Recent Posts

12 Οκτωβρίου 2017

Tσε Γκεβάρα το γιαλαντζί ίνδαλμα των αφελών μασόνων


ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ 666 ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
 
 Θεσσαλονίκη 12/10/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Συμπαθέστατε ΔΟΝ Νταβίντ Σαλτιέλ
Από τις 9/10/1967 συμπληρώθηκαν ακριβώς 50 χρόνια που δολοφονήσατε τον ομογάλακτο αδερφό σας τον ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ στη ζούγκλα της Βολιβίας, προκειμένου να τον κάνετε ήρωα στα μάτια των χαχόλων μασόνων σας, που τους παραμυθιάζετε με σοσιαλιστικά φούμαρα, προκειμένου να τα κρατάτε στον γιγάντιο ιουδαϊκό σας στάβλο της ΣΙΩΝ Α.Ε. με τον λήθαργο που τα περιβάλλετε εσείς, για να συγκεντρώνετε με αδηφάγο τρόπο όόόλον τον πλούτο της γης υπό τους πόδας του ΑΦΡΟΝΑ και ΑΠΛΗΣΤΟΥ εβραϊκού λαού σας !
Γνωρίζετε άραγε ότι ο μπαμπάς σας ο Θεός έκανε τις πέτρες και τα πελεκούδια να σας παίρνουν χαμπάρι το τι μαγειρεύει η ιουδαϊκή σας κουζίνα ? ή κι εσείς ζείτε με την αυταπάτη, όπως και τα χαρούμενα μασόνια σας που κοιμούνται και ζούνε με βαθύ ροχαλητό τον ύπνο του δικαίου ! Ξεκληρίσατε εκατομμύρια κόσμο προκειμένου να σας κάνουν κράτος τα υποτακτικά σας μασόνια ένθεν κι ένθεν  στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ  φτιάχνοντας τους ριγμένους με το ΔΗΘΕΝ ολοκαύτωμά σας από το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ, που η αρχή του τέλους έγινε στις 28/8/1944 στον σιδηροδρομικό σταθμό από την πόλη των Φερρών ! που σ’ αυτήν την πόλη σφετερισθήκατε πρόσφατα τον ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας για να τον μετατρέψετε σε εβραϊκό μουσείο, προκειμένου να δείχνετε στα μασόνια σας το εξάκτινο άστρο του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ ! που το μοστράρετε με δόλιο τρόπο στον κεντρικό τρούλο του ναού ! και την επομένη ημέρα 29/8/1944 Ελασίτες να απελευθερώσουν το Διδυμότειχο ! πόλη που από εκεί κατάγεται ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου ο Ιωάννης Βατάτζης ! Τέτοιες πλάκες μόνον ο μπαμπάς σας ο Θεός μπορείι να σας κάνει ! που σας έχει προγραμματίσει και την Νέα Ιερουσαλήμ στην περιοχή των Φερρών !
Και σαν σήμερα πριν από 73 χρόνια κατέβηκε επίσημα και η σημαία του 3ου ΡΑΪΧ από την Ακρόπολη των Αθηνών ! Για να ακολουθήσει  αμέσως μετά το 4ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ που ποδοπατά ηθικές ! αρχές ! και αξίες ! στο όνομα του αδηφάγου καπιταλιστικού συστήματος που κατευθύνεται μέσω των 77 μασονικών σας Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών Σταβλαρχιών σας (Κ.Ι.Σ.), μετατρέποντας τους αφελείς σε μη νοήμονα ζώα ! αφού πρώτα τους εντάξετε στις μαφιόζικες μασονικές σας στοές ! δίδοντάς τους να μασουλάνε παράδες από τα ΔΗΘΕΝ κομματικά τους παχνιά ! που είναι στελεχωμένα με τα πλέον πολιτικά σας ΛΑΜΟΓΙΑ, με τις κυβερνήσεις του βουνού και των ρουφιάνων ταγματασφαλιτών σας από την άλλη πλευρά, όπως ακριβώς κάνατε σμπαράλι την υποτιθέμενη και ΔΗΘΕΝ απελευθερωμένη Ελλάδα με τον εμφύλιο που οργανώσατε με το 4ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ, χρηματοδοτώντας ταγματασφαλίτες ! αλλά και κουκουέδες (Κ.Κ.Ε.) προκειμένου να παίζετε μαύρα – κόκκινα στις πλάτες των αφελών πολιτών ! παραχαράσσοντας και την ιστορία με τα μασονικά απόβλητά σας από τα κωλοκάναλα των Μέσων Μαζικής Εστίας (Μ.Μ.Ε.) για να τρώνε την παπάρα που τους μοστράρετε μέσω των έγκριτων ιστορικών σας ΣΕΦ από τα βοϊδοπανεπιστήμια σας που τους υπαγορεύετε το τι πρέπει να λένε !
Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να αντιληφθείτε πως ο μπαμπάς σας ο Θεός ! ΔΕΝ μασά αυτήν την ιουδαϊκή παπάρα που επιβάλλετε να την τρώνε τα ζώα μασόνια σας ? αιματοκυλώντας την ανθρωπότητα ! κατακλέβοντας τους πάντες ! και τα πάντα ! Ακόμη και τα ζώα μασόνια σας που τα έχετε στο δημόσιο και ιδιωτικό σας τομέα ! επιβάλλοντας τους την αναλογία του 90% των κερδών τους από τις ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεις τους να την καταθέτουν στα ΚΑΖΙΝΑ, που επινόησαν οι ΣΟΦΟΙ πρόγονοι σας ! προκειμένου να ξεγελάτε με αυτόν τον τρόπο και τον ΑΧΜΑΚΗ (ΑΓΑΘΟ) μπαμπά σας Θεό ! προβάλλοντας τους λαντζιέρηδες Κουφοντίνα ! αφούς Ξηρού ! και Γιωτόπουλο ! για εγκεφάλους της εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ? που ο ΖΑΒΑΛΗΣ & ΠΑΠΑΡΑΣ χαρισματικός σας ηγέτης ο Ανδρέας Παπανδρέου, προθυμοποιήθηκε για μια στιγμή να πει «ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ» μα μόλις έλαβε το χαμπέρι σας ότι το ξημέρωμα ΔΕΝ θα τον βρει ζωντανό ! ξέχασε το ποιοι απαρτίζουν την εγκληματική σας οργάνωση ! και θυμήθηκε το τι έπαθαν οι ομογάλακτοι αδερφοί σας ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ! που δολοφονήθηκε από την τότε Μοσάντ ! ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ! που τον ξεκάνατε με τοξική δηλητηρίαση ! όπως και τον αντικαταστάτη του ! και τον λεβέντη ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ! που σας αποκάλεσε ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΚΕΡΑΤΑ ! για την άρνηση του να σας παραχωρήσει την βάση της Σούδας στην ΚΡΗΤΗ, προκειμένου να βομβαρδίζετε με τα υποτακτικά Αμερικανάκια σας τους αμάχους Αραβικών λαών ! για τον δεύτερο γύρο που είχατε με τους ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ! με αποτέλεσμα ? σε λιγότερο από έναν μήνα να τον καθαιρέσετε με τα  ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,  που σας υπηρετούν στο Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας ! αλλά και στα διάφορα πόστα που τα έχετε τοποθετημένα μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ! χρεοκοπώντας και την οικονομία της υποτιθέμενης χώρας με την βοήθεια των GOLDEN GOIMS που τα έχετε στους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς σας οργανισμούς !
Καιρός λοιπόν να προδιαθέσετε τα ΕΚΛΕΚΤΑ σας μασόνια ! πως η εντολή που έδωσε ο μπαμπάς σας ο Θεός στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι να σταλούν τα εκλεκτά σας μασόνια για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! χαραμοφάηδες ΤΕΛΟΣ !!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Με αυτή την εικόνα που μοστράρισαν οι Εβραίοι για την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ πιστεύουν πως δουλεύουν τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες και τον μπαμπά τους τον Θεό !

Το εξάκτινο άστρο του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ
 με το barcode της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου