Recent Posts

29 Ιανουαρίου 2013

Προς τον μαφιόζο Φάνη, συνεργάτη της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666




Θεσσαλονίκη 29-1-2013
Προς κύριο Φάνη Κάλφα
Επιχειρηματία ηλεκτρονικών παιγνίων
28ης Οκτωβρίου 4 Τ.Κ. 685 00 Φέρραι

Συμπαθέστατε Φάνη

Πληκτρολογείς neataxi555.blogspot.gr και διαβάσεις μέσω διαδικτύου αυτά που σου στέλνω, φωτοτυπία του διπλότυπου είσπραξης αξίας 155,92 ευρώ που έχω πληρώσει στις 14-6-2004 για σένα στον Δήμο Φερρών, καθώς και μια επιστολή στις 15-6-2006 που σου στείλαμε, μια και δήλωνες στο υποτιθέμενο κράτος 200 τ.μ. όπως γράφουν και οι λογαριασμοί της Δ.Ε.Η. ενώ τα τετραγωνικά είναι 600.
Θυμάσαι; Που σου έλεγα Φανούλη, πλήρωσε τον λογαριασμό που έχω πληρώσει, γιατί θα σου την φερμάρω στην Πολεοδομία που κάλυψες τον ακάλυπτο χώρο του πρώην κινηματογράφου, φτιάχνοντας ΠΡΙΒΕ αίθουσα για τους παιγνιοτζογαδόρους. Και μου απάνταγες, εε και τι έγινε, το πολύ-πολύ να πληρώσω το πρόστιμο, που δεν θα το πλήρωνες μια και είσαι πυρίμαχο μασόνι, όπως και τα 7.000.000 δήθεν Έλληνες που φοροδιαφεύγουν, αλλά τα πληρώνετε έμμεσα μέσω των μασονικών σας στοών, παίρνοντάς σας οι κοπρίτες Εβραίοι την αναλογία τους με αριστοτεχνικό τρόπο, και δουλεύετε ψιλό γαζί και τον μπαμπά και Θεό των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων, πιστεύοντας πως κοιμάται όρθιος και δεν ασχολείται με τα εγκόσμια.
Φανούλη κάνει ρε φραπέ το κεφάλι σας, που πιστέψατε όλο το καραμασοναριό ότι μπορείτε να δουλέψετε τον Θεό; Εδώ δεν μπορείτε να δουλέψετε εμάς, που αποτελούμε την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Και σου ξαναθυμίζω ποια πατσαβούρα δικαστίνα θα τολμήσει να εκφράσει τον νόμο, και ποιος φιρφιρίκος εισαγγελέας θα τολμήσει να σας υπερασπιστεί και να σας καλύψει, αλλά και ποιος ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ Εβραίος θα τολμήσει να ανέβει στην έδρα και να παραστήσει τον εκφραστή του νόμου, καθ’ ήν στιγμή ξέρει πως με τον μπαμπά τους τον Θεό δεν πρόκειται να την βγάλουν καθαρή ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ! Αφού ξέρουν πως έχουν στήσει παρακράτη μαφίας με την ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑ σ’ ολάκερο τον πλανήτη. Και σας παραμυθιάζουν κι εσάς μέσω στοών πως δεν τρέχει τίποτε, μια και ο μπαμπάς τους ο Θεός είναι και αυτός σαν κι αυτούς, δηλαδή ΑΛΗΤΗΣ κι εσείς όόόλοι οι ζαβαλήδες με τα κλούβια μυαλά, που είστε και χαρούμενοι, το έχετε πιστέψει.
Σε πληροφορούμε ότι η προειδοποιητική αυτή επιστολή  μοστράρει στο διαδίκτυο, για να την διαβάζουν και οι πιγκουΐνοι στην Γη του ΠΥΡΟΣ, μαζί  με τα κοντόμυαλα αφεντικά σου, τους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ Εβραίους, κι εάν δεν εξοφλήσεις τον λογαριασμό που οφείλεις των τεσσάρων ενοικίων 4 Χ 1050 = 4.200 ευρώ, σε προγραμματίζουμε να πας ως συνεργάτης του ΔΗΘΕΝ περιούσιου λαού, που με τα σφουγγαρόπανα που έχει επάνω στα δικαστικά έδρανα, και τους ταγματασφαλίτες τους στις αστυνομικές διοικήσεις, θα επιχειρήσει να αποδείξει ότι έχει το δικαίωμα μέσα στο GREKYLISTAN να καταδυναστεύει ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες και πολύ δε περισσότερο να βουλιάζει την οικονομία της υποτιθέμενης Ελλάδος.
  
-2-
Γι’ αυτό Φανούλη δώσε με το καλό τα χρήματα στον Όθωνα, αυτός με την σειρά του στον λογαριασμό της τράπεζας που του έχουμε δώσει, μια και τα χρήματα αυτά προορίζονται για την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, που είναι δίπλα στο Μοναστηράκι Φερρών. Και να θυμάσαι πάντα πως οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ (elite) πάνε για ψαροτροφή στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ την δε SAVURA  όπως οι ταγματασφαλίτες και οι δικαστικοί, εκτός από τους προϊσταμένους που τους χρειαζόμαστε τους σκελετούς τους να μοστράρουν στα γραφεία των υπηρεσιών τους, για να ξελαμπικάρουν τα μυαλά αυτών που πρόκειται να τους διαδεχθούν. Οι υπόλοιποι πηγαίνουν κρουαζιέρα στα ανοικτά της θάλασσας, βορά στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!
Αμ τι νόμισες θα ταΐζουμε χαραμοφάηδες μέσα στις φυλακές; Ο μπαμπάς και Θεός των πάντων, τους νόμους τους έχει γράψει από το 570 μ.Χ. δια χειρός Μωάμεθ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ, εφαρμόζοντας και εμείς την ΣΑΡΙΑ, που είναι και η πιστή εκτέλεση των νόμων του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου