Recent Posts

3 Οκτωβρίου 2017

το μακελειό στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ των U.S.A.



ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΤΩΝ U.S.A. ΜΕ ΤΟΥΣ 158 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 500 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ F.B.I. & C.I.A. ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ


Θεσσαλονίκη 3/10/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Ρέέέ σεις πάάάλι τα ίδια ? & γκουντουρντήσατε ? Καθώς παριστάνετε μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του μπαμπά σας θεού ! Τι ήταν αυτό εχθές 2-10-2017 στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ των U.S.A.? Πριν καν να καταλαγιάσουν τα ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ που κάνατε στην Καταλονία εις βάρος των ψηφοφόρων ΒΑΣΚΩΝ ! Βάζοντας μισθοφόρικα Ισπανικά ΖΩΑ δικά σας να τους ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ! να τους ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ ! να τους ΣΠΑΖΟΥΝ τις τζαμαρίες των εκλογικών τους τμημάτων ! να τους παίρνουν τις ΚΑΛΠΕΣ ! και τα ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ! από τα εκλογικά τους κέντρα ! και για επιδόρπιο να βάζετε και τον υποτακτικό σας ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ τον Μαριάνο Ραχόι ! να πει στα Μ.Μ.Ε. πως η Δημοκρατία της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ ! για την ΜΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗ των Βάσκων από το Ισπανικό προτεκτοράτο σας ! και κατ’ επέκταση από το Ευρωπαϊκό Ομοσπονδιακό Κοινοβουστάσιο σας ( Ε.Ο.Κ.) !!!
Ρέέέ με ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που έχετε όόόλοι εσείς οι ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΙ Εβραίοι καθώς κουμαντάρετε όόόλα τα ΖΩΑ σας ! μέσω των μυστικών & υποτακτικών σας υπηρεσιών ( εταιριών ) που στρατολογούνται & διοικούνται ΤΥΦΛΑ από την εγκληματική σας Μοσσάντ ! πιστεύετε πράγματι πώς ο μπαμπάς σας ο θεός τα χάφτει αυτά που κάνετε ? πώς λοιπόν θέλετε να τα χάψει και ο νοήμων κοσμάκης ? Μάθαμε ότι δώσατε εντολή σε πράκτορες της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ που είναι ενταγμένοι στο F.B.I. & C.I.A. να πυροβολούν αδιακρίτως τον κοσμάκη από τους ορόφους του ξενοδοχείου σας ! που αμέριμνοι παρακολουθούσαν την υπαίθρια συναυλία !
Τίίί ΜΑΚΕΛΕΙΟ ρε ήταν αυτό ? Θυμίζοντας μας το μακελειό που κάνατε το 2004 τέτοιον καιρό με τα Ρωσσάκια σας ! της αλήστου μνήμης K.G.B.!!! στο σχολείο του Μπεσλάν της Ρωσσικής Ιγκουσετίας ! που 600 και πλέον παιδάκια τα κάψατε ζωντανά ! για να ρίξετε την ευθύνη του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ στους Ισλαμιστές κατά φαντασίαν τρομοκράτες Τσετσένους !
Όπως και με το ελικόπτερο στο Άγιο Όρος τον Σεπτέμβριο του 2004 που το καταρρίψατε και αυτό με τηλεχειρισμό ! αφού πρώτα είχαν τοποθετήσει στην αεροπορική βάση ΖΩΑ δικά σας τον εκρηκτικό μηχανισμό στην οροφή του ελικοπτέρου για να αποκεφαλιστούν 17 άτομα από την γιγάντια εγκληματική σας οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! μια και είχε σε αυτό το ελικόπτερο και έναν δημοσιογράφο που σκάλιζε την υπόθεση του δολοφονημένου από εσάς ! εισαγγελέα ΤΣΕΒΑ ! που ανακάλυψε την μια έδρα από τις 77 των Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας Σταβλαρχιών ( Κ.Ι.Σ.) πώς είναι στην Θεσσαλονίκη !
Ρέέέ σεις εδώ σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες και τα πελεκούδια το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύετε με τα μισθοφόρικα και ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας ! που τα δίνετε μέσω των Μ.Μ.Ε. να τα φάει ο αδαής κοσμάκης ! Άρα ΣΩΣΤΑ έδωσε τότε εντολή ο μπαμπάς σας ο θεός ! αρχές Οκτωβρίου του 2004 να σας κάνουν ΕΡΥΘΡΟΥΣ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μέσα στις εξάκτινες πισίνες σας στην Ερυθρά θάλασσα ! της ΤΑΜΠΑΣ της Αιγύπτου ! που δεν προλάβαιναν τα νοσοκομειακά της Αιγύπτου ! της Ιορδανίας ! και τα δικά σας από την κατεχομένη Παλαιστίνη ! να συμμαζεύουν τους ομογάλακτους αδελφούς σας από την ΦΛΟΡΙΔΑ της Αμερικής ! που επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες οι ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ με τους τέσσερις απανωτούς Τυφώνες ! σας τους έκαναν σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ !!! Είδατε λοιπόν το τι πλάκες μπορεί και σας κάνει αυτός ο μπαμπάς σας θεός ? που σας έχει προγραμματίσει να γίνετε το παράδειγμα προς αποφυγήν για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 Τα καμμένα πτώματα από τα 600 και πλέον παιδάκια στο σχολείο του Μπεσλάν της Ρωσσικής Ιγκουσετίας έργο της εβραϊκής μαφίας μέσω της K.G.B. !
 

11/9/2004 σε σημαδιακή ημέρα κατέρριψε το ελικόπτερο η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ με τους 17 επιβαίνοντες.

Θαυμάστε κόσμε τους υπερόπτες Εβραίους, που αμέριμνοι έκαναν μπάνιο στις εξάκτινες πισίνες της ΤΑΜΠΑ της Αιγύπτου, κάνοντάς τους ΕΡΥΘΡΟΥΣ ο επουράνιός τους ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου