Recent Posts

12 Οκτωβρίου 2017

Πύρινη κόλαση στην ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ των U.S.A.


ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΩΝ U.S.A.





Θεσσαλονίκη 11/10/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ

Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ

Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη



Συμπαθέστατε Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Τι είναι πάλι αυτό που σας βρήκε στο πολύπαθο Αμερικανικό σας προτεκτοράτο ? Φωτιές που δεν σβήνουν με τίποτε και με καμία δύναμη ! θυμίζοντας ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ! Παρακολουθούμε από άνωθεν με την τεχνογνωσία που μας έδωσε κι εμάς ο μπαμπάς σας ο Θεός ! να καίγονται κάτι βίλες με κάτι πισίνες γεμάτες με νερό ! Άραγε τα ομογάλακτα μασόνια σας που έχουν αυτές τις βίλες ! αλλά και οι επιχειρήσεις σας με τους απέραντους αμπελώνες των θυγατρικών σας εταιρειών δεν αναρωτιούνται τα μασόνια σας γιατί γίνονται στάχτη και μπούρμπερη ? στα μέσα του φθινοπώρου ? που δεν δικαιολογούνται φωτιές αυτού του μεγέθους ! Λέτε να σας τις βάζουν πάλι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ? ή είναι από σύμπτωση φυσιολογικών καιρικών φαινομένων ?

Πάντως με τον ρυθμό που σας έχουν περιλάβει αυτές οι αόρατες δυνάμεις απ’ ότι βλέπουμε εμείς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ δεν χρειάζεται να προβούμε σε καμιά εξέγερση και να αφυπνίσουμε τα ομογάλακτα μασόνια σας, μια και φροντίζει ο μπαμπάς σας ο Θεός ακόμα και γι’ αυτά χαμπάρι να μην παίρνουνε με τίποτε και με καμία δύναμη ! Ακόμα και πυροφάνι να τα βάλεις στ’ αυτιά ! αυτά θα συνεχίσουν να ζούνε στον ονειροπόλο μασονικό τους κόσμο ! μασουλώντας παράδες μέσα απ’ τα μασονικά τους παχνιά ! είτε είναι του δημοσίου ή ακόμα και του ιδιωτικού τομέα ! Εσείς όμως που λέτε ότι έχετε μυαλό, δεν προβληματίζεστε και δεν ανησυχείτε για όόόλα αυτά τα περίεργα και παράξενα φαινόμενα που σας συμβαίνουν μέσα στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ?

Πριν από  λίγο καιρό στο τρίγωνο του Διαβόλου στην Καραϊβική σας το έκαναν σαν της μαϊμούς τον κώλο ! που το 95% σας το έφτιαξαν ΜΠΑΖΑ, ξεσπιτώνοντας ακόμα και δυο εκατομμύρια ομογάλακτους Εβραίους αδερφούς σας από την ΦΛΟΡΙΔΑ ! Λέτε να σας μάτιασαν μάτια φθονερά ? και να εισπράττετε όλη την αγάπη του μπαμπά σας του Θεού ? που σίγουρα θα ήθελε κι αυτός να μην ασχολείστε πάντα με δουλειές του ΚΩΛΟΥ μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! Διότι με τον ρυθμό που πάτε αντί για παντοκράτορες θα αναγκαστεί ο μπαμπάς σας ο Θεός να σας χρίσει στο τέλος ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ στα δημόσια αφοδευτήρια των άλλοτε προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! Καιρός λοιπόν να συνέλθετε από την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που ακόμα πιστεύετε ότι θα συνεχίσετε να την περνάτε σαν πασάδες εορτάζοντας και την Χανουκά σας με την παλαιά τάξη του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Καμπανάκι λοιπόν και ο καιρός γαρ εγγύς ! με ολέθριες συνέπειες για τον περιούσιο εβραϊκό λαό σας ! αλλά και για τα υποτακτικά σας GOIM – ΖΩΑ !!! που τους περιμένουν να τους υποδεχθούν ψάρια του ωκεανού ! αλλά και του Αμαζονίου ποταμού !



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ









Φωτιές στην Καλιφόρνια των U.S.A. χολιγουντιανού επιπέδου !



 


Πυροσβέστες παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις φωτιές που έχουν ανάψει οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου