Recent Posts

24 Ιανουαρίου 2013

προς την WIND ΕΛΛΑΣ Α.E.B.Ε θυγατρική της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666



Θεσσαλονίκη 24/1/2013



Προς τον κύριο χαρούμενο διευθύνοντα σύμβουλο

της WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

Λ. Κηφισίας 66 Τ.Κ. 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

FAX 2105100001 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ



Κύριε χαρούμενε



Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ αυτή μοστράρει στο διαδίκτυο, πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr και βρίσκεστε μέσα στον ιουδαϊκό παράδεισό σας.

Ακόμη περιμένουμε να μας απαντήσετε από τις 4/1/2013 για την ΑΠΑΤΗ που κάνατε, μια και είστε της παλιάς τάξης πραγμάτων, δηλαδή του 666. Θα θέλαμε να μας κάνετε ΤΩΡΑ τον ΤΕΛΙΚΟ λογαριασμό το τι σας χρωστάμε με βάση αυτά που σας έμαθαν, να ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού, που σας το παίζουν και παντοκράτορες μέσω μασονικής εβραϊκής μαφίας, και σας είπαν πως οι θυγατρικές Α.Ε.Β.Ε. που σας στεγάζουν ανήκετε οργανικά στην ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΙΩΝ Α.Ε., που πρέπει με βάση την ιουδαϊκή νομοθεσία, να παραμυθιάζετε τους αφελείς ότι θα πληρώνουν συνολικά τον μήνα 27 ευρώ για το σταθερό τηλέφωνο 20+10 για το κινητό – 3 ευρώ μια και δεν θα έχει internet = 27 ευρώ, και να στέλνετε λογαριασμό εκ των υστέρων 97,19 ευρώ.

Σίγουρα θα μάθατε πως νομικό μας σύμβουλο έχουμε τον μπαμπά τους τον Θεό, που μας έμαθε να βάζουμε αυτούς που θέλουν να μας ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ, όπως ο δικός σας ΖΩΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, να υπογράφουν φωτοτυπώντας και αυτά που μας έλεγε, και βάζοντάς τον να μας κάνει και  ανάλυση του λογαριασμού με τον γραφικό του χαρακτήρα που το γράφει 34,33 με το Φ.Π.Α. και για την εφ’ άπαξ ενεργοποίηση 36,17 ευρώ. Την λυπητερή που πρόκειται να μας στείλετε, είναι η εξαγορά των επιχειρήσεων σας ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ που από ανώνυμες εταιρείες μετατρέπονται σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, συγχωνευόμενες σε μία, για να μην γίνεται αυτό το χάλι που γίνεται σήμερα, βάζοντας να ΚΛΕΒΕΤΕ και να ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ τον απροστάτευτο κοσμάκη.

Για την παραλαβή και την παράδοση των επιχειρήσεων σας στα δικαστικά έδρανα φροντίσαμε να είναι τα περιούσια τέκνα του Θεού, μια και μας συμβούλεψε ο μπαμπάς τους ο Θεός δηλαδή των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, να αποκλείονται οι πατσαβούρες δικαστίνες αλλά και οι φιρφιρίκοι εισαγγελείς τους, μια και είναι τα σφουγγαρόπανα των Ιουδαίων. Τώρα άμα θέλετε μπορείτε να έρθετε να καταθέσετε πώς σας έμαθαν να εξαπατάτε τον κοσμάκη. Αλλά και να μην είστε παρών το ίδιο κάνει, μια και είστε πυρίμαχοι και τα γκόιμ (άνθρωποι κτήνη) δεν καταθέτουν παρά λογοδοτούν τα αφεντικά σας που είναι και νοήμονα τέκνα του παιχνιδιάρη μπαμπά τους και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου