Recent Posts

2 Ιανουαρίου 2013

Στον στενοχωρημένο ΘΑΝΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ της νέας τάξης πραγμάτων




Θεσσαλονίκη 31-12-2012
Προς
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Αποθήκη πλαστικών χαρτικών
Μαζαράκη 34 Τ.Κ. 681 00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αγαπητέ και συμπαθέστατε Θανασάκη

Ο μπαμπάς και παιχνιδιάρης Θεός των ΔΗΘΕΝ πανέξυπνων τέκνων του Ισραήλ σας το είπε από σπόντα, δηλαδή μέσω των ΜΑΓΙΑ εξ Αμερικής, ότι κάτι πολύ σημαντικό πρόκειται να συμβεί. Οι Ιουδαίοι για να σας κάνουν και την σχετική ατμόσφαιρα, σας παραμύθιασαν όόόλους εσάς που υποδύεστε τις χορεύτριές τους, ότι επέρχεται στις 21-12-2012 το τέλος του κόσμου, κι εσείς οι ζαβαλήδες το ψιλοπιστέψατε.
Άνοιξες περσινή ιστορία να διαβάσεις, στην τελευταία δίκη που είχαμε με τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού; Στις 18-11-2011; Τους διαμηνύσαμε εγγράφως μέσω του Παναγιώτη Μπολτέτσου μια και τον έβαλαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι να μας παριστάνει τον δικαστή, ότι προθεσμία έχουν να βγάλουν την απόφασή τους μέχρι τις 21-12-2011. Μετά ΠΑΠΑΛΑ! από τις 22-12-2011 αρχίζει το τριμηνιαίο ηλιοστάσιο, και αποφάσεις βγάζει για σοβαρά θέματα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το barcode 555, που το δικαίωμα μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το barcode 666, το έχει μόνον ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ παραχωρώντας το στις 26-4-2008 στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ. Συνεπώς σταμάτα να μας παραμυθιάζεις ότι έχεις μαγαζί που προτίθεσαι να μας το δώσεις ΜΠΙΡΠΑΡΑ προκειμένου να εξοφλήσεις το χρέος που μας βισμάτωσες και μας εξομοιώνεις με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τους Εβραίους. Πάρτο χαμπάρι Θανασάκη, πως ο μπαμπάς και Θεός των πάντων, ΔΕΝ είναι βλάκας, ΔΕΝ κοιμάται όρθιος, και ΔΕΝ έχει διάθεση άλλο να ανεχθεί αυτήν την κατάσταση στον πλανήτη των νοημόνων πολιτών, να εξακολουθούν να κάνουν κουμάντο οι ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι.
Αμόλα λοιπόν στην ομορφούλα διευθύντρια της τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ, δώστης και μια καρτούλα δική μας, να σου δώσει δάνειο με 1% μια και έχουν μετατραπεί όλες οι τράπεζες σε κοινωφελείς οργανισμούς, δώσε και τα χαιρετίσματα στον γνωστό μας Μαυρουδή, μια και οι Εβραίοι τον εκτίμησαν αυτόν ότι έχει μυαλό στο κεφάλι, γι’ αυτό δεν τον έκαναν διευθυντή τράπεζας, όπως έκαναν τον Τσακαβίζο Γιώργη Καραϊσκάκη, και την θυγατέρα του Κουκουράβα, αλλά και χιλιάδες άλλους που παριστάνουν τους υποτακτικούς της εβραϊκής μασονικής μαφίας, υπηρετώντας το ΑΘΛΙΟ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. με τις θυγατρικές τους επιχειρήσεις για το αιμοσταγές 666 των ΑΦΡΟΝΩΝ και ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ!


                                                                                                          Για το ΤΙΜ του
                                                                                            ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                                                          της Χ.Α.Μ.Α.Σ. και της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.







                                                                                          το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                                   που τα ΓΚΟΪΜ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ τον σταυρώσαν
                                                                                     κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου