Recent Posts

2 Ιανουαρίου 2013

Στον σαϊεντολόγο ΑΝΘΙΜΟ ΡΟΥΣΣΑ δεσπότη πάντων των Θεσσαλονικέων





Θεσσαλονίκη 31-12-2012
Προς τον Παναγιώτατο κ.κ. ΑΝΘΙΜΟ ΡΟΥΣΣΑ
Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Βογατσικού 7 Τ.Κ. 54622 Θεσσαλονίκη

Άνθιμε Παναγιώτατε

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! με barcode 555! O μπαμπάς και Θεός του σύμπαντος έβαλε τους ΜΑΓΙΑ να σας το πουν, πως ΕΠΗΛΘΕ το τέλος του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, μια και ήταν η παλιά τάξη πραγμάτων με το 666.
Που οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι σου έδωσαν και δυο βαθμούς παραπάνω, από τον μπαμπά τους τον Θεό, που αυτόν τον άφησαν στάσιμο επειδή ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια, μια και άφησε τα περιούσια τέκνα του να μοιράζουν τίτλους, αξιώματα, χρήμα, και δόξα στους υποτακτικούς και ομογάλακτους αδερφούς τους. Έτσι κι εσύ οικονόμησες τον τίτλο να σε προσφωνούνε οι υπήκοοι τους στον υπερθετικό βαθμό, και όχι στον θετικό βαθμό. Το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σου στέλνει την κάρτα για τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ Εβραίους, που πάνε λόγω ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ να συγκυβερνήσουν το σύμπαν με τον μπαμπά τους τον Θεό.  Άλλωστε το γράψαν και στην Παλαιά τους Διαθήκη πως ο Θεός θα τους βοηθήσει να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κεφάλαιον Θ’ παράγραφος ιγ’ – ιε’ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ!!!
Να παιδιά, να μάλαμα, μαζέψανε και όόόλον τον χρυσό της γης, οπότε είναι έτοιμοι προς αναχώρηση, να πάνε φορτωμένοι με παράδες στον μπαμπά τους τον Θεό, μέσω Χ.Α.Μ.Α.Σ. και Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α. εγκαταλείποντας τα εγκόσμια, μην προλαβαίνοντας να κάνουν και τον περιβόητο ναό του Σολομώντος στην Αγία τους Σιών, μια και βρίσκεται ακόμη αυτή η Σιών στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ Παλαιστίνη.
Με την ευκαιρία αυτή σου θυμίζουμε την ύπαρξη αυτού του Θεού, που σου έκανε και μια ωραία πλακίτσα, όταν επιχείρησες να ειρωνευθείς τον ταμία του κινήματός μας, που εμείς τον δασκαλέψαμε να πει στον δήμαρχο των Φερρών το 2003 για το ποσόν των 30.000 ευρώ ότι επιθυμούμε να παραμείνουμε ΑΝΩΝΥΜΟΙ για την δωρεά υπέρ του ιδρύματος των απανταχού Θρακών ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που δεν το φτιάξατε ακόμη, μια και αυτός ο ταμίας θήτευσε μικρός παπαδάκι σ’ αυτόν τον ναό, και σήκωνε το βλέμμα του επάνω στον κεντρικό τρούλο της εκκλησίας και μονολογούσε πως γίνεται να λείπει ο παντοκράτορας Θεός και στην θέση του βρίσκεται το αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά των Εβραίων, που το ένα τρίγωνο δείχνει πού να αφοδεύετε και το άλλο πού να πατάτε το καζανάκι του WC.
Και σε κάποια συνάντησή σας εκείνον τον καιρό σας ξεφούρνισε «30 χρόνια δεσπότης στην Αλεξανδρούπολη σήκωσες τα μάτια σου να δεις τι έχει επάνω αυτός ο κεντρικός τρούλος;» απαντώντας του εσύ με χαρούμενη διάθεση, «την πεντάλφα!» και ανταπαντώντας με σοβαρό ύφος ο Θεός για λογαριασμό του ταμία μας, «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΦΑ!» Ρωτώντας μετά κι εμάς ο ταμίας μας, πώς γίνεται αφού στην εγκόσμια ζωή του δεν είπε ποτέ του αυτή την φράση. Εξηγώντας του κι εμείς πως ο παιχνιδιάρης Θεός διά μέσου εσού, έδωσε την πρέπουσα απάντηση στον υποτακτικό Άνθιμο Ρούσσα.
Είδες Άνθιμε; Τι διδακτική ιστορία έχει γράψει αυτός ο μπαμπάς τους ο Θεός; Μέσα στο site του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ; πληκτρολογείς λοιπόν neataxi555.blogspot.gr μπαίνεις με το βελάκι εκεί που γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ και μέσα σε δέκα σελίδες διαβάζεις την πραγματική ιστορία αυτού του ΑΦΡΟΝΑ λαού αλλά και το άδοξο τέλος της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ! Με μια ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!
                                                                                              Με εντολή ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
                                                                                              της Χ.Α.Μ.Α.Σ.  της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.
                                                                                     και της ΜΑΥΡΗΣ & ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ






                                                                                          Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΛΙΝ (ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ)
                                                                                        ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. και του 666
                                                                                               κατά δήλωση των Σιωνιστών ΑΛ ΖΒΕΡΤΚΑΟΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου