Recent Posts

14 Ιανουαρίου 2013

Προς τον χαρούμενο φιρφιρίκο ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ, δήθεν πρωθυπουργό της ΕΛΛΑΔΟΣ



Θεσσαλονίκη 15-1-2013

Προς τον χαρούμενο ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΔΗΘΕΝ πρωθυπουργό της ΕΛΛΑΔΟΣ κοινώς GREKYLISTAN
Ηρώδου του Αττικού 19 Τ.Κ. 10674 ΑΘΗΝΑ

Άάάά ρε χαρούμενε φιρφιρίκο Αντωνάκη Σαμαρά

Πάρε στικάκι και ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ από το διαδίκτυο την ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ λίστα των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που έχουμε ετοιμάσει για τους πάτρονές σας της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666 τους. Σας βάζουν οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι να διασκεδάζετε την τρέλα σας και οι 300 + 1 χορεύτριες του υποτιθέμενου GREKYLIKOU Κοινοβουλίου, με την λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ, παίζοντας οι 153 τους κακούς λύκους, και οι υπόλοιποι 147 τις κοκκινοσκουφίτσες, που όόόόόλοι σας αγαπάτε την ΑΛΗΤΑΡΟΥ Ιουδαία κωλοπεθερά σας. Και δουλεύετε τους εαυτούς σας και τα κωλομάσονά σας, που τα βάζετε να φοροδιαφεύγουν ΑΠΑΝΤΑ!!! για να βουλιάζετε την οικονομία της υποτιθέμενης Ελλάδος, και πιστεύοντας με αυτόν τον τρόπο πως μπορείτε να δουλεύετε και την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Αντωνάάάάάκη η νοήμονα κοινωνία έπαψε πλέον να μασά ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ. Σταματήστε λοιπόν να βελάζετε σαν τις κατσίκες, αναμασώντας τον σιωνιστικό σας ταραμά. ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ με τίποτε και με καμία δύναμη! Όπως και οι πάτρονές σας ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβρίοι! Που παρασκηνιακά σας χειραγωγούν παίζοντας τις κουμπάρες με την Αγγελικούλα Μέρκελ τους, μια και είναι η τελευταία καγκελάριος του 4ου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ.
Δεν σε κάνουμε πλάκα, και καλά είναι να το σφυρίξεις στα ομογάλακτα μασόνια αδέρφια σου, πως βασιλείς, πρόεδροι δημοκρατιών, πρωθυπουργοί, δικτατορίσκοι της ιουδαϊκής καρπαζιάς, πρίγκιπες, σεΐχηδες, εμίρηδες, και λοιποί κακομοίρηδες, που έχετε διατελέσει υποτελείς της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666 σε βάθος χρόνου 50 ετών, ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΕΣΤΕ από τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, οι σκελετοί σας λουστράρονται με spray, και τοποθετούνται σε βιτρίνες και από δίπλα και το κέρινο ομοίωμά σας, μέσα στα μουσεία κοινοβούλια που δράσατε, στις επαρχίες των 77 φεουδαρχικών σας μπανανιών.
Η νέα τάξη πραγμάτων με το ΝΕΟ barcode 555 είναι γεγονός από τις 22-12-2012. Καιρός λοιπόν να το συνειδητοποιήσετε και να το εμπεδώσετε όλοι σας, μια και γίνεστε οι νεομάρτυρες του ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ! καθώς και το παράδειγμα προς αποφυγήν για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!! Εμπεδώνοντας και η νοήμονα κοινωνία το σοφό αρχαίο Ελληνικό ρητό, πως το «ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ»!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου