Recent Posts

22 Αυγούστου 2014

Εβραίων μυαλά! ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ!!!



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ TOYΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ! ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΦΡΑΠΕ! ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙ!!!



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                     protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                     pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                    Consular2@athens.mfa.gov.il

Θεσσαλονίκη 23-8-2014
Ευκαιρία να απολαύσετε, μια και το νομικό τιμ  του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ καταπιάστηκε αυτές τις ημέρες με τους ΦΩΣΤΗΡΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ σαν τον προηγούμενο Γεώργιο Κοντό! αλλά και σαν τον σημερινό τον ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ!
Γιάάά λοιπόν ΘΑΥΜΑΣΤΕ, νοήμονες πολίτες του διαδικτύου αλλά και ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! που διαμορφώνουν κοινή γνώμη οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Σιωνιστές, υποχρεώνοντας τα ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ τους τα μασόνια! να ρίχνουν τα LIKE τους! και να αναδημοσιεύουν τον ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ, που τους μοστράρουν κάτι ινστρούκτορες, τύπου Τάσου Μαστρογιάννη & Έλλης Ταγκαλίδου! Αλλιώς αστεράκια ΓΙΟΚ! μασονικοί βαθμοί  SON! και μαμαλίγκα ΜΠΙΤΙ! Aferim! Με την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ να χτυπά στο κόκκινο! Κι ύστερα σου λένε γιατί οι ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ Εβραίοι, που είναι και ο περιούσιος λαός του Θεού έχουν αποκτήσει ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά! κάνοντας αδιαλείπτως ΦΡΑΠΕ το ΚΛΟΥΒΙΟ τους κεφάλι!!!
Εσείς που διαβάζετε τα γραφόμενά μας τι λέτε; Μήπως επειδή διαβάζουν πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ; κι απέκτησαν τέτοια ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που ΔΕΝ αντιλαμβάνονται ακόμη το τι γράφουν! αλλά και το τι μας μοστράρουν! Σαν τον ΑΣΤΕΡΑΤΟ Τασούλη Μαστρογιάννη, που βρίζει κι αυτός ασύστολα τα 300 μινικόσκυλά τους που τα έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, που το αποκαλούν Βουλή των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ, μια και την ίδρυσαν πριν από το 1821 από την μαφιόζικη Φιλική μασονική τους εταιρεία! Του ΞΑΝΘΟΥ! του ΤΣΑΚΑΛΩΦ! και του ΣΚΟΥΦΑ! Ζεύοντας έναν ΑΓΝΟ και άμοιρο λαό των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, κάνοντας την Ελλαδίτσα σκάντζα στην ΣΙΩΝ α.ε. για να λέει ο Θοδωράκης Κολοκοτρώνης στα νιάτα του «Ο ΘΕΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ και την υπογραφή του ΔΕΝ την παίρνει ΠΙΣΩ!» Και να συμπληρώνει στα στερνά του γηρατειά με την ΣΟΦΙΑ που τον διέκρινε εκ των υστέρων λέγοντας, « το ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΣΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΕΣΑΚΙ, ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΙΠΑ!»
Και ο ΖΑΒΑΛΗΣ Εβραίος Τάσος Μαστρογιάννης, να μας μιλά για εμφύλιο που μας μεθοδεύουν οι Εβραίοι, όπως το 1944-1949, που έβαζαν τα Εγγλεζάκια τους να χρηματοδοτούν τα μασόνια κουκουέδες τους! όπως και τους βασιλόφρονες του υποτακτικού τους Παύλου Γλύξμπουργκ, που τους κουβάλησαν το ιουδαϊκό τους σόι από την Δανία, για να μας διαφεντεύουν ΑΟΡΑΤΑ αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ μέσω Κ.Ι.Σ.
Και πιστέψανε ότι αν μαχαιρώσουν έναν ΑΝΕΝΤΑΧΤΟ στην Κοκκινιά και δολοφονήσουν δύο νέους έξω από τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ τους Μοσσάντ, θα προκαλέσουν ΕΜΦΥΛΙΟ! Αμ δεν μάσησε ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ αυτή την φορά ο νοήμων κοσμάκης; Αποφάσισαν να χώσουν στην ΦΥΛΑΚΗ όόόλους τους χρυσαυγίτες που έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, την δήθεν Βουλή των Ελλήνων! Αλλά και πάλι δεν κουνήθηκε φύλλο! μια και τους έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνον η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ αλλά ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια αυτούς τους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ Σιωνιστές, που έκαναν ΜΠΑΧΑΛΟ ολάκερο τον πλανήτη γη με τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασονικά δημόσιο-υπαλληλάκια τους! που τα έρμα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ότι οι προϊστάμενοι τους πηγαίνουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!!
Γι’ αυτό και σας μοστράρουμε τα δύο προφίλ αυτού του ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΥ Εβραίου στα μυαλά Τάσου Μαστρογιάννη! Που προσπαθεί να εξάψει τα πατριωτικά αισθήματα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ μασόνων με τις φωτογραφίες των δύο δολοφονημένων νέων από την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ τους Μοσσάντ για εμφύλιο πόλεμο!
Η Λυπητερή ΔΙΑΤΑΞΗ της Π.Ε.Ν.Ε. βρίσκεται στα χέρια του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ για ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ για την εκτέλεση των ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημόσιο-υπαλληλάκων του Κ.Ι.Σ. και για τις 77 φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ τους ανά τον πλανήτη γη και είναι στο πρόγραμμα να δημοσιευθεί στις 11-9-2014!!! Για τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ Εβραίους ακολουθεί ΕΝΦΙΑ ΜΑΜΟΥΘ!!! στις 11-10-2014!!!  Που τους τα παίρνουμε και τα λερωμένα σώβρακα που φοράνε και με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! για να μάθουν να λένε στα GOIM τους, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός)!!! πως κοιμάται όρθιος!!! και πως δεν τους παίρνει χαμπάρι με τίποτε και με καμία δύναμη!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωσις: παραθέτουμε μερικούς ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ που κάνουν οι πανέξυπνοι Εβραίοι με το δικό μας μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ! που μπαίναν στην ιστοσελίδα του κι έσβηναν τα γραφόμενά του! μια και δεν μπορούσαν να του ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!


  • Mantw Perraki Ακομα δεν σε εχουν μπαγλαρωσει Μαστρογιαννη ;;; ΑΠΟΡΩ....Πόσα βγαζετε απο την προπαγανδα σας ρε ξεπουλημενοι ολοι;;;... Αξιζει το μεροκαματο που βγαζετε σαν ομαδουλα;;;;ποσο κοστολογειτε η προδοσια σας;;
    *** Tasos Mastrogiannis
    ειμαστε παρα πολλοι που σχολιαζουμε με ετουτο το προφιλ<tasos mastrogiannis> , οποτε ειναι αδυνατον να ξερουμε τις κρυφες επιθυμιες του καθε χρηστη και το αν ξανασημβει . (καλο θα ηταν να ελεγες δημοσια τι ακριβως δεν σε αρεσει σχετικα με το σχολιο, ωστε να ησουν πιο ειλικρινης απεναντι στους υπολοιπους φιλουσου .
    οποτε θα σε μπλοκαρουμε εμεις ωστε σιγγουρα να μην ξανασυμβει
    9 Φεβρουαρίου 2013 · Στάλθηκε από το Διαδίκτυο

    Mantw Perraki
    ΤΑ "ΓΝΩΣΤΑ" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ.....
    ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΑΝ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ...
    9 Φεβρουαρίου 2013

    Tasos Mastrogiannis
    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΞΥΜΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΡΕΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΑΙΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .....ΑΛΩΣΤΕ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙς ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙς , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
    9 Φεβρουαρίου 2013 · Στάλθηκε από το Διαδίκτυο

    Mantw Perraki
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.
    9 Φεβρουαρίου 2013

    Τasos Mastrogiannis
    μη λες ψεμματα στους φιλους μου οτι εχω ψευτικο προφιλ , διοτι ολοι με γνωριζουν προσωπικα και οχι μονον δεν κανουν αναφορες σε εμεναν αλλα οι επιπτωσεις πεφτουν πανωσου . επειδη εκεινοι οι 5-6 οποιοι ψαχνεις (και που χρησιμοποιουν και το προφιλ (tasos mastrogiannis) ΚΑΙ ΠΟΥ ειναι φιλοι σου στο φεης , ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΟΥΤΟ (άσχετα αν το χρησιμοποιουν) .. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑς εξαυτων , ΗΔΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .
    11 Φεβρουαρίου 2013 · Στάλθηκε από το Διαδίκτυο

    ***
  • Mantw Perraki ΞΥΠΝΑΤΕ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
  • Tasos Mastrogiannis Mantw Perraki (δέν αυτοκτόνησες ακόμα??)εισαι βλεπω καλα μπασμένη στο(εις βαρος των ελλνων) παιχνίδι της σιωπής ... ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ψεύτικος ανθρΩπος (υπανρθωπος) Εισαι εχθρός του ελληνισμού έχεις κακουργηματικά(και εν γνώση σου) αποσιωπησει καυ συγκάλυψει εις βαρος των ελληνων δικογραφια εσχατης προδοσίας. Και ερχεσαι εδώ να πείσεις ότι αγαπας την Ελλαδα ..
  • Tasos Mastrogiannis δεν είναι βλάκες ο κόσμος εδώ ... ξερει ότι μονον ο εχθρος είναι που επιδιώκει την αποσιωπηση και συγκάλυψη εσχατης προδοσίας
  • Tasos Mastrogiannis γιά δες εδω τα ασπρα φέρετρα .(απορω πως εισαι ακομα γυρω και κυκλοφορεις).https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3942995533233&set=pb.1230303395.-2207520000.1408266491.&type=3&theater
    Φωτογραφία
    "ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΕΡΕΤΡΑ .ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟς ...
  • Tasos Mastrogiannis Στέφανε , μήπως ανήκεις σε κανενα απ τα παρακάτω ανθελληνικά κινήματα?????
    (κοινοποιήστε) διοτι τα καθάρματα (όλα τα εντός και εκτός βουλής κόμματά) , οι αναίσχυντοι προδότες (έχουν τα καθίκια προδώσει την πατρίδα) ,εξακολουθώντας μέχρι και σήμερα να
    αποσιωπούν και να συγκαλύπτουν εις βάρος του λαού εσχάτη προδοσία και έχουν απο πάνω και το θράσος να δρουν ανενόχλητοι μεσα στην πατρίδα μας ζητώντας ψήφους και φτιάχνοντας κόμματα και κινήματα
    δεςτο εδώ https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/οι-300σιοι-και-οι-συνεργοί-των-αποσιωπούν-δικογραφία-εσχάτης-προδοσίας-διοτι-σχε/574111139298905
  • Στέφανος Χατζής ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ & ΤΑΓΓΑΛΙΔΟΥ ΕΛΛΗ ? βλεπω σας τρωει ο Ιουδαικος σας ΚΩΛΟΣ και ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ το πατε για το γνωστο πασσαλωμα !!! και το ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ !!! που σας περιμενει μεσα στον θερμαικο κολπο !!! μαζι με το Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικης σας Βαλκανικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ !!! που μετατρεψατε τα υποτιθεμενα κρατη σας σε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ με τα μασονοειδη ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλακια σας !!! οπως μεσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ & επονομαζομενο GREKYLISTAN σας !!! βλεπετε τωρα το τι ΣΚΑΤΑ μυαλο εχετε οοολοι ΕΣΕΙΣ οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ? που θυμωνετε οταν σας ρωταμε ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΦΡΑΠΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ? ΚΑΙ ΔΕΝ εχετε ΚΩΛΟ ΡΕ να κανετε ανοικτο διαλογο ! με τον μπαμπα σας το θεο !!! για να σας απολαυσουν και τα ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασονια σας !!! και σβηνετε τα γραφομενα του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Αferim !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου