Recent Posts

26 Οκτωβρίου 2017

Από το έπος των Ελλήνων του 1940




1940-2017 = 77 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ 77 ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ (Κ.Ι.Σ.) ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ 4ου ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΡΑΪΧ


Θεσσαλονίκη ΠΕΜΠΤΗ 26/10/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων που έχετε εν έτει 2017 για την κήρυξη του πολέμου από το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ κατά του Ιωάννου Μεταξά ! γιατί σας έκλεισε όόόλες τις μασονικές σας στοές μέσα στην Ελληνική επικράτεια, αντιδράσατε ! στέλνοντας τον υποτακτικό σας Μουσολίνι να διαβεί τα βουνά της Πίνδου ! Αποστέλλοντάς σας κι εμείς με την ευκαιρία αυτή σε e-mail την απάντηση, μέσω των πινάκων του ζωγράφου Αλέξανδρου Αλεξανδράκη, μοστράροντάς σας τους πίνακες αυτούς για το έπος του 1940, που είναι κάτι ανάλογο από την ΓΚΟΥΕΡΝΙΚΑ του Πάμπλο Πικάσο με τον εμφύλιο που οργανώσατε τότε κι εσείς στην Ισπανία ! Θυμίζοντάς μας και ο κοιμώμενος όρθιος μπαμπάς σας Θεός ! εμάς τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ότι έχουν περάσει 77 χρόνια ! τόσα όσα είναι και τα 77 μαφιόζικα Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ παγκοσμίως ! με τα ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας τοποθετημένα στις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις, που πολύ σωστά τα αποκαλείτε GOIM ! δηλαδή ΖΩΑ χωρίς μυαλό ! αφού όόόλα τα ΦΩΤΕΙΝΑ μυαλά ο μπαμπάς σας ο Θεός τα έδωσε σε σας μέσω των ΣΟΦΩΝ σας προγόνων, που επινόησαν την ΣΙΩΝ Α.Ε. ! για να καταδυναστεύετε ολάκερη την ανθρωπότητα για λογαριασμό της ιουδαϊκής σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑΣ ! Μαινόμενοι κατά του ομογάλακτου αδερφού σας μπάρμπα Γιάννη Μεταξά ! που τον σπουδάσατε στην Γερμανία, για να σας βγει τελικά με κόκκινο που λένε, όπως και ο αλήστου μνήμης Ιωάννης Καποδίστριας, που τον κουβαλήσατε κι αυτόν από την Ρωσσία για να φτιάξετε το προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN, που κι αυτός με τον νόμο 4286/26-8-1831 επιχείρησε να φτιάξει κράτος δικαίου. Για να τον δολοφονήσετε ! και να το φτιάξετε όπως ακριβώς είναι σήμερα αυτό το προτεκτοράτο σας με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας τοποθετημένα σε όλες τις καίριες θέσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ! και φυσικά με τις 300 + 1 μπουρδελιάρες χορεύτριές σας που τις έχετε να νομοθετούν για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής σας νομενκλατούρας !
Κι έτσι στις 29/1/1941 τον συγυρίσατε τον ομογάλακτο αδερφό σας μπάρμπα Γιάννη Μεταξά με μια τοξική δηλητηρίαση όπως μετέπειτα και τον αντικαταστάτη του. Περνώντας τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα στις 6/4/1941 οι ερπύστριες του 3ου Ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ τα οχυρά του ΡΟΥΠΕΛ – ΜΕΤΑΞΑ που δεν άντεξαν κι αυτά ! για να αρχίσετε να οργανώνετε τον εμφύλιο πόλεμο χρηματοδοτώντας τους Κ.Κ.Ε. κατσαπλιάδες των βουνών ! όπως και τους ταγματασφαλίτες σας ! παίζοντας μαύρα – κόκκινα στις πλάτες των αφελών και απροστάτευτων πολιτών ! Φτιάχνοντας ένα  GREKYLISTAN γης μαδιάμ ! Βάζοντας και τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ και υποτακτικό σας Βασιλέα τον Παύλο Γλύξμπουργκ το 1952 να σας ξανανοίξει όόόλες τις μασονικές στοές ! που επί Μεταξά είχαν κηρυχθεί παράνομες ! για να μπορείτε να αφοδεύετε ανενόχλητα τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας σ’ ολάκερη την Ελληνική επικράτεια !
Τώρα εσείς τι λέτε ? που τα κάνατε παντού ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα σας ? Θα την βγάλετε τελικά καθαρή ? από τις φωτιές που σας άναψαν στα μπατζάκια σας οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ? με τους απανωτούς τυφώνες ? τις αφύσικες φωτιές στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ? τις καταστροφικές πλημμύρες ? και τους απρόβλεπτους σεισμούς ? ή θα αποχωρήσετε από τα εγκόσμια παραδίδοντας την εξουσία με ήρεμο τρόπο ? μαζί με τα ζώα σας που δεν θα θελήσουν κι αυτά να σας εγκαταλείψουν ! προκειμένου εμείς οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ να ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ εν συνεχεία τον ήδη επιβαρυμένο πλανήτη γη με αυτά τα τοξικά σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που τα βάζετε να διαχειρίζονται τις οικονομίες των λαών ! και ειδικά τις τύχες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! Ανεβάζοντάς τα επάνω στις εξέδρες των ΔΗΘΕΝ επισήμων να παρακολουθούν για λογαριασμό σας τις παρελάσεις αυτές ? τύπου Χανουκά ! Καθώς τους ΚΩΛΟΥΣ τους από το πολύ ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ τους έχετε κάνει ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ μέσα στα βαρέλια των μασονικών τους στοών !
Δεν ντρέπεστε ρέέέ ? παιδιά του μπαμπά σας του Θεού ! είστε εσείς ? ή ζώα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? που επισήμως πλέον σας αρμόζουν οι τίτλοι των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ! ΚΑΙ ΤΩΝ W.C. ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ των δημοσίων αφοδευτηρίων μαζί με το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ ! Μια και είστε προγραμματισμένοι μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να γίνετε το παράδειγμα προς αποφυγήν ! προκειμένου να εορτάζεται παγκοσμίως η 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ εκάστου έτους η συντριβή και η ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των επιχειρήσεων σας μετά του 666 ζωικού σας βασιλείου που αποτελούν και τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, καθώς επιβάλλεται να πάνε κι αυτά για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! και η ΣΑΒΟΥΡΑ στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ! με τελικό προορισμό των ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ μασόνων σας οι σκελετοί να μοστράρουν μετά των κέρινων ομοιωμάτων τους μέσα στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ ! στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ! για την ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου