Recent Posts

24 Οκτωβρίου 2017

Το όνειρο το ΤΡΕΛΟ με το βούλιαγμα της ΣΙΩΝ

 

 
ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 77 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 3Ο ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΡΑΪΧ ! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ 77 Κ.Ι.Σ. ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΪΧ



Θεσσαλονίκη 24/10/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων της 8ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μας τόνισαν ότι πρέπει να σας προδιαθέσουμε και να σας κομίσουμε τα κακά μαντάτα απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό ! που αφορά το σαπιοκάραβό σας της ΣΙΩΝ Α.Ε., που ήδη έχει μπατάρει και μπάζει νερά από παντού ! καθώς τα τρωκτικά που έχετε βάλει μέσα σ’ αυτό το καράβι, σας έχουν φάει τα πάντα μέσα απ’ τα’ αμπάρια του άλλοτε θαυμαστού πλοίου σας κι από την πολύ όρεξη που τα μάθατε να έχουν, τρώνε τώρα τα ύφαλα του πλοίου σας για να το φουντάρουν, πηγαίνοντας κι αυτά στον πάτο της θάλασσας μαζί με τις 77 ναυτιλιακές σας επιχειρήσεις, που είναι τα Κοινοβουστασιακά Ισραηλινά Σταβλαρχεία σας (Κ.Ι.Σ.) στις φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.
Θυμίζοντάς σας ότι στις 15/8/1940 βυθίσατε το καταδρομικό ΕΛΛΗ έξω από το λιμάνι της Τήνου, ανήμερα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ! Καθώς ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός φρόντισε να φτιάξει από το 1.152 μ.Χ. έναν Βυζαντινό ναό στις Φέρρες, που τον ονόμασε ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που σημαίνει ότι με αυτήν ΣΩΖΕΙ όόόλον τον κοσμάκη από την σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των λαών της γης ! καθώς από αυτήν την πόλη έγινε η αρχή του τέλους της παραδόσεως του 3ου Ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ ! όπως και τώρα έχει προγραμματιστεί να γίνει και η παράδοση του 4ου Ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ μετά από 77 χρόνια από την επίσημη κήρυξη του πολέμου που κάνατε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον μπάρμπα Γιάννη Μεταξά ! και κατ’ επέκταση σ’ ολάκερη την ανθρωπότητα με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας !
Μοστράροντας και το επίκαιρο τραγουδάκι που μας πρότεινε ο μπαμπάς σας ο Θεός για να το σιγοτραγουδάνε και τα γκουντουρντισμένα μασόνια σας, που έχουν φάει το καταπέτασμα για λογαριασμό της γιγάντιας εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ με τον τίτλο «μ’ ένα όνειρο τρελό». Που τελικά την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ την έχει προγραμματίσει ο μπαμπάς σας ο Θεός στο Μοναστηράκι Φερρών ! κι όχι στην Θεσσαλονίκη που του προτείνατε πριν από χρόνια με τον Εβραίο ΜΠΕΝΥ ΖΕΛΟΜ σας ! αλλά και μετέπειτα με τον Εβραιοκροάτη σας τον Γιόζεβ Μπρος, τον μετονομαζόμενο ΤΙΤΟ σας ! μοστράροντας και τον δικέρατο μακελάρη σας βασιλιά τον Μέγα Αλέξανδρο για πρότυπο με τους Σκοπιανούς νεροκουβαλητές σας, όπως μοστράρετε κι εσείς τον αιμοσταγή βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ  με το εξάκτινο αστέρι σας, που κι αυτό το προγραμμάτισε ο μπαμπάς σας ο Θεός για να κοσμεί τις δημόσιες τουαλέτες των W.C. αφοδευτηρίων, αφού με το ένα τρίγωνο μας θυμίζει πού να αφοδεύουμε ! και με το άλλο τρίγωνο πού να πατάμε το καζανάκι του W.C.!!!
Αυτά λοιπόν να τα βλέπετε και να καταλαβαίνετε το τι πλάκες μπορεί να σας κάνει αυτός ο απρόβλεπτος μπαμπάς σας, που είναι και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΤΟ ΑΠΑΤΗΛΟ


Μ’ ένα όνειρο τρελό
όνειρο απατηλό
ξεκινήσανε με τα μασόόόνια
που στου δρόμου τα μισά
σβήσαν τ’ άστρα τα χρυσάάά
ξαφνικά από τον ουρανόόό τους

Ποια μοίρα τους ζηλεύει
ποιο μάτι φθονερό
και χάθηκε η Σιών τους
από τον κόσμο αυτόόό
σαν πλοίο που ναυάγησε
σαν νούφαρο που βάλτωσε
στης λίμνης μέσα στο θολό νερό

Με ελπίδες αμυδρές
έστω και απατηλές
περιμένουν τα Σιώώώνια
 τον μπαμπά τους τον Θεό
να τους σώσει απ’ το κακό
απ’ τ’ όνειρό τους  το ναυαγισμέέένο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου