Recent Posts

30 Οκτωβρίου 2017

Mια βόμβα για την ΣΙΩΝ α.ε.


H ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


Θεσσαλονίκη 30/10/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ
Οι παρελάσεις σας έλαβαν τέλος με τα ΕΠΙΟΡΚΑ ΖΩΑ σας, που είναι και οι ταγοί της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής εξουσίας, καθώς παρακολούθησαν για λογαριασμό σας την παρέλαση της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ του 1940 για την υποδούλωση των απροστάτευτων Ελλήνων από το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ, κηρύττοντας ΕΣΕΙΣ τον πόλεμο κατά της Ελλάδος, γιατί σας έκλεισε όόόλες τις μασονικές στοές ο μπάρμπα Γιάννης Μεταξάς ! που για τον λόγο αυτό ΔΕΝ μπορούσατε να ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ μασόνια στις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις. Για να τον δολοφονήσετε εν συνεχεία με τοξική δηλητηρίαση στις 29/1/1941 όπως και τον αντικαταστάτη του ! ανοίγοντας πλέον ο δρόμος για να  μετατρέψετε εσείς ανενόχλητοι την Ελληνική επικράτεια σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ όπως ακριβώς είναι το σημερινό ! που το έχετε στελεχωμένο με GRAKYLOUS GOIM ΖΩΑ υπηρέτες σας. Καθώς άβουλα εκτελούν εντολές της γιγάντιας εγκληματικής σας οργάνωσης της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, συλλέγοντας τον πλούτο υπό τους πόδας του πανούργου ! άφρονα ! και άπληστου ! Σιωνιστικού λαού σας, καταλήγοντας όόόλος αυτός ο πλούτος με τις θυγατρικές σας επιχειρήσεις ! και τις ανώνυμες OFFSHORE εταιρείες σας ! στην γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. !!!
Τώρα εσείς τι λέτε ? που ιδρύσατε και το 4ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ σ’ ολάκερο τον πλανήτη γη ! καθώς όόόλα τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ σας φρόντισαν και σας έφτιαξαν κι ΕΣΑΣ κράτος μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ! Θα την βγάλετε καθαρή ? από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας ΘΕΟΥ ? που έπαψε να μασά τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ, μια και είναι Θεός των ΠΑΝΤΩΝ και ΔΕΝ χάφτει πλέον τα ιουδαϊκά σας μαϊμουτζιλίκια !
Γι’ αυτό ο μπαμπάς σας ο Θεός πρότεινε στον εκπρόσωπό μας, που είναι και ο πλέον αρμόδιος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σε θέματα της εγκληματικής σας οργάνωσης, να συντάξει μια υπεύθυνη δήλωση και να την καταθέσει ο λογιστής του στην αρμόδια Ελληνική πλέον δικαστική υπηρεσία για την ΔΗΜΕΥΣΗ του πλούτου που συλλέγατε επί αιώνες με τα υπαλληλικά σας ΖΩΑ της εγκληματικής μασονικής οργανώσεως σας την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! Που όσα από τα υπαλληλικά σας ΖΩΑ δεν θελήσουν να προσαρμοστούν με τις αρχές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ οδεύουν με συνοπτικές διαδικασίες πηγαίνοντας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! και ΤΕΛΟΣ να απολαμβάνουν επίγειο παράδεισο ! Για βλάκα τον έχετε τον μπαμπά σας τον Θεό ? που φρόντισε κι έφτιαξε τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ ? και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ? που είναι ακριβώς γι’ αυτήν την δουλειά ! να ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ τον πλανήτη γη από τα μασονειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΑΣ ! γινόμενοι κι εσείς το παράδειγμα προς αποφυγήν για τις επερχόμενες γενεές των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 


Σημείωση: για την καλύτερη ανάγνωση του κειμένου της υπεύθυνης δήλωσης που συντάχθηκε κατά της εβραϊκής μασονικής μαφίας, παραθέτουμε το κείμενο.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ τον κύριο ΖΙΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ με Α.Δ.Τ. : ΑΙ 188715  οικονομολόγο λογιστή, όπως εκ μέρους μου να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια καταθέτοντας οποιοδήποτε έγγραφο χρειαστεί για το ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των τριών λογαριασμών μου που διατηρώ στις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ALPHA BANK ιουδαϊκών συμφερόντων, καθώς σε συνεργασία με την επίορκο προϊσταμένη της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης ΒΑΜΒΑΤΗΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, που είναι μέλος της μασονικής εγκληματικής οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και χειραγωγούμενη από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία (Κ.Ι.Σ.) του Βαλκανικού φεουδάτου, έχουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ τους λογαριασμούς μου στις εν λόγω τράπεζες ΠΕΙΡΑΙΩΣ, & ALPHA BANK και MILLENNIUM αφαιρώντας ποσά μέσα από τους λογαριασμούς μου ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ! Όπως κάνουν με τους Δημάρχους από Θεσσαλονίκη και Σέρρες, που υπηρετούν κι αυτοί το εβραϊκό μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ ! για λογαριασμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Καθώς στις 29 Ιουνίου του 2015 που συναντηθήκαμε μέσα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προσκλήθηκε ο φεουδάρχης της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ Νταβίντ Σαλτιέλ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ να με ακολουθήσει, όπως προσέλθουμε από κοινού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να μας αποδείξει εκεί μέσα ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ και ότι έχει το δικαίωμα βάσει ΣΙΩΝ α.ε. να καταδυναστεύει απροστάτευτους πολίτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που προσωπικά δεν οφείλω φράγκο εδώ και 47 χρόνια στο ασφαλιστικό μου ταμείο ενώ στερούν από τη σύζυγό μου την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όπως και από τον γιο μου να του στερούν τη σίτιση από την φοιτητική εστία των Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης, μη χορηγώντας μου φορολογική ενημερότητα, ενώ έχω υποβάλλει μέσω του λογιστή μου τις φορολογικές μου δηλώσεις στο TAXISNET, μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι τον νόμο 4286/26-8-1831 του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ονομάζει ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ τους υπαλλήλους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που υπηρετούν το εβραϊκό μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ !!! Κατόπιν τούτου αρμόδια είναι πλέον η κυρία ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ στον 4ο όροφο, γραφείο 1 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 3-5, όπως οδηγήσει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ υπαλλήλους που υπηρετούν την εβραϊκή μασονική εγκληματική οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, καθώς εξακολουθούν να έχουν μπλοκαρισμένους τους λογαριασμούς μου ! στις ΔΗΘΕΝ τράπεζές τους και φορτώνοντας τον λογαριασμό μου με εικονικά πρόστιμα μέσω της Δ’ Δ.Ο.Υ. και στερώντας με ακόμη την φορολογική ενημερότητα του ΕΛΛΗΝΑ πολίτη ! αφού με δόλιο τρόπο μου έχουν μπλοκάρει μέσω του taxisnet το Ε3 για να μην μπορώ να υποβάλλω φορολογική δήλωση ! Όπως ακριβώς κάνουν με τα 300 + 1 μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που τα έχουν μέσα στην ΔΗΘΕΝ Βουλή των Ελλήνων για να βουλιάζουν την οικονομία της υποτιθέμενης Ελλάδος στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου