Recent Posts

22 Αυγούστου 2014

O TOYAREGK Eβραίος REGINA ROSA!!!



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ TOYΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΗΤΗ REGINA ROSA! ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΦΟΡΜΗ
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ BOEING ΤΩΝ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 118 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                 Consular2@athens.mfa.gov.il

Θεσσαλονίκη 22-8-2014

Σας θυμίζουμε ότι για μια μικρή επιταγή 30.000 ευρώ, που εξαργύρωσαν οι Εβραίοι με ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ τρόπο! και μετά τη μη εκπλήρωση της επιθυμίας του Θεού για ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ την επόμενη ημέρα 26-12-2004 ξεκλήρισαν 300.000 μπουρδελόβιους δικούς τους στον Ινδικό ωκεανό, που εκείνο ΔΕΝ ήτανε τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ!
Έτσι το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ φροντίζει να ενημερώνει πάντα τους νοήμονες πολίτες μέσω διαδικτύου, που κατοικούν στον πλανήτη γη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που τονίζουμε πως φτιάχτηκε από έναν παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙ εν συνεχεία αυτός ο Θεός! ακόμη και τα μασονικά ζώα! και να αναβαθμίσει το πνευματικό επίπεδο! και την αντίληψη των ΖΟΜΠΙ αυτών ανθρωποειδών, που σιβυλλικά κάποιοι απολίτιστοι! βάρβαροι! και ΑΦΡΟΝΕΣ Εβραίοι αποκαλούν με ΙΤΑΜΟ τρόπο τους συνανθρώπους τους συλλήβδην GOIM στην μητρική τους διάλεκτο! ΑΦΟΔΕΥΟΝΤΑΣ συνεχώς μασονοειδή απόβλητά τους! και τοποθετώντας τα σε όλα τα μήκη KAI πλάτη της γης αλλά και στα καίρια σημεία των δημοσίων υπηρεσιών των ΔΗΘΕΝ κρατών  του πλανήτη γη! χειραγωγώντας αθέατα μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ. Θεωρώντας αυτός ο ΜΙΑΡΟΣ  & ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ λαός των Εβραίων τους εαυτούς τους  ανώτερα όντα! που όταν τα βρίσκει ΔΗΘΕΝ σκούρα ο Θεός επάνω στον ουρανό! οι ραβίνοι του ιουδαϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ φροντίζουν να του τα επιλύουν!
Είδατε λοιπόν το τι ΣΚΑΤΑ μυαλό έχουν και φθάνουν στο σημείο να προκαλούν από την SUPER μπουνταλοσύνη που τους διακρίνει! Να ειρωνεύονται ακόμη και τον Άγιο!!! και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων! το ότι είναι πολύ φτηνός αυτός ο Άγιος! και να ανεβάσει λίγο πολύ την ταρίφα! των ΘΑΥΜΑΤΩΝ που κάνει! Οπότε κι ένα δικό μας μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ δεν χάνει την ευκαιρία και του μπαίνει με άτσαλο τρόπο του Εβραίου, που του μοστράρετε ο Εβραίος για REGINAS ROSAS! Κουβέντα στην κουβέντα του λέει ο δικός μας, μια και πήρε ανάποδες από την υπεροπτική συμπεριφορά του Εβραίου! Και τον προειδοποιεί ότι θα φροντίσει να το πει στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ να τον στείλουν τον Εβραίο εν κόλποις Αβραάμ! εν κόλποις Ισαάκ! εν κόλποις Ιακώβ! στα Ηλύσια ιουδαϊκά πεδία, να αναπαυτεί! Αλλά πριν τον στείλουν εκεί! να του τραβήξουν ένα ΣΑΚΑΤΕΜΑ για να μάθει και αυτός! αλλά και το λοιπό εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ το τι εστί ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των Ιουδαίων!
Ο Εβραίος αρτσώθηκε κι επικαλέστηκε τους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που έχουν στην ΔΙΩΞΗ ηλεκτρονικού εγκλήματος! ότι για την απειλή του δικού μας, που του έκανε του Εβραίου, να του κλείσουν την ιστοσελίδα του! Πράγματι στις 18-7-2014 οι ΚΟΝΤΟΜΥΑΛΟΙ της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, δεν χάνουν ευκαιρία, και του κλείνουν την ιστοσελίδα του!
 Ήρθε κι ο δικός μας στα γραφεία του κινήματός μας και διαμαρτυρήθηκε για το χνέρι που του έκαναν τα υποτακτικά μασόνια του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! Αναλάβαμε και τους στείλαμε προειδοποίηση 48 ωρών να του ανοίξουν την ιστοσελίδα του! χωρίς να τους πούμε για το ΘΑΥΜΑ που πρόκειται να επακολουθήσει αν ΔΕΝ του την ανοίξουν στον προκαθορισμένο χρόνο της προθεσμίας! Το σαρανταοκτάωρο παρήλθε! Οπότε οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ την επόμενη ημέρα σε συνεργασία με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων περάσανε σε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ το γιγαντιαίο αεροπλάνο των Αλγερινών αερογραμμών με τους 118 επιβάτες.
Οι Εβραίοι τα ΠΑΙΞΑΝΕ κι επί 18 ώρες σκεφτόντουσαν το τι πρέπει να πουν στα βοϊδοκάναλά τους, αλλάζοντας γνώμες συνεχώς. Την μία ότι χτύπησε το αεροσκάφος ανεμοθύελλα πάνω στην Σαχάρα! Την άλλη ΚΕΡΑΥΝΟΣ! Την άλλη ο Καντάφι τους! μια και τον έχουν φύλαρχο κατά εκεί κοντά, και θα τους πάρουν μετά χαμπάρι για τα μπόσικα που θα λέγανε ακόμη και τα μασόνια τους.  Για μια στιγμή τους πέρασε από το μυαλό ότι τους το έριξε ο άλλοτε χολιγουντιανός τους αστέρας, ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ! που τα γυρίσματα τα έκαναν στα στούντιο της WARNER BROS, αλλά μετά θυμήθηκαν ότι αυτόν τον παροπλίσανε με εικονικό θάνατο. Οπότε τους έκατσε καλύτερα το μασάλι ότι οι ΤΟΥΑΡΕΓΚ της Σαχάρας το ρίξανε με τα ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΑ τους!
Είδατε λοιπόν το τι ΣΚΑΤΑ μυαλό που έχει αυτός ο Ιουδαίος ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ; Για του λόγου το αληθές πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr στο μπλοκ του κινήματός μας, και με βελάκι μπαίνετε για να διαβάσετε τους επίμαχους διαλόγους με τον Εβραίο REGINA ROSA στο BOSS OF SION S.A.

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου