Recent Posts

4 Οκτωβρίου 2017

12 από τα φρούτα του ιουδαϊκού ΜΠΑΞΕ


Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ENFANT GATEAUX ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ & ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ


Θεσσαλονίκη 4/10/2017
           ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Τέκνα των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ που κατακυριεύσατε με τα GOΙΜ - ΖΩΑ μασόνια σας την ανθρωπότητα τι χαμπάρια ? Θα σας χρίσουμε τελικά και επισήμως στον πλανήτη του μπαμπά σας του θεού ! παντοκράτορες ? ή να σας αφήσουμε να διασκεδάζετε την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ παριστάνοντας τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στα ΖΩΑ τα μασόνια σας ?
Με εντολή του μπαμπά σας του θεού ! σήμερα σας μοστράρουμε 12 από τους εκλεκτούς ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ σας που τους λανσάρετε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας ότι αυτοί κινούν τα νήματα της οικονομίας ! αυτοί ευθύνονται για τις καταστροφές που ταλανίζουν την ανθρωπότητα ! αυτοί ! δημιουργούν τις έριδες ! τις απάτες ! τις αντιπαλότητες ! και φυσικά και τους πολέμους ! Τώρα εσείς τι λέτε ? σαν απόγονοι των πανέξυπνων και ΣΟΦΩΝ προγόνων σας που επινόησαν την Αγία ΣΙΩΝ !!! Αλλά και εσείς που επιμελώς αποκρύπτετε το ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ Α.Ε. !!! προσπαθώντας να ξεγελάσετε ακόμα και τον μπαμπά σας τον θεό ! που σας παριστάνει και αυτός τον ΑΧΜΑΚΗ ( ΑΓΑΘΟ ) ! Φαεινή η ιδέα των προγόνων σας που με αυτό το Α.Ε. δηλώνετε και επισήμως πως από πίσω είναι ανώνυμοι μέτοχοι που συλλέγουν τα πάντα ! του απροστάτευτου κοσμάκη ! Αλλά και των GOΙΜ - ΖΩΩΝ υπηρετών τους που βρίσκονται στις δημόσιες και ιδιωτικές τους επιχειρήσεις των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών τους ! Οπότε και τα περιούσια τέκνα του ιουδαϊκού Ισραήλ είναι απ’ έξω από αυτήν την ΑΠΑΤΗ ! Βάζοντας μπροστά για αποδιοπομπαίους τράγους αυτούς που σας μοστράρουμε ! Άντε μαζί και τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ ηγέτες των ΔΗΘΕΝ κρατών ! που ευθύνονται και αυτοί ! μια και παριστάνουν της χορεύτριες σας ! για το χάλι των οικονομιών των χωρών τους ! Και έτσι σαν πανέξυπνα τέκνα των προγόνων σας αλλά και του μπαμπά σας του θεού ! που εσείς ΔΕΝ ευθύνεστε για το αν τον κάνατε 1000 κομμάτια με τις θρησκευτικές σας έριδες ! βγαίνετε ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ ! και ορθά να ζητάτε και το χρίσμα του παντοκράτορα μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !
Για να είμαστε λοιπόν δίκαιοι μία και αποτελούμε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από τις 22/12/2012 ΤΟΥ 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! ρωτήσαμε και τον μπαμπά σας τον θεό ! που έφτιαξε το ΣΥΜΠΑΝ το τι γνώμη έχει για εσάς ! Και μας απάντησε πώς η κατσίκα ΔΕΝ μασά αυτόν τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ ! Διότι και τα οικόσιτα ζώα που τα έφτιαξε ! τα έδωσε μυαλό για να αντιλαμβάνονται τα πάντα ! Συνεπώς μας έδωσε να καταλάβουμε και να το εμπεδώσουμε πώς είναι καιρός να σας χρίσουμε ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ καθώς με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας τα κοινώς μασόνια ασχολείστε μόνον και πάντα με βρομοδουλειές του ΚΩΛΟΥ μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! Καιρός λοιπόν να ξεβρωμήσουμε τον πλανήτη από τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας ! που υπηρετούν της 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ! Για μία ΚΟΙΝΩΝΙΑ χωρίς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ πολέμους ! χωρίς GOΙΜ υπηρέτες ! χωρίς ΛΑΜΟΓΙΑ προϊσταμένους ! και χωρίς ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες ! για μια κοινωνία ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου