Recent Posts

27 Ιουλίου 2016

Το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ



 OI ΠΡΩΤΕΣ 30.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ




Θεσσαλονίκη 27/7/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

  Τέέέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. ΕΓΕΡΘΗΤΙ !!! από τον ιουδαϊκό σας ΛΗΘΑΡΓΟ ! γυαλίστε τα παπούτσια σας ! φορέστε τα καλά σας ! και με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ! πρέπει να είστε παρόντες στην ισόγειο αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 29-7-2016 για να μας απαντήσετε τι τα κάνατε τα 30.000 ευρώ ? που ο εκπρόσωπος μας σας κατέθεσε στις 13/11/2003 με ημερομηνία λήξεως της επιταγής όψεως 17/11/2003 την οποίαν σας την στέλνουμε με το σχετικό e-mail που ήταν για την ανέγερση του ιδρύματος ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ των απανταχού Θρακών του Δήμου ΦΕΡΡΩΝ ! για να σας βάλουμε εμείς εν συνεχεία σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! & της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΩΖΕΙ τελικά αυτή η ΠΑΝΑΓΙΑ όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική μασονική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώγατε επί αιώνες τις οικονομίες των ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ λαών ! και παραμυθιάζατε τα ΖΩΑ τα μασονια σας που σιβυλλικά τα αποκαλείτε GOIM δηλαδή μη νοήμονα όντα ! καθώς τα έχετε σε όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες σας ! γιατί απλούστατα δεν διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! και αυτό ? γιατί τα έχετε ΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ τα μυαλά τους από το πολύ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ που κάνετε τα οπίσθια τους μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! και ανάλογα με την κοντομυαλοσύνη που διαθέτουν κοινώς μπουνταλοσύνη τους χρίζετε Βασιλείς ! Προέδρους ΔΗΘΕΝ Δημοκρατιών ! Πρωθυπουργούς ! Υπουργούς ! Δεσποτάδες ! Δημάρχους ! εξέχοντες επιχειρηματίες ! με τους ανάλογους τιμητικούς τίτλους του ΦΟΝ ! του ΔΟΝ ! και εκλεκτού ΜΑΣΟΝ !

Έτσι λοιπόν με την τεχνογνωσία που μας παρέχουν οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! σας μοστράρουμε μέσω e-mail την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και σας παρουσιάζουμε και τους εκλεκτούς συνεργάτες σας τον τέως Δήμαρχο Γιώργο Ούστογλου ! και τον Λευίτη δέσποτα σας Άνθιμο Ρούσσα ! που τον αναγορεύσατε σε Παναγιώτατο ! για να τον προσφωνείτε ειρωνικά ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ !!! γιατί ο έρμος σας φοβάται να σας κοιτάξει στα ματιά από τα χνέρια και τα αγριέματα που του κάνετε ! και να ομολογεί στον εκπρόσωπο μας ότι ΔΕΝ τολμά να τα βάλει μαζί σας ! Οπότε Δήμαρχος και Παναγιώτης Δεσπότης δηλώνουν με την απροθυμία τους να απαντήσουν το τι τα έκαναν τα χρήματα που εδώ και 13 χρόνια σας τα παρέδωσαν μια και είναι τα ΚΟΛΑΟΥΖΑ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. παίρνοντας εσείς με αυθαίρετο τρόπο τον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ για να τον μετατρέψετε σε μουσείο προκειμένου να προβάλετε εσείς το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ !!! στον κεντρικό τρούλο του ναού ! και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από τους κληρονόμους του παπά Βαγγέλη ΓΟΥΔΟΥΣΑΚΗ για να φτιάξουν το ίδρυμα τους βάλατε να το πουλήσουν όπως μάθαμε στον ομογάλακτο αδερφό σας τον Ασημίδη, που τον μπλέξατε και αυτόν εσείς στην ΔΟΛΙΑ χρεοκοπία των Super Markets ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ μια και τον έχετε  να τραβά κουπί για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΑΣ !!!

Ευκαιρία λοιπόν να μάθετε τώρα και την κατάργηση της ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ σας εκεί μέσα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ με πογκρόμ απολύσεις ΕΠΙΟΡΚΩΝ υπαλλήλων που το παίζουν Ελληναράδες και μας παριστάνουν τα ιουδαϊκά σας Χαϊβάνια ! για λογαριασμό του εβραϊκού σας KERATISTAN !!!



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 

Σημείωσις: ακολουθούν διάλογοι με έναν ομογάλακτο δικό σας Εβραίο αδερφό τον Αlexi Omorfo που προθυμοποιήθηκε να ειρωνευθεί τον εκπρόσωπο μας για λογαριασμό δικό σας !


http://shaco-hamas.blogspot.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ GOIM ANIMALS MASONIA ISRAEL FARM
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ & ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΟΚΕΜΟΝ

...Συνεχίστε την ανάγνωση



Alexios Omorfos ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ;;;;; !!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΒΡΕ ΚΕΦΑΛΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ !!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ, Ε;;; ΟΧΙ ΑΜΑ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ !!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε χαρουμενε και ΟΜΟΡΦΕ Alexie ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ εβραιε ? Στραβομαρα ρεεε εχεις ? δεν βλεπεις ποιοι συντασσουν το κειμενο αυτο ? και μαλιστα με εντολη του παιχνιδιαρη μπαμπα σου θεου ! που σταματησε να μασα και αυτος τον ιουδαικο σας ΤΑΡΑΜΑ ! και σας μεθοδευει ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ με ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ ! σφυρα το λοιπον στην εγκληματικη σας μοσσαντ ! για να χεστει και αυτη απ την πολυ χαρα της ! Gege ? η noukou gege ?
Alexios Omorfos
Alexios Omorfos ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΠΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΟΥΑΟ, ΣΟΚ !!! ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ, ΕΤΣΙ;;; ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΤΣΕΚΑΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ !! ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ !!! ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΒΓΟ ΣΟΥ !!
Alexios Omorfos
Alexios Omorfos ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΑΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΕΥΠ;; ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ !! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ !! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !! ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;;;; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ;;;; ΜΗ ΣΚΑΤΕ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ !! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !!!

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ελα ρε ΟΜΟΡΦΕ Αlexie εβραιε ? πως κανεις ετσι ρεεεε ? εδω ο μπαμπας σου ο παιχνιδιαρης θεος σας κανει την τιμη να σας ΠΑΣΣΑΛΩΣΟΥΝ ! να σας ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ !! και να σας ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ !!! μεσα στις 77 Κεντρ. Ισραηλ. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ? προκειμενου να σας βλεπουν τα χαρουμενα μασονια σας σαν τις ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ & ΣΥΡΙΖΟΥΛΕΣ και να τα πιανει ΤΣΙΙΙΙΡΡΡΛΑΑΑ !!! Αααα ρεεε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ ιουδαιε ? δεν εχεις ακουσει αυτο που λεγαν οι αρχαιοι ΕΛΛΗΝΕΣ προγονοι μας ? (( ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ )) οποτε μην ζοριζεσαι απο τωρα ! το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ δεν το γλυτωνει ο περιουσιος λαος σας ! Αλλα και η Αγια σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Dako ?
η επιταγή με το ποσόν των 30.000 ευρώ που η ημερομηνία της σφραγίδας στα ΕΛ-ΤΑ φαίνεται καθαρά 13/11/2003 = 11 για να θυμίζει την 11η εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! με το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΗ ( ΑΛΚΑΪΝΤΑ )

ο φουκαράς Δεσπότης Άνθιμος Ρούσσας που οι Εβραίοι αντί να τον προσφωνούν Παναγιώτατο ! τον προσφωνούν ειρωνικά ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για να τους παριστάνει την ιουδαϊκή χορεύτρια !

ο τέως Δήμαρχος των ΦΕΡΡΩΝ Γιώργος Ούστογλου που έλαβε την επιταγή των 30.000 ευρώ και την εντολή να μην αποκαλύψει το όνομα του ΔΩΡΗΤΗ παρά να πει ότι μας την έστειλε ένας ανώνυμος συνδημότης μας ! για να την κάνουν ΓΑΡΓΑΡΑ μετά οι ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ Εβραίοι πάτρονες τους !

ο ναός της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που οι παμπόνηροι Εβραίοι της άλλαξαν και το όνομα μετονομάζοντας την σε ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΩΝ για να μην τους θυμίζει το χνέρι που τους ετοίμασε ο μπαμπάς τους ο θεός ! για να προβάλουν στον κεντρικό τρούλο με άνεση το αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ μετατρέποντας και τον ναό σε ΜΟΥΣΕΙΟ !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου