Recent Posts

24 Ιανουαρίου 2013

Προς την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ της δημοτικής εβραϊκής αστυνομίας









Θεσσαλονίκη 25-1-2013
Προς την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ
Της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
του 2ου ορόφου της οδού Μοναστηρίου 93 Β
Τ.Κ. 54627 Θεσσαλονίκη
Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Τέκνα περιούσια εκ Θεού Ισραήλ
Επέχει η κοινοποίηση αυτή ΕΞΩΔΙΚΟ, που μοστράρει στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, πληκτρολογείτε neataxi555.blogspot.gr  για να την διαβάζουν μαζί με τους πανέξυπνους Ιουδαίους και οι πιγκουΐνοι στην Γη του Πυρός.
Κρατάτε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ από τις 13-11-2012 πινακίδες του ΝΖΜ 2082 οχήματος, ενός μέλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και αξιώνετε να σας πληρώσει πρώτα 80 ευρώ και μετά να του παραδώσετε τις πινακίδες, για ΔΗΘΕΝ παράνομη στάθμευση. Όπως δημεύσατε στις 3/4/2008 ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ένα όχημα, επίσης μέλους του κινήματός μας με αριθμό κυκλοφορίας ΚΑ 9110, μια και τα τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης ήταν πληρωμένα τόσο του 2008, μια και το αυτοκόλλητο σήμα ήταν επάνω στο παρμπρίζ, αλλά επίσης πληρωμένα και τα τέλη κυκλοφορίας του 2009.
ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ να παραδώσετε τις πινακίδες, μια και οι πρόγονοι σας στήσανε ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ μέσα στην Ελληνική επικράτεια ΠΡΙΝ από το 1821, και μια και δεν έχετε πληρώσει φράγκο στο ΔΗΘΕΝ Ελληνικό Δημόσιο για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, όπως και για τα διόδια που εισπράττουν οι μαφιόζικες ανώνυμες εταιρείες σας, και οφείλετε ενοίκια  στο Ελληνικό Δημόσιο ύψους 412.560.000.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με την υπόδειξη του μπαμπά σας Θεού, μια και είναι ο νομικός μας σύμβουλος, επιβάλλοντας πρόσφατα και τρία προστιματάκια των 666.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβληθούν για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. Και μια και μας το παίζετε ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ με το 666 σας, που το έχετε μοστράρει σε όλα τα αγαθά (προϊόντα) της γης, ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ να ξεκαθαρίσουμε αυτήν την υπόθεση μέσα σε Ελληνικό πλέον δικαστήριο, μια και από 22-12-2012 ΑΝΕΛΑΒΕ στο ΑΘΟΡΥΒΟ, η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το νέο barcode 555. Στα έδρανα των δικαστηρίων ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ πατσαβούρες δικαστίνες, και φιρφιρίκοι εισαγγελείς, μια και είναι τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ της μασονικής σας εβραϊκής μαφίας, καθώς αυτούς τους έχετε να δικάζουν ΓΚΟΪΜ (ανθρώπους κτήνη). Επιτρέπονται όμως να ανέβουν στα έδρανα δικοί σας Εβραίοι δικαστές και εισαγγελείς, για να επιχειρηματολογήσουν, πως η νοήμονα κοινωνία είναι κληρονομιά από τον μπαμπά σας τον Θεό, φέρνοντας τον νόμο και τα άρθρα, πως έχετε το δικαίωμα με τα γκόιμ σας, που τα ορκίζετε πρώτα στην μασονία, και μετά γίνονται τα υποχείρια της εβραϊκής μαφίας, μετατρέποντάς τους σε υποτακτικούς, που τα έχετε σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς και τις μαφιόζικες επιχειρήσεις σας ανά τον πλανήτη γη, για  να ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΕΜΕΙΣ που εκπροσωπούμε την ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ του πλανήτη γη, με βάση το ΚΟΡΑΝΙ, που το έχει γράψει ο μπαμπάς σας ο Θεός το 570 μ.Χ. διά χειρός Μωάμεθ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ βάση ΣΑΡΙΑΣ, τις κεφαλές των θρασύδειλων Εβραίων, που έχουν στήσει 77 τριγωνικές φεουδαρχικές μπανανίες ανά τον πλανήτη γη, καθώς και όλον τον πλούτο της γης, που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κατέχετε. Οπότε η απόφαση που πιθανόν να βγάλουν οι δικοί σας δικαστές να είναι ΥΠΕΡ ΣΑΣ, γράφοντας τον μπαμπά σας Θεό στα παλαιά των ιουδαϊκών σας υποδημάτων. Διατηρώντας κι εμείς το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να σας κάνουμε μετά ΜΠΑΖΑ το ιουδαϊκό σας Ισραήλ, κοινώς ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, καθώς και την Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. με το 666.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου