΥΣΗ που καταθεσατε στους εκπροσωπους του Ιουδαικου KERATISTAN σας !!! Σας περιμενουν εκπληξεις ειδικα εσας στις 11/9/2014 !!! και μην επαναπαυεστε με αυτα τα ΦΑΙΔΡΑ που μας μοστραρετε !!! Πληροφοριακα για τα Αστροπελεκια μασονια προισταμενοι υπηρεσιων το μενου εχει ΠΙΡΑΝΧΑΣ !!! για τους πλεοναζοντες και επιθυμουντες να γινουν και αυτοι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ! εχει ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!! για τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε. εχει Πασσαλωμα μετα ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ σε σιδερολοστο ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ μεσα στα 77 τριγωνικα φεουδα τους !!! την εργολαβια την εχουν αναλαβει οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ !!! Με χρονοδιαγραμμα τελους 11/11/2014 !!! και συνεχιστε εσεις να Σφυρατε Ιουδαικα !!! πιστευοντας πως ο θεος ειναι ΑΧΜΑΚΗΣ !!! ο φιλος σας ο Αhmakis !
  • Ελλη Ταγκαλιδου ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ..ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ..ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ..ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ..ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ..ΠΟΥΣΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΜΑΣ ..
  • Στέφανος Χατζής Ελλη Ταγκαλιδου το ξερεις οτι αυτα που γραφουμε ολοι μας ! τα αρχειοθετουν οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ? και σε δεδομενη στιγμη τα μοστραρουν στο μπλοκ τους ??? εχει πολλους εβραιους που εχουν γυναικεια προφιλ !!! και πιστευουν απο το πολυ ΤΑΛΜΟΥΔ που διαβαζουν ! οτι μπορουν να μας μοστραρουν τα χαρουμενα τους και να τα χαφτουμε !!! Γιααα πληκτρολογισε neataxi555.blogspot.gr και απο εκει με βελακι στους the BOSS to SION s.a. να δεις κατα που το στειλαν οι Τουαρεγκ της Σαχαρας με τα καρυοφιλια τους το μποινγκ των Αλγερινων αερογραμμων με τους 118 εξαυλωμενους επιβατες ? ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ !!! για λογαριασμο του ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ εβραιου ! με το γυναικειο ονομα REGINA ROSA που ειρωνευοταν τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαιων !!! εκει μεσα εχουν καταχωρημενους και αλλους πανυβλακες εβραιους !!! που τους κοστισε ο Ιουδαικος τους κουκος ΑΗΔΟΝΙ !!! γι αυτο προσεχε μια και σε βλεπω απο πισω εχεις και μεγαλη παρεα !!! ο φιλος σου ο Αhmakis !
  • Στέφανος Χατζής Ωωωωω !!! τι ωραιο παλι μας μοστραρισες ρε Ελλη ? Τον Τasο Μastrogianni τον γνωριζεις βλεπω καλα !!! και σιγουρα ξερεις πως ειναι ΤΣΑΝΑΚΙ του εβραικου ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ !!! που μοστραρει παντα κατι τετια ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ !!! οποτε και εσυ σωστα πηρες τα κακα χουγια των ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ Εβραιων !!! και μας παριστανεις και το Ταγκαλακι της Αγιας σας ΣΙΩΝ α.ε. !!! Ειδες φιλεναδα πως σας ξεβρακωνουμε εσας που διαβαζετε πολυ ΤΑΛΜΟΥΔ ? Γιααα ΣΦΥΡΑ τωρα τον Τασουλη σου ! μια και ειναι καθαροαιμος εβραιος να κανουμε παιχνιδι !!! να το απολαυσουν και οι 125 θαυμαστες σου !!! που καναν και 49 αναρτησεις για να κονομησουν και αυτοι αστερακια απο τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιους με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλα που εχουν ! και σας αποκαλουν εντος του δικαιου GOIM !!! περιμενω να μου κουβαλησεις εβραιο απο το Κ.Ι.Σ. σας !!! για να κανουμε παιχνιδι ουσιας !!! ο φιλος σου ο Αhmakis !
  • Tasos Mastrogiannis Στέφανος Χατζής μαθε ότι **εδώ, * δέν ξεγελάς κανέναν . Απο τη μία μας λές να αποσιωπήσουμε (υπερ των σιωνιστών ) δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βαρος των . Και από την άλλη προσπαθεις να μας πείσεις ότι είσαι ενάντια στη νεα ταξη και το σιωνισμό?... πέφτεις σε αντιφάσεις και καρφώνεσαι ....... ...https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CF%83/721025384607479
  • Tasos Mastrogiannis ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ γι συτο και οσοι σιωπούν( ή αντιδρουν ) για την ένορκη αποκάλυψη δικογραφίας εσχατης προδοσίας που ισχυει εις βαρος της νεας ταξης , είναι και εκείνοι πολλοί. Ενω τούτα εδώ είναι που σύμφωνα με το νόμο τον εθνικό και τον διεθνή , ήδη ισχύουν. γιαυτους τους εγκληματίες .

    Επικίνδυνοι , προδότες, με τάσεις αυτοκτονίας και με ροπή προς το έγκλημα .Καθώς ενήργησαν με δόλο και έχοντας σχεδιάσει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση την πράξη τους εκείνη της συγκάλυψης και αποσιώπησης της υπέρ των ιδίων , της πατρίδας των , των παιδιών των και του λαού, δικογραφίας που εκκρεμεί εις βάρος 173 βουλευτών - υπουργών και που αφορά εσχάτη προδοσία και το σημαντικότερο οτι γνώριζαν πως οι ποινές κάθειρξης των κακουργημάτων που εκείνοι συγκάλυψαν και αποσιώπησαν είναι τουλάχιστο τρις ισόβια.
  • Tasos Mastrogiannis Με την παράλειψη των και την κακουργηματική αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου,(και του κάθε πολίτη ). οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
  • Tasos Mastrogiannis στις 24\11\3011, Ανακοίνωσαν εσχάτη προδοσία έντιμα και επίσημα απ την εδρα της βουλής , όχι για να την εκδικάσουν αλλα , για να την νομιμοποιήσουν δια της κακουργηματικής σιωπής των πολιτών .....
  • Tasos Mastrogiannis Στέφανος Χατζής μαθε ότι **εδώ, * δέν ξεγελάς κανέναν . Απο τη μία μας λές να αποσιωπήσουμε (υπερ των σιωνιστών ) δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βαρος των . Και από την άλλη προσπαθεις να μας πείσεις ότι είσαι ενάντια στη νεα ταξη και το σιωνισμό?... πέφτεις σε αντιφάσεις και καρφώνεσαι ....... ...https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CF%83/721025384607479
  • Στέφανος Χατζής Επι τελους βλεπουμε και τους καθαροαιμους εβραιους επι Ιουδαικης σκηνης !!! για να παρακολουθησουν και τα ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασονια σας το ξεκαθαρισμα που σας εχει προγραμματισει ο μπαμπας σας ο θεος !!! που τα εχετε σφετερισθει τα ΠΑΝΤΑ !!! και ΔΕΝ εχετε αφησει τιποτε ορθιο επανω στον πλανητη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! κανοντας τα παντα ΣΚΑΤΑ !!! σαν τα μουτρα σας !!! με τα μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας που τα εχετε σε οοολα τα μηκη & πλατη της γης ! αλλα και σε ολα τα κοινοβουλια των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! για να παιζετε μαυρα κοκκινα στις πλατες των λαων !!! και να τα βαζετε τα ζαβαλιδικα μασονια σας μεσα στα βαρελια των μασονικων στοων να βουρτσιζονται !!! και να ΜΑΡΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ εκ περιτροπης !!! μεχρι να αλληθωρισουν τα ματια τους και να ΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ το μυαλο τους !!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕΕΕ ? τι θα πει και ο μπαμπας σας ο θεος ? που ο φυσικος σας πατερας ο ΑΒΡΑΑΜ εχει εξοργιστει με αυτα που κανετε ! και σας αποκαλει ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του ΚΕΡΑΤΑ !!! μια και ασχολειστε παντα με δουλειες του ΚΩΛΟΥ !!! για να περασετε στην Ιστορια της ανθρωποτητος ως οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του WC !!! Γι αυτο και ο μπαμπας σας ο θεος ! που ειναι και δικος μας μπαμπας !!! φροντισε να δωσει και σε μας μυαλο !!! και εφτιαξε εκτος απο το ΚΟΡΑΝΙ !!! και την πραγματικη ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ την μοστραρει απο 14/11/2013 στο μπλοκ της ! neataxi555.blogspot.gr !!! Συμπαθεστατε εβραιε Τασουλη εσεις κατα που βοσκατε ακομα μαζι με την εγκληματικη σας μοσσαντ και τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ??? Δεν το πηρατε χαμπαρι ? Τους παρακολουθουντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που εχετε μεσα στο διαδικτυο για ποια δουλεια τους εχετε ? ΔΕΝ σας το ειπαν ??? Γι αυτο ΣΦΥΡΑ ΤΩΡΑ σε οοολα τα χαρουμενα μασονια σας καθως και στα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ να ελθουν για συμπαρασταση σας μαζι και τα ΜΑΤ που εχετε !!! με ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικες σας δικαστινες ! και ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ δικο σας εισαγγελεα επανω στα εδρανα του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ δικαστηριου θεσ/νικης στις 11 το πρωι ! την δευτερα 11/8/2014 μαζι με τα ΕΠΙΟΡΚΑ δικαστικα σας υπαλληλακια !!! για να δειτε το ΘΑΥΜΑ σε επαναληψη ! της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που εχει ΣΩΣΕΙ οοολον τον κοσμο απο την ΣΙΩΝ α.ε. και το ληγμενο 666 σας που κατετρωγε οοολες τις οικονομιες των απροστατευτων λαων !!! καθως αποτελειτε ΠΑΡΕΛΘΟΝ και επισημως απο 22/12/2012 που ειστε η ΠΑΛΑΙΑ ΑΠΛΗΣΤΟΣ & ΑΦΡΟΝΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεου σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ !!! Anadum ? Aaaa soile !!! Aferim masiala !!!
  • Mantw Perraki Ακομα δεν σε εχουν μπαγλαρωσει Μαστρογιαννη ;;; ΑΠΟΡΩ....Πόσα βγαζετε απο την προπαγανδα σας ρε ξεπουλημενοι ολοι;;;... Αξιζει το μεροκαματο που βγαζετε σαν ομαδουλα;;;;ποσο κοστολογειτε η προδοσια σας;;
    *** Tasos Mastrogiannis
    ειμαστε παρα πολλοι που σχολιαζουμε με ετουτο το προφιλ<tasos mastrogiannis> , οποτε ειναι αδυνατον να ξερουμε τις κρυφες επιθυμιες του καθε χρηστη και το αν ξανασημβει . (καλο θα ηταν να ελεγες δημοσια τι ακριβως δεν σε αρεσει σχετικα με το σχολιο, ωστε να ησουν πιο ειλικρινης απεναντι στους υπολοιπους φιλουσου .
    οποτε θα σε μπλοκαρουμε εμεις ωστε σιγγουρα να μην ξανασυμβει
    9 Φεβρουαρίου 2013 · Στάλθηκε από το Διαδίκτυο

    Mantw Perraki
    ΤΑ "ΓΝΩΣΤΑ" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ.....
    ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΑΝ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ...
    9 Φεβρουαρίου 2013

    Tasos Mastrogiannis
    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΞΥΜΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΡΕΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΑΙΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .....ΑΛΩΣΤΕ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙς ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙς , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
    9 Φεβρουαρίου 2013 · Στάλθηκε από το Διαδίκτυο

    Mantw Perraki
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.
    9 Φεβρουαρίου 2013

    Τasos Mastrogiannis
    μη λες ψεμματα στους φιλους μου οτι εχω ψευτικο προφιλ , διοτι ολοι με γνωριζουν προσωπικα και οχι μονον δεν κανουν αναφορες σε εμεναν αλλα οι επιπτωσεις πεφτουν πανωσου . επειδη εκεινοι οι 5-6 οποιοι ψαχνεις (και που χρησιμοποιουν και το προφιλ (tasos mastrogiannis) ΚΑΙ ΠΟΥ ειναι φιλοι σου στο φεης , ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΟΥΤΟ (άσχετα αν το χρησιμοποιουν) .. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑς εξαυτων , ΗΔΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .
    11 Φεβρουαρίου 2013 · Στάλθηκε από το Διαδίκτυο

    ***
  • Mantw Perraki ΞΥΠΝΑΤΕ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
  • Tasos Mastrogiannis Mantw Perraki (δέν αυτοκτόνησες ακόμα??)εισαι βλεπω καλα μπασμένη στο(εις βαρος των ελλνων) παιχνίδι της σιωπής ... ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ψεύτικος ανθρΩπος (υπανρθωπος) Εισαι εχθρός του ελληνισμού έχεις κακουργηματικά(και εν γνώση σου) αποσιωπησει καυ συγκάλυψει εις βαρος των ελληνων δικογραφια εσχατης προδοσίας. Και ερχεσαι εδώ να πείσεις ότι αγαπας την Ελλαδα ..
  • Tasos Mastrogiannis δεν είναι βλάκες ο κόσμος εδώ ... ξερει ότι μονον ο εχθρος είναι που επιδιώκει την αποσιωπηση και συγκάλυψη εσχατης προδοσίας
  • Tasos Mastrogiannis γιά δες εδω τα ασπρα φέρετρα .(απορω πως εισαι ακομα γυρω και κυκλοφορεις).https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3942995533233&set=pb.1230303395.-2207520000.1408266491.&type=3&theater
    Φωτογραφία
    "ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΕΡΕΤΡΑ .ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟς ...
  • Στέφανος Χατζής Ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ εβραιε ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ γιατι τα εσβησες αυτα που σου γραψαμε για τα ΕΠΙΟΡΚΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που εχετε μεσα στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ των ΑΛΛΟΤΕ Ιουδαικων σας δικαστηριων ??? θες να το σφυριξω στους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ και στον Αlkaida ? και να σου τα ΞΑΝΑΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝΕ ??? και φωναξε μετα την εγκληματικη σας μοσσαντ για να τα ξανασβησει !!! ΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! που μας το παιζεις και ΕΛΛΗΝΑΣ με τα ομογαλακτα μασονια σου που σε ακολουθουν !!! ΜΙΑΣΜΑΤΑ της Αγιας σας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμενου 666 σας και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεου σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ !!! ο πολυ κολλητος σας ο Αhmakis !
  • Ελλη Ταγκαλιδου στεφανε δεν σου επιτρεπω εγω τετοια σχολια ..το παρακανεσ ..μπασ και εισαι ολα αυτα που μας τσαμπουνας ..δεν εισαι καλα να ξερεις ..αν εισαι προσωπο!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου