Recent Posts

2 Ιανουαρίου 2013

Στον στενοχωρημένο ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ δήθεν δήμαρχο Θεσσαλονικέων



Θεσσαλονίκη 31-12-2012

Προς τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

τύποις Δήμαρχο Θεσσαλονικέων

Βασ.  Γεωργίου 1 Θεσσαλονίκη



Στεναχωρημένε Γιαννάκη



Σου εσωκλείουμε μια κάρτα που έχει ευχές για τους χαρούμενους αλλά και για τους στεναχωρημένους όπως του λόγου σου, που πληροφορείσαι πως την παλιά τάξη πραγμάτων 666 την αντικαθιστά η νέα τάξη πραγμάτων με το ΝΕΟ barcode 555 και δεν σου λέμε να πληκτρολογήσεις στον υπολογιστή σου το neataxi555.blogspot.gr γιατί θα στενοχωρηθείς περισσότερο.

Κάποιοι έβαλαν τους Ινδιάνους ΜΑΓΙΑ των Άνδεων της Νοτίου Αμερικής να πουν πως μετά τις 21-12-2012 ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ! Επέρχεται το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΗΛΘΕ. Και δεν πέσανε έξω, γιατί κάτι ξέρουν από τις συζητήσεις που κάναν τα πανέξυπνα και περιούσια τέκνα του καλλιτέχνη μπαμπά τους Θεού. Το σημαντικότερο είναι πως αυτό που περιμένουν οι Εβραίοι, τους ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ, που φέρνει το πάνω 666 στα κάτω του, και αντιστρόφως το 555, που ήταν σε αναμονή από την εποχή του Μωάμεθ Β’ του Πορθητή 1453 να είναι ΤΩΡΑ στα ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Σφύρα λοιπόν στον κατ’ ουσία δήμαρχο των Θεσσαλονικέων τον ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ Χασδάι Καπόν να διαλέξει την ωραιότερη γωνία στο γραφείο σου για να μοστράρει ο σκελετός του μέσα σε βιτρίνα, θυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο στους ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ της Νέας Τάξης των Πραγμάτων, πως εάν δεν ξελαμπικάρουν και τα μυαλά των υπολοίπων, πάνε για ψαροτροφή! Μια και είναι η SAVURA της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Καθώς συνεδριάζατε στην αίθουσα του δημαρχικού σας μεγάρου, για τους συμβασιούχους της καθαριότητος του Δήμου, που τους δουλεύατε σε ψιλό γαζί. Και ο πανέξυπνος Χασδάι Καπόν έλεγε τότε, «εάν σας κρατήσουμε στον Δήμο, πρέπει να αυξήσουμε τα δημοτικά τέλη κατά 26%». Και στην ανάπαυλα ενός διαλλείματος κι εξόδου από την αίθουσα συνεδριάσεων ο Χασδάι αντιλήφθηκε το μέλος μας, που σας επισκεπτόταν για να σας διανείμει τις ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την προσεχή δίκη που είχαμε στις 18-11-2011 με την εβραϊκή μασονική μαφία, και σαν τον αρουραίο ο Καπόν χώθηκε μέσα στο πρώτο αριστερό γραφείο του διαδρόμου, μην προλαβαίνοντας να πάει στο γραφείο του το 218, προκειμένου να μην συναντηθεί με τον επονομαζόμενο Αλκάϊντα, μια και του προσάψατε όλοι εσείς αυτόν τον τίτλο.

Γι’ αυτό κι εσύ ήσουν σκεπτικός, βουβός, και αμίλητος, όταν αυτό το μέλος του Κινήματος Νοημόνων Εθνών σε διπλάρωσε τον Οκτώβριο του 2011 και σου έδωσε αυτήν την πρόσκληση. Δίδοντας στους μαφιόζους Εβραίους το χρονικό περιθώριο να βγάλουν την μαφιόζικη απόφασή τους έως τις 22-12-2011, μια και από εκεί και μετά με βάση το ΚΟΡΑΝΙ που έγραψε ο μπαμπάς τους ο Θεός, εφαρμόζουμε και την εκτέλεση των ποινών, που είναι γραμμένη βάση της ΣΑΡΙΑΣ. Μετατρέποντάς σας το ιουδαϊκό σας ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Εσύ σιγά-σιγά άρχισε να σινιάρεις και να γυαλίζεις το κλαπέν όχημα ΚΑ9110 που αθροίζει ένδεκα και δεν το είχανε πάρει χαμπάρι τα πανέξυπνα ιουδαϊκά τέκνα του Θεού όταν βάζαν τον ξεκωλιάρη πρώην ομογάλακτο αδερφό σου με το τάγκα, που τον αποκαλείτε μέσα στις στοές σας, «φλογερή γιατρό» να παίρνει το όχημα στο απροειδοποίητο στις 3-4-2008 με αυτοκόλλητο σήμα που είχε στο παρμπρίζ κολλημένο του 2008 αλλά και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης και για το 2009. Είναι προγραμματισμένο από τον μπαμπά τους τον Θεό να μοστράρει παραδίπλα από το παρεκκλήσι της Αλκάιντα στην είσοδο των Φερρών, μετά την νεοανεγερθείσα ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, εκεί όπου βρίσκεται και η εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που σώζει τελικά όόόόόλον τον κόσμο από την σιωνιστική πανούκλα που κατατρώει όλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του πλανήτη γη.

                                                                                              Με εντολή ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
                                                                                              της Χ.Α.Μ.Α.Σ.  της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.
                                                                                   και της ΜΑΥΡΗΣ & ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ








                                                                                          Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΛΙΝ (ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ)
                                                                                        ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. και του 666
                                                                                               κατά δήλωση των Σιωνιστών ΑΛ ΖΒΕΡΤΚΑΟΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου