Recent Posts

18 Ιουλίου 2016

Allahu Akbar ! BUDALA Yahoundi


ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΓΙΑΧΟΥΝΤΗΔΩΝ

https://www.youtube.com/watch?v=I0JKEEveXuU

Θεσσαλονίκη 18/7/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Ρέέέ περιούσια τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. και των 77 ιουδαϊκών σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ, τι ήταν αυτό ρέέέ που βάλατε να κάνουν τα ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ μασόνια σας στην Τουρκία ? ένθεν κι ένθεν ! διότι γνωστικός Τούρκος δεν συμμετείχε σ’ αυτό το ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙ που τους βάλατε να ξεκληριστούν αναμεταξύ τους ! Για να επαληθεύσετε την προφητεία που του υπαγορεύσατε στον ΠΑΪΣΙΟ σας, καθώς φροντίσατε να τον φτιάξετε και Άγιο, για να πηγαίνουν οι αφελείς Χριστιανοί να προσκυνούν τον τάφο του στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης !
Δεν σας έφτανε το χνέρι που σας έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην ΝΙΚΑΙΑ της Γαλλίας τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/7/2016. Αμέσως εσείς την επομένη Παρασκευή τα μεσάνυχτα 15/7/2016 να βάζετε τα μασόνια σας να ξεκληρίζονται αναμεταξύ τους με το πρόσχημα ότι δεν σας άρεσε ο γιαλαντζί Ισλαμιστής Σουλτάνος σας Ταγίπ Ερντογάν, που σας παριστάνει και την ιουδαϊκή υπηρέτρια μέσα στο προτεκτοράτο σας το ΝΕΟΤΟΥΡΚΙΣΤΑΝ ! καθώς σας φτιάχνει και τους καθιερωμένους τεμενάδες στο Γιαχουντίδικο KERATISTAN σας ?
Ρέέέ πού θα βρείτε καλύτερον από αυτόν ? τώρα μάλιστα που τον βάλατε να τα βρει με τον επίσης ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας, τον Βλαδιμηρούτσκα ΠΟΥΤΙΝ και να μετατρέπουν μαζί με τα λοιπά μισθοφόρικα χαϊβάνια σας τις περιοχές Συρίας, Ιράκ και Κουρδιστάν σε μπάζα από τους βομβαρδισμούς ! Το ξέρετε ότι σας έχει πάρει χαμπάρι ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ? που τον δουλεύετε ψιλό γαζί ότι  ΔΗΘΕΝ τα δημοκρατικά καθεστώτα που έχετε στις ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας εκλέγουν τους ηγέτες τα μασόνια σας ! Ρέέέ σεις με τέτοιο κοτίσιο μυαλό που έχετε, σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια ? και θέλετε να φάει ο μπαμπάς σας ο Θεός τον ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ που του σερβίρετε ? Αφού ξέρει ότι εσείς εκλέγετε, μέσω των μασονικών σας στοών, τους πλέον υποτακτικούς σας υπηρέτες που έχουν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλά ! επικυρώνοντας το αποτέλεσμα μέσω SINGULAR ! και τα μασόνια σας για χαβαλέ να ρίχνουν παλαμάκια !
Καιρός λοιπόν να συνέλθετε από την παρατεταμένη ιουδαϊκή σας ΣΟΥΡΑ ! και να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ και οι ίδιοι ! Δεν βαρεθήκατε ρέέέ να παριστάνετε τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες; χαϊντώντας τα ΖΩΑ τα μασόνια σας στον πλανήτη, που ο μπαμπάς σας Θεός τον έκανε για νοήμονα όντα ? και όχι για GOIM μη νοήμονα όντα, που τα έχετε να στελεχώνουν τις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις !
Λάβαμε εντολή απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό και σας υπενθυμίζουμε αυτή τη φορά και την ημερομηνία για την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ του θαύματος της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που σώζει τελικά όόόλον τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των λαών ! είναι η 29η ΙΟΥΛΙΟΥ του δισχιλιοστού και δέκατου έκτου έτους ! 2016 !!! Γυαλίστε τα παπούτσια σας από τώρα ! φορέστε τα καλά σας ! και πάρτε ότι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ και ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ έχετε επάνω στα δικαστικά σας έδρανα ! μαζί με τους αρβυλοφόρους ΜΑΤατζήδες ταγματασφαλίτες σας ! για να μάθουν κι αυτοί το τι τους περιμένει ! από το φιρμάνι που στείλατε την 29η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του δισχιλιοστού και πέμπτου έτους ! 2005 ! καθώς αδερφά μέλη σας εκ γειτόνων χωρών ! αποφάσισαν απόφασιν ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗΝ ! Τώρα εάν ΔΕΝ θελήσετε να δείτε το ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, όπως ο κουδουνοφόρος σας Βαγγελάκης Μαδεμλής, μαζί με τα ΖΩΑ μασόνια σας ? Τότε σας περιμένει μετά ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας για να σας θυμίζει τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωσις: ακολουθούν διάλογοι με ομογάλακτους αδερφούς σας από το διαδίκτυο, για να κάνετε και την σχετική ατμόσφαιρα !
Panagiotis G Papanikolaou
(Χατζηψεκασμένε ξύπνα, εγώ θα τα κάνω όλα ? )
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΪΜΣ
Σταβλόπουλα που προσκυνάτε τους σταυλάρχες του Ναού της Σιων, καμαρώστε τον αρχιμασόνο σουλτάνο σας που χρίστηκε από τους 7 αρχιραββίνους στο κοιμητήριο της Πράγας. Σας είπε ο καραγκιόζης θεός σας ο ακατανόμαστος Γιαχβέ πως ο ψευτομουσουλμάνος ο Ταγιπ Ερντονιάχου θα φτιάχνει συναγωγές μεταμφιεσμένες σε τζαμιά και σεις πιστέψατε τις αφίσες της ΟΑΚΚΕ και τις ανακοινώσεις της ΦΙΣΥ και νομίσατε πως τα μασόνια με τις ημισέληνους που είναι μαϊμού άστρα του Δαβίδ θα ξεδιπλωθούν στις τράπεζες των Ρότσιλντ από αόρατα χέρια. Έχετε διώξει σταυροφόρους σαν τον Σάββα τον Ίο και τον Κουζινολιράτο που ο σκατιάρης ψευτοθεός σας τους έστειλε στο Λονδίνο και μετά οι αρχιραββίνοι δαίμονές σας έκαναν το Μπρέξιτ για να τους παγιδέψουν σε Γη Μαδιάμ αλλά λίγες είναι οι μέρες σας, έρχεται ο Τζήμερος ο Αρμαγεδδών με την Ρομφαία και από πίσω του ο Boris Sabbidis με το μάτι του Πανεπόπτη πίσω από την πλάτη, και να δω τότε αν θα σας σώσει ο ψευτοθεός σας.

Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Θα ζητήσει ο χατζηψεκασμενος το κοπυραιτ
Freddy Vasilopoulos
Freddy Vasilopoulos Στέφανος Χατζής Ιωάννου

א בְּרֵאשִׁית בָּרָא אֱלֹהִים אֵת הַשָּׁמַיִם וְאֵת הָאָרֶץ. ב וְהָאָרֶץ הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ וְחֹשֶׁךְ עַל-פְּנֵי תְהוֹם וְרוּחַ אֱלֹהִים מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם. ג וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים יְהִי אוֹר וַיְהִי-אוֹר. ד וַיַ
...Δείτε περισσότερα
Δείτε τη μετάφραση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου  Φρεντυ Βασιλοπουλε ! πολυ καλα κανετε και φροντιζετε να κρατατε ψυχραιμο τον περιουσιο λαο σας ! αλλα και τα μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας που πηγαινουν και προσκυνανε τον ταφο του προφητου σας ΠΑΪΣΙΟΥ ! παρτε το χαμπαρι οοολοι σας ! μαζι και ο σουλτανος σας ο Ερντογαν που τον βαλατε να παριστανει την ιουδαικη χορευτρια σας ! τωρα ειναι πολυ αργα ΔΕΝ μπορει να σας γλυτωσει ΟΥΟΥΟΥΤΕ ακομα και ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος ! και αυτο ? γιατι σας προγραμματισε να γινετε το παραδειγμα προς αποφυγειν για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!! Αnadum ? aaa Soile !
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Καλώς τον χατζηψεκασμενο.
Βαγγέλης Νικόπουλος
Γιούρκας Δολ
Γιούρκας Δολ Dimitris Hatzigiannidis άσε τον φραπέ και το κρουασάν. Σε ψάχνουν...
Dimitris Hatzigiannidis
Γιούρκας Δολ
Γιούρκας Δολ Πρέπει να πάρεις γραμματέα να υπογράφει αυτόγραφα αντί για εσένα και τις σπάνιες στιγμές που θα έχει ελεύθερο χρόνο να την κάνεις κουπεπέ στα γόνατα σου.
Panagiotis G Papanikolaou
Panagiotis G Papanikolaou "ο σουλτάνος σας ο Ερντογαν που τον βαλατε να παριστανει την ιουδαικη χορευτρια σας" #klaiw ρε μλκς, με ξεπέρασε
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου