Recent Posts

2 Ιανουαρίου 2013

Στον χαρούμενο ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ της παλιάς τάξης πραγμάτων



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31-12-2012
Προς ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
Αποθήκη πλαστικών χαρτικών
Μπαλανού 9 Θεσσαλονίκη

Αγαπητέ και χαρούμενε Δημητράκη

Θα ήταν παράλειψή μας να μην σου στείλουμε την πρωτοχρονιάτικη κάρτα του 2013, μια και ο περιούσιος λαός του Θεού με το 666 τους, την έχει λάβει εγκαίρως στις 21-12-2012 μέσω των ΜΑΓΙΑ! εξ Αμερικής.
Και ως είναι φυσικό όλοι εσείς οι χαρούμενοι συνεργάτες των περιούσιων τέκνων του παιχνιδιάρη μπαμπά τους Θεού, εξακολουθείτε να γιορτάζετε, ζώντας όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό, στον παλιό σας κόσμο. Καιρός να αφυπνισθείτε, και να αντιληφθείτε ότι δεν ζείτε σε όνειρο, αλλά στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το νέο barcode 555, που ο τσαχπίνης Θεός το προγραμμάτισε από το 1453 μ.Χ. και το μοστράριζε υπό μορφή οράματος στον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή της Πόλης, για να μην μπορεί να του δώσει κανένας προφήτης πειστική απάντηση, μια κι εκείνον τον καιρό ΔΕΝ υπήρχαν γραμμογραφήσεις στα προϊόντα και γενικά στα αγαθά της γης. Και όπως λένε και οι πραγματικοί φίλοι μας ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Τούρκοι, ΑΦΕΡΙΜΜΜ ΜΑΣΙΑΛΑΑΑ!!!
Γι’ αυτό χαρούμενε μας Δημητράκη, προσγειώσου στην πραγματικότητα και μην κάνεις όνειρα τρελά, ότι εάν σε κουβαλήσουμε στα δικαστήρια της ΑΛΛΟΤΕ φεουδαρχικής σας μπανανίας, οι πατσαβούρες δικαστίνες που είναι επάνω στα έδρανα, βάζοντάς τες οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να μας παριστάνουν τα σφουγγαρόπανά τους, θα σε βγάλουν αναμάρτητο, λέγοντάς μας με το σκατένιο μυαλό που έχουν, πως όταν έχει παράδες ο Δημητράκης θα σας πληρώσει, για να μαζεύεις εσύ αστεράκια, από τους καλλιτέχνες στοάρχες των μασονικών στοών και να τα εξαργυρώνεις με κάναν μασονικό βαθμό. Δεκατέσσερις μήνες έκανες να μας εξοφλήσεις το προπέρσινο τιμολόγιό σου. Και η συμφωνία που κάναμε τον Οκτώβριο του 2012 είναι 60 ημέρες η εξόφληση του κάθε τιμολογίου από την έκδοσή του. Τώρα σου θυμίζουμε πως έχεις ένα υπόλοιπο αξίας 1.319,06 ευρώ από το Ν.1001 τιμολόγιο, που εκδόθηκε στις 9-11-2012.
Για σένα Δημητράκη, επειδή μας είσαι συμπαθής, λαμβάνουμε κι επιταγή 120 ημερών, που είναι και για τους υπόλοιπους στενοχωρημένους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που δεν έχουν προσαρμοστεί με το ΝΕΟ καθεστώς. Είδες μυαλό που έχει το ΤΙΜ του Κινήματος Νοημόνων Εθνών; Κάρτα πρωτότυπη, για να παίζετε μαύρα κόκκινα επί του ασφαλούς, όπως δουλεύουν τους εαυτούς τους οι πανέξυπνοι Εβραίοι με τους 153 κυβερνητικούς λύκους, που τους έχουν μέσα στην ΔΗΘΕΝ Βουλή, και τις 147 αντιπολιτευόμενες κοκκινοσκουφίτσες, που αγαπούν κι αυτές την αληταρού Ιουδαία κωλόγριά τους, πιστεύοντας ότι θα δουλεύουν ψιλό γαζί στο διηνεκές την ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Φρόντισε λοιπόν να κλείσεις εγκαίρως τον λογαριασμό που οφείλεις και μην αυταπατάσαι ότι στο site της neataxi555.blogspot.gr έχουν δώσει εντολή οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι να μην μπαίνει κανένα μασόνι. Σε πληροφορούμε πως ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός, έχει μάθει να σας διαβάζουν μέσα από το διαδίκτυο εκτός από τους νοήμονες πολίτες, ακόμη και οι πιγκουΐνοι στην Γη του Πυρός!
                                                                                                                   Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.




                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου