Recent Posts

5 Οκτωβρίου 2017

Τα 8 + 1 απόσκατα της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ



TA 8 + 1 ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ GREKYLISTAN Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ





Θεσσαλονίκη 5/10/2017


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Ρε σεις της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. τι πανικός ήταν πάλι αυτός που σας έπιασε ? καθώς είδατε στο διαδίκτυο τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ σας, Ρότσιλντ ! Σώρρο ! τον πιτσιρικά από την GOLDMAN SACHS ! τον αστεράτο Κίσσινγκερ σας ! και την λοιπή νομενκλατούρα να την μοστράρουμε σε μερικές από τις ομάδες του διαδικτύου ? Και πανικόβλητοι δώσατε εντολή από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία (Κ.Ι.Σ.) της Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ στους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, που έχετε μέσα στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να αφαιρέσουν το κείμενο μαζί με το εκλεκτό σας ΣΚΥΛΟΛΟΪ φωτο 12 τω αριθμώ ! και να κλείσουν για έναν μήνα την ιστοσελίδα του εκπροσώπου μας, που είναι και ο αρμοδιότερος σε θέματα της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ για την οργανωμένη εγκληματική σας αλλά και παράνομη οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! Που δολοφονείτε  κόσμο και κοσμάκη μέσα στα κρεματόριά σας τα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές ! με το στρατολογημένο υπηρετικό προσωπικό σας !

Αλλά και πρόσφατα όπως στην υπαίθρια συναυλία στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ των U.S.A. βάζοντας ολόκληρη διμοιρία πρακτόρων της C.I.A και του F.B.I. να πυροβολούν αδιακρίτως από τους ορόφους του ξενοδοχείου τον απροστάτευτο κοσμάκη ! Βάζοντας και τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ σας Ντόναλντ Τραμπ να δικαιολογήσει την εγκληματική σας πράξη ! Λέγοντας « έέέ, τι να κάνουμε ? παρανοϊκός ήταν αυτός που σκότωσε τόσον κοσμάκη» ! Κάνει ρέέέ ο κώλος σας με το μάτι ? που θέλετε σώνει και καλά να σας χρίσει παντοκράτορες ο μπαμπάς σας ο Θεός με τα κτήνη αυτά που έχετε στρατολογημένα σε όόόλες τις μαφιόζικες μασονικές σας οργανώσεις ? Που απ’ αυτές επιλέγετε και τους ΔΗΘΕΝ χαρισματικούς σας ηγέτες ! σαν τον ΠΑΠΑΡΑ Ανδρέα Παπανδρέου ! και ΕΘΝΑΡΧΗ  σαν τον Καραμάν - Αλή ! που τους κάνετε πρωθυπουργούς όπως το ΜΙΝΙΚΟΣΚΥΛΟ σας  τον Λουκά Παπαδήμο στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN, για να χρεοκοπάτε και την οικονομία του υποτιθέμενου κράτους σας με τα υπόλοιπα ΖΩΑ που τα έχετε κι αυτά μέσα στις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις !

Και σαν να μην φτάνουν όόόλα αυτά, να στέλνουν και από την Αχαρνών 19 των Αθηνών εγγράφως τα απειλητικά σας μηνύματα ότι «ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ» μια και σας το έγραψε ο προφήτης σας Ζαχαρίας στο κεφάλαιον Θ’ παράγρ. ιγ’ – ιε’ και ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΑΞΕΤΕ ΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΩΛΙΚΕΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ, που άλλος προφήτης ο Ιεζεκιήλ σας το είπε κι αυτό στο κεφάλαιο Ι’ παράγρ. ια’ – ιβ’

Ρέέέ με τόση ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που έχετε όόόλοι οι Εβραίοι αναρωτιόμαστε αν κάνει FRAPPE το ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφάλι ? που αιματοκυλήσατε την ανθρωπότητα προκειμένου τα ΖΩΑ σας ο ΧΙΤΛΕΡ ! ο ΣΤΑΛΙΝ ! ο ΤΣΟΡΤΣΙΛ ! ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ! και οι λοιποί ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΙ στρατηγοί σας να σας κάνουν κι εσάς κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ξεκληρίζοντας εκατομμύρια κοσμάκη, φτιάχνοντας έναν ολάκερο πλανήτη γη ΤΑΡΑ – ΜΑΝΤΑΡΑ ! για να παίζετε ΜΑΥΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΑ με τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ σας τους ΔΗΘΕΝ ηγέτες των προτεκτοράτων της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ! και παράλληλα να δουλεύετε ψιλό γαζί τα ΖΩΑ τα μασόνια σας πώς ο μπαμπάς σας ο Θεός εξακολουθεί να κοιμάται όρθιος και να μην σας παίρνει χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ κάνετε με αυτά τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας, που δεν διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! εξακολουθώντας να πιστεύουν πως θα την περνάτε ΖΑΧΑΡΗ με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, φτιάχνοντας τα ΚΟΥΛΙΑ τους μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ ! για να φέρετε και τον επίσημο τίτλο του ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στις επερχόμενες γενεές του πλανήτη γη, που ο μπαμπάς σας ο Θεός τον έκανε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου