Recent Posts

25 Αυγούστου 2014

Ο ΛΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΑΡΙΕΛ) ΣΑΡΟΝ



ΘΑΥΜΑ ΤΟ ΖΒΕΡΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ! Η ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; 

Ο ΛΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΑΡΙΕΛ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΒΕΡΚΩΣΕ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ 5/1/2006 ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
 


Θεσσαλονίκη 25-8-2014

Για καλέστε τον REGINA ROSA να σας πει για το ΘΑΥΜΑ αυτό που έκανε ο Άγιος και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ Ιουδαίων, που λόγω εβραϊκής καταγωγής του ΞΕΡΕΙ ότι στην εβραϊκή ΑΡΙΕΛ θα πει λέων του Θεού! και είναι αυτός ο λέων που μετονομάστηκε ως ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ στρατοπέδων ΣΑΜΠΡΑ & ΣΑΤΙΛΑ στον ΛΙΒΑΝΟ, που με τον υποτακτικό τους Γιασάρ Αραφάτ και την εβραϊκή ΦΑΤΑΧ τους! τους υποδέχθηκε στο GREKYLISTAN τους ο έτερος παπάρας τους Ανδρέας Παπανδρέου με τιμές, αφού πρωτίστως τους παρέλαβε με δύο πολεμικά μεταγωγικά τους ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ Παλαιστινίους από την σιωνιστική λαίλαπα που σφετερίζεται τα ΠΑΝΤΑ! στην γη των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ κι εξοντώνει τους Άραβες στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! που ο παιχνιδιάρης Θεός, με τα αρχικά γράμματα της Χ.Α.Μ.Α.Σ. θυμίζει πως είναι πολύ κοντά η απελευθέρωση της Παλαιστινιακής γης! από τους μαχητές του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, που μας αφήνει άφωνους με την ερμηνεία αυτών των γραμμάτων, υπονοώντας το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ!!!
Βλέπετε ΣΟΦΙΑ Θεού; αλλά και χέρι Αρχαγγέλου Μιχαήλ που στις 27-12-2005 κάναν γυαλιά καρφιά το γραφείο ενός μέλους μας, που το παρότρυνε ο Αρχάγγελος αυτό το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ να καταθέσει ΜΗΝΥΣΗ κατά του ιουδαϊκού ΙΣΡΑΗΛ, μια και τα εκτελεστικά όργανα της εβραϊκής μαφίας μέσω μεγάλης Στοάς των Αθηνών από την Αχαρνών 19 του είχαν βγάλει και την καταδικαστική τους απόφαση στις 19-11-2005, που του προσάπταν 11 υβριστικά προσωνύμια με τα εκλεκτά μέλη τους από το Βαλκανικό φεουδάτο του Κ.Ι.Σ. προεξάρχοντος του Μέγα εκκλησιαστή Ιάκωβου Μωαβίστε!
Αλλά δίσταζαν να του την στείλουν γιατί είχαν πάθει χνέρι άγριο, ΟΛΚΗΣ που λέμε, μια χρονιά πριν, στις 26-12-2004 χτυπώντας ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όόόλα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ στον Ινδικό ωκεανό, ξεκληρίζοντας 300.000 μπουρδελόβιους δικούς τους, για μια επιταγή 30.000 ευρώ που παράκουσαν τον μπαμπά τους τον Θεό, μια και ήθελε αυτός ο Θεός να ανεγερθεί ναός της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ενώ αυτοί είχαν αντίθετη άποψη για τον ναό!  θέλαν σώνει και καλά του Σολομώντος! και την τοποθεσία στην παλιά Ιερουσαλήμ! για να το βαφτίσουν τελικά το συγύρισμα που φάγαν τσουνάμι! ενώ ήταν ένα καλό κι αναπάντεχο ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ!!!
Κι αφού πέρασε και η 26η Δεκεμβρίου 2005 και δεν έγινε κανένα μέγα θαύμα – ΣΥΓΥΡΙΣΜΑ! όπως λέμε, ξεθάρρεψαν, και στις 27-12-2005 ξήλωσαν την εξώπορτα του γραφείου μαζί με το κάσωμα, και του στείλαν σε συστημένο φάκελο με ΕΛΤΑ την θανατική του καταδίκη, ενώ συμμάζεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές! εκτυπωτές! σκάνερ! εκτός από τηλέφωνα, γραφεία και καθίσματα, που αυτά ήταν στη θέση τους!
Έτσι το ανθρωπάκι συνέταξε την ΜΗΝΥΣΗ στις 4/1/2006 και στις 5/1/2006, αφού πέρασε με πρόσκληση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τις σχετικές συστάσεις από το γραφείο του ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ταξίαρχου Στέργιου Αποστολίδη, να μην ενοχλεί τα αφεντικά του από το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ Κ.Ι.Σ., που τους χαρτζιλικώνουν για να τους κάνουν ΠΛΑΤΕΣ αυτούς τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! Έτσι κι ο δικός μας δεν χάνει ευκαιρία και του κάνει  και την σχετική ατμόσφαιρα!  Λέγοντάς του αντί για καλημέρα! ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ! Για να λάβει απάντηση από τον ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλό Στέργιο «ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ» για να φύγει από εκεί και να κατευθυνθεί εν συνεχεία προς τα δικαστήρια στις 5/1/2006 καταθέτοντας την μήνυση κατά Ιουδαϊκού Ισραήλ στα επίορκα δικαστικά υπαλληλάκια του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης της φεουδαρχικής Μπανανίας του Βαλκανικού φεουδάτου! Οπότε και το θαύμα αμέσως επετεύχθη. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ΖΒΕΡΚΩΣΕ τον λέοντα του Θεού (Αριέλ) ΣΑΡΟΝ σαν το γατί! Κι από τότε για οκτώ χρόνια τον κρατούσε σε αφασία, για να  τον βλέπουν και να θυμούνται οι Εβραίοι, καθώς και τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, πως δεν την βγάζουν καθαρή με τίποτε και με καμία δύναμη, μια και τους έχουν προγραμματίσει να γίνουν το ζωντανό παράδειγμα προς αποφυγήν για τις μελλοντικές γενεές του πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου