Recent Posts

2 Οκτωβρίου 2017

ο τυφώνας ΜΑΡΙΑ στην Καραϊβική

Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ 95% ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΖΑ ! ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ !

Θεσσαλονίκη 2/10/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 


Τέκνα της ΣΙΩΝ Α.Ε. ! τι βλέπουμε πάλι ? Μοστράρετε και το πρόσφατο βιντεάκι στο διαδίκτυο με τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ πλανητάρχη σας ? τον ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ? που επισκέφθηκε πρόσφατα τις πληγείσες περιοχές του Πουέρτο Ρίκο ? Καθώς ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του μπαμπά σας του θεού ! μετέτρεψαν το 95% του εδάφους σε ΜΠΑΖΑ ! Συνεχίζοντας εσείς να διασκεδάζετε την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ Αλλά και να παραμυθιάζετε τα ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ μασονια σας κρατώντας τα ψύχραιμα ! Για το πώς όόόλα αυτά ΕΙΝΑΙ φυσικές καταστροφές ! και όχι προάγγελοι κακών μηνυμάτων ! Ονομάζοντας και τον τυφώνα με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλό που έχετε, ΜΑΡΙΑ !!! για να τους τραγουδάτε και το τραγουδάκι ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ? Φτιάχνοντας σας ρέέέ ΧΑΪΒΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! με εντολή του μπαμπά σας του θεού ! οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όόόλο το τρίγωνο του ΔΙΑΟΛΟΥ σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ !!! Αναρωτηθήκατε ποτέ σας ? το τι μπορείτε να πάθετε ? εάν αυτές οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας περιλάβουν μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ? Αλλά και στην γύρω περιοχή της Μέσης Ανατολής ? που εκτοπίζετε με ΣΙΚΕ πόλεμο τους Άραβες ! προκειμένου να σφετερισθείτε τα εδάφη τους ? βάζοντας GOΙΜ σας να υποδέχονται με τις Μ.Κ.Ο. μέσα στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας τους πρόσφυγες ? Αλλά και τους λαθρομετανάστες που τους μεταφέρετε και αυτούς από την Αφρικανική Ήπειρο ? Ρέέέέ σεις ξέρετε ποσό κοντά είναι η επερχόμενη καταστροφή που σας περιμένει μαζί με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ? Για ποιους συλλέγετε όόόλον αυτόν τον πλούτο ? που τον εναποθέτουν τα ΖΩΑ τα μασόνια σας υπό τους πόδας της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? ΔΕΝ ξέρετε ότι ο μπαμπάς σας ο θεός ! ΔΕΝ είναι ΜΑΦΙΟΖΟΣ & ΑΛΗΤΗΣ όπως εσείς ? Καθώς οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ πρόγονοι σας σοφίστηκαν να ιδρύσουν την ΣΙΩΝ α.ε.! προκειμένου εσείς που είστε οι απόγονοι τους ! να απολαμβάνετε όόόλα τα αγαθά ! και να την περνάτε ΖΑΧΑΡΗ μέσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ! φυσικά και με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! που ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! Όπως πρόσφατα στην Καταλονία με τους ΒΑΣΚΟΥΣ που θέλουν να αποσχισθούν από το Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας ! Καθώς εκεί μέσα στεγάζετε και τα 751 ΜΟΣΧΑΡΙΑ σας ! Και ως είναι φυσικό θα θέλετε σώνει και καλά να δείτε ΧΑΪΡΙ & ΠΡΟΚΟΠΗ από το 4ον ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ που το επανεκλέξατε πρόσφατα μέσω SINGULAR στο προτεκτοράτο σας την Γερμανία ! Λεβεντόπαιδα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ και των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας Σταβλαρχειών ! είναι καιρός να μάθετε πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Χαραμοφάηδες ! Λαμόγια ! και ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους Αφέντες ! ΔΕΝ έχει την διάθεση να ταΐζει μέσα σε φυλακές και ψυχιατρεία ! Αλλά μέσω των διαλόγων που σας μοστράρουμε παρακάτω με το Αστροπελέκι σας τον Stefano Freri σας δίδετε μια πρόγευση για την ΦΟΛΑ που τα περιμένει τα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ μασόνια σας ! Καθώς και για τις ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ που τους περιμένουν ! Αλλά και για εσάς που εξακολουθείτε να το παίζετε περιούσια τέκνα του μπαμπά σας του θεού ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ! Για να θυμούνται και οι επερχόμενες γενεές την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!  


από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
το Αιματοκύλισμα των ΒΑΣΚΩΝ έγινε στις 1/10/17 απο τα GOΙΜ -ΖΩΑ μασόνια των εβραίων ! για την απόσχιση απο το Ισπανικό προτεκτοράτο του Ευρωπαϊκού Ομοσπονδιακού Κοινοβουστασίου (Ε.Ο.Κ.)

2 σχόλια
Σχόλια

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Μασαούτη Μιχάλη ! οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι βάλανε το τηλεοπτικό τους ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ τον ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ να διασκεδάσει την ιουδαϊκή τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! και ΔΕΝ βλέπουν τα ΖΩΑ της ΣΙΩΝ α.ε.! οτι την καταστροφή τους την κάναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! με εντολή του μπαμπά τους ! του θεού ! που το 95% του εδάφους το κάναν ΜΠΑΖΑ !!! Αferim !

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · Χθες στις 9:42 π.μ.Διαχείριση


Stefanos Freris


Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 23 ώρεςΑφαίρεση


Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ωώώώ κάάάλώώώς τον πανέξυπνο Εβραίο Stefano Freri ! που με την ΤΣΑΚΜΑΚΟΣΥΝΗ που τον διακρίνει ! μας παριστάνει τον Ιουδαίο ΤΡΕΛΟ ! για να τον απαλλάξουν οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ λόγω ιουδαϊκής ΛΟΥΛΑΜΑΡΑΣ και να τον κλείσουν μέσα σε ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ! Όπως πιστεύουν και οι υπόλοιποι Εβραίοι ότι μπορούν εκεί μέσα να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ ! με τους ομογάλακτους αδελφούς τους τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ ΖΩΑ μασόνια τους ! που πίστεψαν ακόμα και αυτά ! πώς ο μπαμπάς τους ο θεός συνεχίζει να παριστάνει τον ΑΧΜΑΚΗ (ΑΓΑΘΟ) και να μασά τον ιουδαϊκό τους ΤΑΡΑΜΑ ! μέσα στο αχανές KERATISTAN ! μετατρέποντας τα GOLDEN GOΙΜ"S της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ τον πλανήτη γη ! σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ! για λογαριασμό της ΣΙΩΝ Α.Ε.!!! και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! Τα κρουαζιερόπλοια & τα γκαζάδικα είναι έτοιμα για να τους μεταφέρουν για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΕΛΟΣ !!! Gege ? ή nuku gege ?

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · Μόλις τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου