Recent Posts

17 Ιανουαρίου 2013

Προς τον στενοχωρημένο Γιαννάκη Μπουτάρη, τύποις δήμαρχο των Θεσσαλονικέων



 Θεσσαλονίκη 17-1-2013

Προς τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

τύποις Δήμαρχο Θεσσαλονικέων

Βασ. Γεωργίου 1 Θεσσαλονίκη



Άάάάρε στενοχωρημένε Γιαννάκη

Μα τι πανέξυπνοι είναι αυτοί οι Σριλανκανέζοι δημοτικοί σας αστυνομικοί υπάλληλοι; Σου φωτοτυπούμε την υπ’ αριθμώ Ν. 282369 κλήση για ΔΗΘΕΝ παράβαση στις 15-1-2013 σε όχημα που δεν είχε πινακίδες. Βουλωμένο γράμμα που λένε διαβάζουν, μια και τους έχει εκπαιδεύσει ο πανέξυπνος λαός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων.

Να σου θυμίσουμε τον Σριλανκανέζο που σας τον κουβάλησε ο πανέξυπνος Χασδάι Καπόν και συνεπώνυμος του μαφιόζου Αλ Καπόν, βάζοντας από δίπλα και τον διερμηνέα να σας τα μεταφράζει, μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και να κάνει γκρο πλαν η κάμερα της δημοτικής τηλεόρασης, το μειλίχιο χαμόγελο του κατ’ ουσία Εβραίου δήμαρχου των Θεσσαλονικέων, που σας τον λανσάριζε προκειμένου να του βρείτε δουλειά; Είδες κατάντια Γιαννάκη; Μια και σας βάζουν αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να παίζετε μακριά γαϊδούρα μέσα στις μασονικές σας στοές με τον Παναγιώτατο Άνθιμο Ρούσσα, και να βάζουν και τον Παναγιωτάκη Ψωμιάδη, που τον ντύνουν κάθε φορά στα καρναβάλια Ζορρό των Ιουδαίων, να φωνάζειι ΑΤΣΑΛΙΝΑΑΑ! ΜΑΤΣΑΛΙΝΑΑΑ!! ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!

Να λοιπόν πώς σας κατάντησαν τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ αυτά εβραϊκά ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Γι’ αυτό ρωτήσαμε τον μπαμπά τους τον Θεό τι μέλλει γενέσθαι με αυτόν τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό, που σας το παίζουν παντοκράτορες. Και μας απάντησε 666.000 ευρώ, ένα επιδερμικό προστιματάκι από τον μπαμπά τους τον Θεό υπέρ της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, για το θράσος που έχουν να κόβουν κλήσεις μέσα σε ελληνικό έδαφος, ενώ στήσανε παρακράτος μαφίας πριν από το 1821 με την ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟΥΣ μασονία, και ανοίγοντας αβέρτα GOLDENμάγαζα, προκειμένου  να συλλέξουν όόόόολον τον χρυσό του κοσμάκη. Γι’ αυτό μας τόνισε ο παιχνιδιάρης Θεός πως το προστιματάκι αυτό πρέπει να είναι σε ράβδους χρυσού, κι όχι σε πατσαβούρια χαρτιά που εκτυπώνουν στα νομισματοκοπεία τους. Γι’ αυτό  μην  γανιάζεις, και μη είσαι τόσο σκεπτικός, τον Δήμο Θεσσαλονικέων τον έχουμε προγραμματίσει να ΠΗΞΕΙ ΣΤΟ ΤΑΛΙΡΟ! Μια και σε έχουμε δρομολογήσει να κληθείς στο ελληνικό δικαστήριο να πεις την άποψή σου για τα 58.000.000, που έβαζαν τον ξεκωλιάρη τους με το τάνγκα Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο να τους κουβαλά τους παράδες, προκειμένου να κάνουν το εμπορικό τους κέντρο στην οδό Τσιμισκή απέναντι από το μαφιόζικο  Εμπορικό και Βιομηχανικό τους Επιμελητήριο.

Σου τονίζουμε αυτό που μας είπε ο μπαμπάς τους ο Θεός. ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ πατσαβούρες δικαστίνες και φιρφιρίκοι εισαγγελείς να ανέβουν στα έδρανα, που είναι και τα σφουγγαρόπανα των Ιουδαίων. Αλλά μπορούν να ανεβούν στα έδρανα μόνον ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Ιουδαίοι, που έστησαν αυτό το παρακράτος, για να γελάσει μετά και το παρδαλό κατσίκι. Και μια και είναι φορτωμένοι με παρά, έχουμε να μαζεύουμε για λογαριασμό του Δήμου Θεσσαλονικέων, εμπορικά τους κέντρα, ΙΚΕΑ, VILLAGE CENTER, Hontos center, carrefourgia, μαρφούργια, Ε.Υ.Α.Θ., Ο.Τ.Ε., Δ.Ε.Η, μέχρι και τα κέρατά τους τα δίφορα.

Και στο γραφείο του Δημάρχου, όπως σου υποσχεθήκαμε, να μοστράρει σε γωνία ο ξεκοκαλιασμένος σκελετός του Χασδάι Καπόν από τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, που τα έφτιαξε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός να ξεκοκαλίζουν τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του, πάντα με βάση το τι έχει γράψει μέσα στο Κοράνι, για να εφαρμόζουμε κι εμείς τους νόμους του με βάση την ΣΑΡΙΑ.

Και σου τονίζουμε, ότι δεν έχουμε καμία αντίρρηση εάν επιθυμείς, να παραμείνεις ο Δήμαρχος Θεσσαλονικέων, με την μόνη διαφορά, πρέπει να χορεύεις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ. Τα χαϊβανίστικα που ξέρατε και σας βάζανε να κάνετε τους αβανάκηδες, τους μπουνταλάδες, και σερσερήδες  μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δουλεύοντας ψιλό γαζί τους υπαλλήλους της δημοτικής καθαριότητας τελειώσανε, μια και γυρίσαμε σελίδα από τις 22-12-2012.

Άλλωστε ο μπαμπάς και Θεός του σύμπαντος έβαλε τους Μάγια των αμερικανικών Άνδεων να σας το πουν. Πως ΕΠΗΛΘΕ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ με το μπαρκοταρισμένο 666 τους, που αποτελεί πλέον ΠΑΡΕΛΘΟΝ! Καθώς τους διαδεχθήκαμε ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ, που εκπροσωπούμε την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και την νέα γραμμογράφηση, με το 555 που το έβλεπε συνέχεια μπροστά του το 1453 ο Μωάμεθ Β’ ο Πορθητής της Πόλης, που ήθελε τότε να κάνει τις δύο θρησκείες μία, αλλά δεν μπορούσε τότε κανείς να του δώσει πειστική απάντηση πως ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ISLAM γίνονται μία ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!! Και πως τα αγαθά που συλλέξαν επί 3.000 χρόνια οι ΑΦΡΟΝΕΣ Σιωνιστές περιέρχονται στις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου