Recent Posts

29 Σεπτεμβρίου 2017

η μασονική λέσχη BILDERBERG της ΣΙΩΝ Α.Ε


O ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ


                                                            θεσ/νίκη 30/9/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

  Περιούσια τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. και του αναμάρτητου λαού σας του ιουδαϊκού Ισραήλ ! Σας ρωτά ο μπαμπάς σας ο θεός μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! Τι θα γίνει με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ ? που ξεχείλισαν τον ΒΟΘΡΟ του KERATISTAN ? μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ? Του υποσχεθήκανε οι ΣΟΦΟΙ πρόγονοι σας μέσω των πρωτοκόλλων της ΣΙΩΝ ότι θα παραμαζέψετε όόόλο το μασονικό ΑΛΗΤΑΡΓΙΟ και θα το στείλετε στου ΔΙΑΟΛΟΥ την μάνα ! Για να στεφθείτε μετά παντοκράτορες στην γη της επαγγελίας της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ !!! Γιατί το ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ ??? Καθώς την ΜΑΥΡΗ πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ την φτιάξατε εδώ και χρόνια πολλά στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ! Πότε λοιπόν θα τους παραμαζέψετε ? αυτούς που τους εκλέγετε μέσω της Λέσχης BILDERBERG ? από τα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ? Καθώς καταληστεύουν τον απροστάτευτο κοσμάκη μέσα στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ? Δεν θέλετε να σας χρίσει ο μπαμπάς σας ο θεός ! παντοκράτορες ? για να λέτε μετά ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ! ΦΑΕ ! ΠΙΕ ! & ΕΥΦΡΑΙΝΟΥ ! ή όψιμα συνειδητοποιήσατε ότι χωρίς δημοσιο- υπαλληλικά ΖΩΑ μασόνια να υπηρετούν την Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε.! Δεν τσουλά το βοϊδάμαξο σας ! μέσα στον πλανήτη γη ! που τον έκανε ο μπαμπάς σας ο θεός ! για νοήμονα όντα !
Γίίάάά λοιπόν τι λέτε ? θα συνέλθετε εγκαίρως από την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ? και από κοινού να τα συμμαζέψουμε αυτά τα ΕΚΛΕΚΤΑ σας ΖΩΑ που στελεχώνουν όόόλες τις κυβερνήσεις των ΔΗΘΕΝ κρατών ? και να τα στείλουμε ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ στον Αμαζόνιο ποταμό ? προκειμένου να επιτελέσουν και αυτά το θεάρεστο έργο του μπαμπά σας του θεού ! διότι αυτά τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ τα έκανε γι’ αυτήν ακριβώς την δουλειά ! Να ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ εκ των έσω πρώτα τα εντόσθια ! όπως εσείς διαβρώνετε τα ΔΗΘΕΝ κράτη εκ των ΕΣΩ ! με το υπηρετικό σας προσωπικό του δημοσίου & ιδιωτικού τομέα ! και μετά τοποθετείτε επί του ασφαλούς τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ σας ! στα ΔΗΘΕΝ κοινοβούλια ! που είναι και οι μπουρδελιάρες χορεύτριες σας ! Όσο για την λοιπή ανεγκέφαλη μασονική ΣΑΒΟΥΡΑ που βρίσκετε στα σώματα ασφαλείας και σε καίρια πόστα των Δημοσίων Οργανισμών ? Αυτούς ο μπαμπάς σας ο θεός μας πρότεινε εμάς που αποτελούμε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να νηολογήσουμε γκαζάδικα ( πετρελαιοφόρα ) που στα αμπάρια αντί για πετρέλαιο να είναι στοιβαγμένα ΣΑΒΟΥΡΑ μασόνια ! και ανοικτά των ωκεανών να τους πετάξουμε στην θάλασσα προκειμένου να ταΐσουμε τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ! καθώς ο μπαμπάς σας ο θεός φρόντισε να τους φτιάξει αυτούς τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ παμφάγους ! Και με τους πρώτους από τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ να τους στείλουμε τους ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ των ΕΚΛΕΚΤΩΝ σας συνεργατών στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ για να κοσμούν και με τα κέρινα ομοιώματα τους την παγκόσμια πρωτεύουσα της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!! Και μετά για εσάς θα μας πει ο μπαμπάς σας ο θεός ! το τι να σας κάνουμε ! Θα σας χρίσουμε παντοκράτορες ? ή ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ? στα δημόσια αφοδευτήρια των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με σήμα το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ ! και μέσα σε αυτό και τα αρχικά γράμματα W.C. !!! για να θυμούνται και οι επερχόμενες γενεές πώς ο μπαμπά σας ο θεός ΔΕΝ είναι ΑΛΗΤΗΣ ! Αλλά ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου