Recent Posts

17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΤΑΞΗ Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΛΙΝ σε ράβδους χρυσού



Θεσσαλονίκη 14-12-2012


Προς την κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΜΒΑΤΗΡΑ

Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Δ’ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Βασ. Ηρακλείου 38 Τ.Κ. 546 23 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δ Ι Α Τ Α Ξ Η
ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 24-12-2012 ΣΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ 412.560.000.000 ΕΥΡΩ 

ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΟΣ

Γεωργίτσα

Η συνταγή για να έχεις κι εσύ την προστασία της Αγίας σου Ακυλίνας και να απολαμβάνεις επίγειο παράδεισο μαζί με τους ομοίους σου, που είναι οι ομογάλακτοι μασόνοι αδερφοί σου, αλλά και με τους πάτρονές σου ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, πρέπει να επιστρέψεις στον κομίζοντα και μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ τα χρήματα που του πήρατε πρόσφατα 4.510,39 Χ 2 = 9.020,78 ευρώ απροειδοποίητα και χωρίς δικαστική απόφαση για λογαριασμό της ΣΙΩΝ α.ε. και του 666 σας, το κοινώς ιουδαϊκό σας ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ. Μετατρέποντας την Ελληνική επικράτεια σε φεουδαρχική Μπανανία των ανθρώπων κτηνών, GOIM  όπως σιβυλλικά σας αποκαλούνε οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ Εβραίοι, που σας δολοφονούν με επιστημονικό τρόπο σαν να είσαστε μύγες.

Πέντε ξεχωριστές βεβαιώσεις για τα κάτωθι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του δίνετε στο χέρι, ότι ΔΕΝ οφείλει πλέον στο Ελληνικό κράτος, αποδεσμεύοντας τους λογαριασμούς του κομίζοντα την ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, που αναλυτικά είναι ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ALPHA BANK – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και Millennium Bank, μια και οι δύο τελευταίες τράπεζες ενήργησαν για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής σας μαφίας. Μην παραλείψετε να παραδώσετε στους ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΑΣ, που βιάστηκαν να βάλουν σε όλα τα προϊόντα του πλανήτη γη την γραμμογράφησή τους 666, την φωτοτυπημένη επιστολή προς τον ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ προϊστάμενο του ΚΕ.Π.Υ.Ο. για το σχετικό ΞΕΚΟΚΑΛΙΑΣΜΑ από τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, τοποθετημένος σε βιτρίνα μέσα στο γραφείο του προϊσταμένου της εν λόγω υπηρεσίας, προκειμένου να ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ το μυαλό του επόμενου αντικαταστάτη, μια και είχαν την φαεινή ιδέα να επιστρέψουν τον φάκελο οι πάτρονές σας Σιωνιστές και να γράψουν επάνω ΑΓΝΩΣΤΟΣ (συνημμένη και φωτοτυπία του επιστραφέντος φακέλου).

Με βάση το ΚΟΡΑΝΙ που ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ το έγραψε διά χειρός Μωάμεθ, εφαρμόζοντας ΤΩΡΑ βάσει ΣΑΡΙΑΣ την παραδειγματική τιμωρία των προϊσταμένων κάθε δημόσιας υπηρεσίας, μια και η άλωση και η διάβρωση των ΔΗΘΕΝ κρατών έγινε από τα θεμέλια του ΣΑΘΡΟΥ οικοδομήματος, από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών. Οπότε εάν δεν συμμορφωθείς με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 555 η γωνία του γραφείου σου σε περιμένει να μοστράρει ο σκελετός σου μέσα σε βιτρίνα, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σου με το γνωστό Η ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.

Και δεν μπορεί μετά να σε γλυτώσει, όχι η εγκληματική σας Μοσσάντ, όχι η Αγία σου Ακυλίνα, αλλά ούτε και ο Θεός ο ίδιος, γιατί κι αυτός μαζί μας ΕΙΝΑΙ!!!
                                                                                                     Με εντολή ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
                                                                                              της Χ.Α.Μ.Α.Σ.  της Χ.Ε.Σ.Μ.Π.Ο.Λ.Α.
                                                                                   και της ΜΑΥΡΗΣ & ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ
   
                                                                                          Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΛΙΝ (ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ)
                                                                                        ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. και του 666
                                                                                       κατά δήλωση των Σιωνιστών ΑΛ ΖΒΕΡΤΚΑΟΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου