Recent Posts

2 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ διαχειριστού της ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 28 Θεσ/νίκης



Θεσσαλονίκη 2/1/2013
Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ   28   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ. 

1Ο ΘΕΜΑ: Ο Διαχειριστής της οικοδομής Δεληγιώργη 28 καλεί όλα τα μέλη της οικοδομής, με θέμα την άρνηση της καταβολής των κοινοχρήστων, καθώς και την καταβολή της αύξησης του παγίου, από δύο ΔΗΘΕΝ πανέξυπνους ΜΑΣΟΝΑΚΟΥΣ, που χειραγωγούνται από το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ μέσω των στοών τους.
2Ο ΘΕΜΑ: Την απαίτηση της κυρίας Σιώπη Μαίρης να αρνείται να πληρώσει για την θέρμανση, καθώς και για κοινόχρηστα επτά μηνών, εάν δεν φέρουμε υδραυλικό να ρυθμίσει τα σώματα του καλοριφέρ στο διαμέρισμά της.
3Ο ΘΕΜΑ: Πόρτα με κλειδαριά στο κλιμακοστάσιο της οικοδομής αξίας 200 ευρώ για να μην μπορεί να μπαίνει ο οποιοσδήποτε στον υπόγειο χώρο, και να βάζει σε λειτουργία τον καυστήρα του καλοριφέρ ενώ δεν έχει πληρώσει τα κοινόχρηστα.
4Ο ΘΕΜΑ: Μας συνέλαβε να ΚΛΕΒΟΥΜΕ 100 ευρώ η κυρία Μαίρη Σιώπη, χρεώνοντας τα 100 ευρώ για την ρύθμιση του καυστήρα πετρελαίου στην οικοδομή. Ενώ σύμφωνα με την ιουδαϊκή νομοθεσία θα έπρεπε να τα δώσουμε στον ομογάλακτο αδερφό σας, που τον έμαθαν να φοροδιαφεύγει η ΕΛΕΕΙΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, μετατρέποντας το ΔΗΘΕΝ Ελληνικό και ρημαγμένο κράτος σε ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ της φεουδαρχικής βαλκανικής μπανανίας.
5Ο ΘΕΜΑ: Ο καθαρισμός και η ρύθμιση του καυστήρα, έγινε από τον κοινοποιήσαντα, για να μην μας πιάνουν τα οπίσθια τα ΔΗΘΕΝ πανέξυπνα τέκνα του Θεού, που σας το παίζουν παντοκράτορες και χορεύετε στον ιουδαϊκό τους ρυθμό, μένοντας τα 100 ευρώ στην οικοδομή.  Απόδειξη η πανέξυπνη κυρία Μαίρη Σιώπη κάλεσε αυτόν τον συντηρητή και με 20 ευρώ της ρύθμισε τα σώματα του διαμερίσματός της, διαπιστώνοντας παράλληλα ότι δεν καλέσαμε φέτος τον φοροδιαφεύγοντα συντηρητή, για να εξοικονομήσουμε το κατοστάευρο προς όφελος της οικοδομής, όπως έχουμε εξοικονομήσει και έτερο κατοστάευρο  από την μόνωση της ταράτσας της οικοδομής, μια και το διαμέρισμα της κυρία Μαίρης Σιώπη είναι στο ρετιρέ της οικοδομής, μαζί και με τα πλακάκια, που έβαλαν του κυρίου Μπέικου για την μόνωση της μαρκίζας του διαμερίσματός του, που ο ίδιος ο Μπέικος μας τον κουβάλησε ζητώντας 3.000 ευρώ, μια και ήταν κι αυτός ομογάλακτος αδερφός σας, όπως είστε όλοι σας. Αρνήθηκε να μου δώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, και τιμολόγιο για τα υλικά, κι επιχείρησε να με λαδώσει με ένα κατοστάευρο προκειμένου να κάνω κι εγώ τουμπεκί (καπνός) ψιλοκομμένο. Αλλά παρουσία του έγραψα πίσω από την απόδειξη τα 100 ευρώ για την οικοδομή, λέγοντάς μου σαστισμένος τι κάνεις; Ανταπαντώντας του κι εγώ μην ανησυχείς «ο Θεός ξέρει τι κάνει!»
Όπως και με τα 600 ευρώ για την κεντρική σωλήνα των όμβριων υδάτων της οικοδομής, που μας τον προξένεψε πάλι ο κύριος Μπέικος, μια και ήταν υδραυλικός πολυτελείας κι απαιτούσε τα διπλά χρήματα και μαύρα! Καθώς έκανε την εργασία, αρνούμενος να δηλώσει το πραγματικό του όνομα και την διεύθυνση του καταστήματός του, φτιάχνοντας και η αφεντιά μου την ανάλογη ατμόσφαιρα και λέγοντάς του. Να γράψω στην απόδειξη Αβραάμ Μπεν Ελεάζερ; Απάνταγε, γράψε! Μια και δεν λες την ακριβή διεύθυνση του καταστήματός σου, να γράψω εβραιομαχαλάς; Απαντώντας γράψε! Το αποτέλεσμα όταν μετά από κάποια χρόνια ήρθαμε αντιμέτωποι με την εβραϊκή μασονική μαφία που σας χειραγωγούν όλους σας, έστειλα δύο αποδείξεις στο μαφιόζικο Σ.Δ.Ο.Ε. του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ μεταξύ αυτής της αποδείξεως και μια δεύτερη απόδειξη αξίας 80 ευρώ του Αναστάσιου Πε άνευ διευθύνσεως για καθαρισμό ΔΗΘΕΝ φρεατίου του Δήμου. Αποτέλεσμα η εβραϊκή μαφία καθαίρεσε τον τότε ΔΗΘΕΝ υπουργό της τον Αλογοσκούφη κι έστειλε δύο υπαλλήλους της από το Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου για καφέ στα γραφεία του Κινήματος Νοημόνων Πολιτών για διαλογική συζήτηση, αποσοβώντας το θέμα, μια και πιστεύουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός κοιμάται όρθιος και δεν ασχολείται με τα εγκόσμια, ενώ ξέρει ο Θεός όπως και το ΤΙΜ του κινήματός μας, πως τον χαρούμενο Κώστα Μάτθιου μας τον κουβάλησαν από τις αρχές Νοεμβρίου πέρσι του 2011, τα περιούσια τέκνα του στον 4ο όροφο, δασκαλεύοντάς τον να μας παριστάνει τον κουτοπόνηρο. Μια και σε αυτόν το όροφο κατοικούσε ο Γιαννάκης Δημήτριος, οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ., που δεν μπορούσε να τον εντοπίσει η αδέκαστη ιουδαϊκή Δικαιοσύνη, γιατί ήταν κι αυτός μασόνι του κερατά και δεν έπρεπε να τιμωρηθεί από τις πατσαβούρες των δικαστικών εδράνων για τις σωματικές βλάβες που προξένησε σε συνανθρώπους του, παρασέρνοντάς τους με το αστικό λεωφορείο. Με αποτέλεσμα να τον εγκαταστήσουν σε μεζονέτα του Νέου Ρυσίου, για να μην μπορούν να τον εντοπίσουν οι ενάγοντες και παθόντες πολίτες.
Έχετε λοιπόν προθεσμία όλοι σας 48 ωρών να πάτε με την κοινοποίηση αυτή στην στοά σας, για να σας δώσουν τις σχετικές οδηγίες οι πανέξυπνοι στοάρχες σας. Πώς; Θα επιχειρηματολογήσετε και θα με καθαιρέσετε από διαχειριστή σας. ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ! ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!  Ή αν προτιμάτε ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ!
                                                                                                                                                          Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ



                                                                                                                                               ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ
                                                                                                                                                   ο κατά κόσμον ΧΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου