Recent Posts

2 Ιανουαρίου 2013

Στον στενοχωρημένο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΩΝΙΤΗ της νέας τάξης πραγμάτων



Θεσσαλονίκη 31-12-2012

Προς κύριο Παναγιώτη Αγγελωνίτη
Αποθήκη πλαστικών χαρτικών
Κουντουριώτου 1 Τ.Κ. 681 00 Αλεξανδρούπολη

Στενοχωρημένε Παναγιώτη

Σου στέλνουμε μια πρωτοχρονιάτικη κάρτα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μια κι εσύ όπως μας έλεγες δεν ανήκεις στους χαρούμενους της παλιάς τάξης πραγμάτων με το 666 τους, όπως ο Λάκης Χατζηκοσμάς και ο προϊστάμενος πωλήσεων του ο Γιάννης, αλλά μας αφήνεις να καταλάβουμε ότι είσαι φίλος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το 555.
Δώστην λοιπόν αυτήν την κάρτα στα υπόλοιπα μασόνια που σ’ επισκέπτονται στο κατάστημά σου, για να χεστούν ακόμη μια φορά από την χαρά τους, και να αρχίσουν μ’ αυτόν τον τρόπο να αφυπνίζονται και να συνειδητοποιούν πως το όνειρο το απατηλό τους τελείωσε στις 21-12-2012 μαζί με την διεφθαρμένη και ΑΦΡΟΝΑ σιωνιστική τάξη, που διά μέσου της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΤΗΣ μασονίας χειραγωγούσε όόόλους τους ζαβαλήδες με τα κλούβια μυαλά στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Είδες ρε Παναγιωτάκη τι παιχνιδιάρη μπαμπά Θεό, που έχουν αυτά τα περιούσια τέκνα του; τους έκανε την τρίπλα με τους Μάγια εξ Αμερικής, και λόγω του ότι κοιμάντε όρθιοι από την πολύ εξυπνάδα που έχουν αυτοί οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι, ΔΕΝ το αντιλήφθηκαν και άρχισαν να το συνειδητοποιούν κάπως αργά. Ότι τους τοποθέτησε ο μπαμπάς τους ο Θεός σε ΛΑΘΟΣ πλανήτη, με λάθος συνεργάτες, μια και ο πλανήτης αυτός είναι των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και όχι των γκόιμ, όπως σιβυλλικά μας αποκαλούνε.
Γι’ αυτό στενοχωρημένε και συμπαθέστατε Παναγιωτάκη, έχουμε φτιάξει ένα μπωλάκι για ΚΟΛΛΥΒΑ σε τιμή ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ όπως λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι. Κι επειδή σου έχουν βάλει και κάμερες οι κοπρίτες Εβραίοι μέσα στο μαγαζί σου, προκειμένου να παρακολουθούν το τι καλά λόγια λέει ο κόσμος γι’ αυτούς, πήρα την έγκριση από το ΤΙΜ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ να σου το δώσουμε αυτό το μπωλάκι κατ’ αποκλειστικότητα, για να συγχωρεί ο κοσμάκης τους μεταστάντες και ΑΦΡΟΝΕΣ Ιουδαίους, καθώς και την γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. με το 666 που υποδηλώνει το άλλοτε ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ.


                                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.





                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου