Recent Posts

1 Αυγούστου 2014

Το ΑΣΜΑ των ΑΣΜΑΤΩΝ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΑ 77 ΦΕΟΥΔΑΤΑ ΤΟΥ (Κ.Ι.Σ.) ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN
TO ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΤΙΣ 16-8-2013 ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.
ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

  
Θεσσαλονίκη 1/8/2014
Προς τον Λεβίτη Δέσποτα κ. Άνθιμο Κουκουρίδη

Μητρόπολη   Αλεξανδρουπόλεως                 imalex@imalex.gr.
ΔΙΩΞΗ Ηλεκτρονικού εγκλήματος                 info@online-cyber-police.com
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ  των ΑΘΗΝΩΝ                 Consular2@athens.mfa.gov.il
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

Λεβίτη Δέσποτα Άνθιμε
Αν και πέρυσι την περιφορά της εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ στις Φέρρες του Ν.  Έβρου την έκανες στις 14-8-2013 τα μεσάνυχτα, όπως κάνετε την περιφορά του Επιταφίου! εν τούτοις η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ έκανε το θαύμα της και ΕΣΩΣΕ όόόλη την ανθρωπότητα από τους πάτρονές σας ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, που σας κατευθύνουν μέσω των μασονικών σας στοών για να κατασπαράσσουν όλες τις οικονομίες των λαών της γης! προς δόξα της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε. και του ιουδαϊκού KERATISTAN σας!
Απόδειξη την επομένη ημέρα που είχαμε καλέσει στις 16-8-2013 εκ των προτέρων τους αρμόδιους του Κ.Ι.Σ. μαζί με τα ΕΠΙΟΡΚΑ υπαλληλάκια τους, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να δούνε το ΘΑΥΜΑ όόόλοι τους! αφήνοντας μια διμοιρία ΜΑΤ! μια κλούβα! και τον ΕΠΙΟΡΚΟ εισαγγελέα τους Βαγγέλη Μαδεμλή να αποκαλεί τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ «ΚΑΘΙΚΙ» για το χνέρι που τους έκανε! Και δεν ήθελαν να δούνε το θαύμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, που τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού, που σας το παίζουν παντοκράτορες, οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C.!!! ΦΟΥΝΤΑΡΟΝΤΑΙ μέσα στις πρωτεύουσες των 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους Μπανανιών, των κοινώς ιουδαϊκών προτεκτοράτων τους! με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που κουβαλάνε και πίστεψαν πως ο Θεός του Δικαίου είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός).
Για τους δε ομογάλακτους αδερφούς τους τα μασόνια με τα κλούβια μυαλά! αυτά γίνονται οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN και αντί να τα καρφώνουν τα ανεγκέφαλα κεφάλια των μισθοφόρων και ΕΠΙΟΡΚΩΝ μασόνων επάνω στα κάγκελα σε δημόσια θέα οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ στην ΣΥΡΙΑ!!! ο Θεός του δικαίου μας πρότεινε κάτι πολύ καλύτερο! Των ΑΣΤΕΡΑΤΩΝ και ΕΠΙΟΡΚΩΝ μασόνων, που επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN, πηγαίνουν για ψαροτροφή στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού, συλλέγονται οι σκελετοί τους, και τοποθετούνται μέσα σε βιτρίνες στους χώρους όπου προσέφεραν τις ποταπές υπηρεσίες τους στις δημόσιες υπηρεσίες των δήθεν κρατών, τα δε πλεονάζοντα μασόνια, που επιθυμούν κι αυτά να ονομαστούν νεομάρτυρες του ιουδαϊκού KERATISTAN  πηγαίνουν για βρώση των ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ της ανοικτής θάλασσας!
Περιττό να σας πούμε πως τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Ό,τι απέκτησαν υλικό αγαθό δεσμεύεται, όπως και οι επιχειρήσεις του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ περιέρχονται στα νοήμονα έθνη, να τις διαχειρίζονται ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
Γι’ αυτό φροντίστε να μάθετε και οι 82 Λευίτες δεσποτάδες σωστά να ψέλνετε από εδώ και στο εξής το ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ! ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΕΥΣΕΒΕΣΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΙ ΚΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΝ ΦΥΛΑΤΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!!!
Aaaferim που λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι! Και ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ, συνεχίστε μετά να μας το παίζετε τσανάκια του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ του ιουδαϊκού KERATISTAN!!!

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου