Recent Posts

9 Οκτωβρίου 2017

Διαγραφή ΟΟΟΛΩΝ των χρεών μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ



ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 666 ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ







Θεσσαλονίκη 9/10/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 


ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΗ των ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΩΝ ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ που διοικούνται  από τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες (Κ.Ι.Σ.)



Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ

Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ

Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη



Φίλτατε και συμπαθέστατε Νταβίντ Σαλτιέλ

Όπως αντιλαμβάνεστε όόόλοι οι Εβραίοι της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ και των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ, αυτή την ιστορία μας την έγραψε ο μπαμπάς σας ο Θεός ! Καθώς για να μην ξεχνιόμαστε είναι και δικός μας μπαμπάς ! γιατί απλούστατα μας κατευθύνει την σκέψη μας ! και μας προτείνει να σας προδιαθέσουμε πως αυτές τις ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ που κάνετε με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας εις βάρος των απροστάτευτων πολιτών και κατ’ επέκταση των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, λαμβάνουν οριστικό ΤΕΛΟΣ με ημερομηνία απελευθέρωσης ΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ της γης ! την 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του 2017, καθώς συμπίπτει η ημερομηνία αυτή και με την εορτή των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ αυτών που σας έχουν σβερκωμένους μετά του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΣΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ !!! Και αυτό ? γιατί πεισματικά ΔΕΝ θέλετε να δείτε το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ !!! Αυτής που ΣΩΖΕΙ ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ μαζί με όόόλα τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ GOIM – ΖΩΑ σας ! διότι τα έχετε στις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις !

Όπως παραδείγματος χάριν της ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑΣ υπαλλήλου σας Αναστασίας Ζαμπούρη, που έκανε τότε χρέη Προέδρου Πρωτοδικών στις 23/8/2007 για την ΑΡΝΗΣΗ της να παραλάβει την ΜΗΝΥΣΗ  και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μέτρα για το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των ΔΗΘΕΝ βουλευτικών σας εκλογών ! στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN, για να διορίσετε μέσω SINGULAR τα πολιτικά σας ΛΑΜΟΓΙΑ και να φορτώσετε τον απροστάτευτο Ελληνικό λαό με ΧΡΕΗ & ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! καθώς εκείνη την στιγμή ανέλαβαν δράση οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και σας έβαλαν φωτιές στην Πελοπόννησο ! τα Καλύβια Αττικής ! και την μισή Εύβοια ! και να φωνάζει αλαφιασμένος και ο ΖΑΒΑΛΗΣ σας Βύρων Πολύδωρας το ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ! και ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΣ !
-2-

Όπως το άλλο ΖΩΟΝ που έχετε, τον εισαγγελέα Βαγγελάκη Μαδεμλή που έλεγε στις 14/5/2010 ειρωνευόμενος τον εκπρόσωπο μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ «ένα νοσοκομειακό ρέέέ παιδιάάά !» για να σας ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ μετά την αποχώρηση του εκπροσώπου μας από εκεί, τρεις κολώνες από το υπόγειο πάρκινγκ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! για την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστικό σας υπάλληλο που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εκείνη την ημέρα την αίθουσα του 3ου ορόφου για να σας συμβουλευτεί το τι απόφαση πρέπει να λάβει για την ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ όόόλων των ΠΥΡΙΜΑΧΩΝ ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΩΝ σας, που απαρτίζουν και την εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! Καθώς ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ εισαγγελέας σας Βαγγελάκης Μαδεμλής εκείνη την μέρα για την κουβέντα που είπε ! πήδαγε αλαφιασμένος σαν το ΒΑΤΡΑΧΙ πρώτος να βγει από το δικαστικό μέγαρο ! που έγινε η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ και τρεις εβδομάδες ήταν κλειστά τα δικαστήρια, μια και το μετατρέψατε σε ένα πραγματικό ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ υπαλλήλων σας, που ΔΕΝ διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! Όπως ο αλήστου μνήμης πρόεδρος Πρωτοδικών και ευτραφής Παναγιωτάκης Παυλίδης, που μετά από το χνέρι που πάθατε όόόλοι σας, τον μεταθέσατε στα δικαστήρια Κομοτηνής !

Σίγουρα γνωρίζετε και την ημερομηνία του ΤΕΛΟΥΣ της παντοκρατορίας σας ! που την έγραψε ο μπαμπάς σας ο Θεός στο ημερολόγιο των Μάγια εξ Αμερικής, μια και ήταν η 21/12/2012 με το τέλος της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΤΑΞΗΣ, που σας διαδεχτήκαμε εμείς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από τις 22/12/2012 επισκεπτόμενοι από την επόμενη ημέρα 23/12/2012 τα διόδια των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης ! για να επιβάλλουν πρόστιμο 400 ευρώ οι ταγματασφαλίτες του φυλακίου Μαλγάρων για την ΑΡΝΗΣΗ να πληρώσει διόδια ο εκπρόσωπός μας ! στην Α.Ε. των διοδίων, μια και πληρώνει κάθε χρόνο τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης. Επισκεπτόμενος την επόμενη ημέρα παραμονή Χριστουγέννων τον κατ’ ουσία δήμαρχο των Θεσσαλονικέων και ομογάλακτο αδερφό σας, που ενέχεται σε ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ τραπεζών που χρεοκοπήσατε σε συνεργασία με τον Χασδάι Καπόν ! Ζητώντας σας τις πινακίδες που είχαν αφαιρέσει δικά σας ΖΩΑ του οχήματος ΝΖΜ2082 για απλή στάθμευση ! Αρνούμενος να μεσολαβήσει για την παράδοση των πινακίδων, που λόγω Χριστουγέννων είχατε βγάλει και απόφαση να επιστραφούν οι πινακίδες σε όλους ! καθώς ο εκπρόσωπος μας είχε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ  με υπεύθυνη δήλωση από την δημοτική κωλοαστυνομία σας,  που σας την κλείσαμε για παράνομα πρόστιμα που επιβάλλατε στους πολίτες και την άρνησή σας να πληρώνετε από το 1821 έως το 2012 για 191 χρόνια στην Ελληνική επικράτεια αναλογούντα φόρο ! για την εκμετάλλευση των χώρων στάθμευσης, καθώς η Ελλάς έπαψε να είναι ΤΣΙΦΛΙΚΙ του ΔΗΘΕΝ μπαμπά σας Θεού !

Για να σας επισκεφθούμε μέσω του εκπροσώπου μας στις 21/2/2013 με ΜΗΝΥΣΗ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για ποσόν 2.760.000.000.000.000 ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ! ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ! κι όχι σε χαρτονομίσματα του ιουδαϊκού ΚΩΛΟΥ που τα τυπώνετε στα νομισματοκοπεία των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! Κι ως ήταν φυσικό ο Παναγιωτάκης Παυλίδης με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλό που είχε, μην αντιλαμβανόμενος ότι η ΜΗΝΥΣΗ και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ήταν μοστραρισμένα με εντολή του μπαμπά σας Θεού ! μέσα στο διαδίκτυο ! Του απάντησε του εκπροσώπου μας «ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠ’ ΕΔΩ» εξοργίζοντας τον εκπρόσωπο μας για να του πει κι αυτός «ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΟ ΡΕΕΕ ΕΜΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ! ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΪΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ & ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ» Απαντώντας του εκείνη την στιγμή το ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ σας ο Παναγιωτάκης «ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ?» Ανταπαντώντας του και ο εκπρόσωπός μας «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΟΥ ! ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΕΔΩ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ !» και ο Παναγιωτάκης σας όόόλο χαρά του απάντησε «ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ !»

Και ώώώ του θαύματος η βλοσυρή ματιά που του έριξε εκείνη τη στιγμή ο εκπρόσωπος μας και αποχωρώντας από το γραφείο του, σηματοδότησε τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΘΕΟΥ ! για τριπλή εορταστική εκδήλωση Χολιγουντιανού επιπέδου ! Κατεδαφίζοντας το οκταώροφο κτίριο του Σιωνιστικού κόμματος ΜΠΑΑΘ του υποτακτικού σας ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ ! την Ρωσσοσιωνιστική πρεσβεία στην Δαμασκό κάνοντάς την κι αυτήν ΜΠΑΖΑ ! και βάζοντας φωτιά σε καμιά διακοσαριά αυτοκίνητα μέσα στην Δαμασκό ! για να σας θυμίζουν σκηνές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ με την τριπλή εορταστική εκδήλωση, που ήταν για τον Πατέρα ! τον Υιό ! και το Άγιο Πνεύμα ! Στέλνοντας εμείς και στον ζαβαλή σας Παναγιωτάκη την επόμενη ημέρα e-mail που γράφαμε ότι στις 26-2-2013 σας τον ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΜΕ τον εκπρόσωπό μας για την διεκπεραίωση της υπόθεσης ! Και χεσμένος από το φόβο του ο ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ σας ο Παναγιωτάκης ! σας πήρε τηλέφωνο να αναλάβετε εσείς την υπόθεση για την  επίσκεψη που θα ξαναπραγματοποιούσε ο εκπρόσωπος μας ! στα ιουδαϊκά σας δικαστήρια, που είναι στελεχωμένα με ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ Έλληνες υπαλλήλους ! που υπηρετούν τα ποταπά συμφέροντα της ΣΙΩΝ α.ε.

-3-

Και είδατε εκείνη την ημέρα την πλάκα που σας προγραμμάτισε ο μπαμπάς σας ο Θεός ! κατηύθυνε τον εκπρόσωπό μας, αφού πρώτα ξεφορτώθηκε τους δύο αστυνομικούς φρουρούς των γραφείων της Προέδρου και προϊσταμένης των δικαστικών σας υπαλλήλων, που ήταν στον 3ο όροφο και είχε κλειδώσει την πόρτα από τον φόβο της ! Και κατευθυνόμενος από άνωθεν, σας επισκέφτηκε στα γραφεία των δικηγόρων του 3ου ορόφου, παριστάνοντας και ο εκπρόσωπός μας τον πελάτη ! Αφού σας έδωσε πρώτα την ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για να τα επεξεργαστείτε ! Λέγοντάς σας «ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ? ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΛΙΡΟ, ΠΑΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ! ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ !» Ξεφυλλίσατε επιδερμικά την ΜΗΝΥΣΗ  και την αφήσατε πάνω στο γραφείο που καθόσασταν και σηκωθήκατε να φύγετε !  λέγοντας του εκπροσώπου μας «ΔΩΣΤΑ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ» Για να σας δώσει αμέσως ο εκπρόσωπός μας ένα φυλλάδιο με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας που έγραφε από κάτω STOP MASON MAFIA THE END με σβερκωμένο τον Αριέλ Σαρόν σας και τις σημαίες Ε.Ο.Κ. ! ΝΑΤΟ ! Ο.Η.Ε. ! U.S.A. ! να τις κρατούν τα τρωκτικά που έχετε τριγύρω σας ! οι κοινώς ΠΟΝΤΙΚΑΡΕΟΙ που δουλεύουν για την Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε. αενάως σε όόόλα τα μήκη και πλάτη της γης ! και την δική σας σημαία του Ισραήλ να την ποδοπατά ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας !

Και σαν να μην έφτανε αυτό το χνέρι που σας έκανε ο μπαμπάς σας ο Θεός ! βάζοντας τον εκπρόσωπό μας να κατέβει στον δεύτερο όροφο και να επιδώσει στον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ  Πρόεδρο Πρωτοδικών Παναγιωτάκη Παυλίδη που αποσβολωμένος τον δέχτηκε στο γραφείο του ! και αντί για την ΜΗΝΥΣΗ να δώσει το ΦΙΡΜΑΝΙ που εμείς στείλαμε με e-mail στον επίσης Πρόεδρο της ΔΗΘΕΝ Βουλής τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ! που εκεί στεγάζετε τις 300 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΕΣ και ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ χορεύτριές σας που υποδύονται τους εθνοπατέρες του ιουδαϊκού σας GREKYLISTAN για να πάρετε ΑΝΑΒΟΛΗ ! και να σας προγραμματίσει αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ! και δεύτερη συνάντηση, πάλι στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ! και μετά από δίκη που είχε ο εκπρόσωπός μας με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες σας ! και την ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥ εισαγγελίνα σας Ισμήνη Παπαφωτίου στην αίθουσα 17, που σας θυμίζει με αυτήν την αίθουσα ο μπαμπάς σας την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! για να ξανασυναντηθείτε μετά από 28 μήνες στα ασανσέρ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 29-6 = 17 η άθροιση όπως και η 17η σας ΝΟΕΜΒΡΗ, δίδοντας ένα ανάλογο φυλλάδιο με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ! Οργισμένος εσείς του το επιστρέψατε το φυλλάδιο κι επιχειρήσατε να τον γρονθοκοπήσετε ! Αλλά ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας, είχε προγραμματίσει να υπάρχει κι ένας χωροφύλακας εκεί, που σας έδειχνε να πάτε από το άλλο δίπλα ασανσέρ ! βάζοντάς του μπαράζ κι επιπλήττοντας τον εσείς γιατί επιτρέπει να μοιράζουν φυλλάδια εμπρηστικού περιεχομένου για την εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !

Και σίγουρα θυμάστε το τι επακολούθησε εκείνη τη στιγμή ? λέγοντάς σας «ΠΑΜΕ ΡΕΕΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ?» Και του απαντάγατε εσείς με τρεμάμενη φωνή ! «ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟΣ ? ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΚΟΣ ?» μπαίνοντας στο διπλανό ασανσέρ που σας υπεδείκνυε και το αστυνομικό όργανο ! Για να την ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΤΕ με εντολή του μπαμπά σας του Θεού ! Δίδοντας στον εκπρόσωπό μας σήμα να σας αφήσει ήσυχο για την λαχτάρα που σας βρήκε ! μια και ήταν έτοιμος να δώσει εντολή στο όργανο της τάξης να σε πάνε πακέτο στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ κι εκεί θα βλέπατε με τις μασόνες και τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ που έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα ? πως θα την βγάζατε καθαρή ? με την εγκληματική μασονική σας οργάνωση !

Τα βλέπετε ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ το τι πλάκες μπορεί να σας κάνει αυτός ο μπαμπάς σας ο Θεός ! που δίνετε εντολή στα ΖΩΑ σας τα μασόνια να μπλοκάρουν την ιστοσελίδα του εκπροσώπου μας στο F/B για έναν μήνα ? από τις 4/10/2017 μια και ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΤΕ που σας μοστράραμε 12 από τα επίλεκτα ΖΩΑ σας που τα θέλετε να τα μοστράρετε σαν αποδιοπομπαίους τράγους, για να κρατάτε ψύχραιμα τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασόνια σας που πιστεύουν με το να διαγράφουν άρθρα μας στην ιστοσελίδα του εκπροσώπου μας ! πως ο μπαμπάς σας ο Θεός κοιμάται ακόμη όρθιος ! μην αντιλαμβανόμενος το τι ΣΚΑΤΑ τρώτε παρέα με αυτά τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας ! που έχουν προγραμματιστεί για ένα ΛΑΜΠΕΡΟ & ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ! Μαζί με ΕΣΑΣ που παριστάνετε τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αφέντες της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου