Recent Posts

11 Ιουλίου 2016

Aριστοτέλης Ωνάσης όργανο της ΣΙΩΝ Α.Ε.


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


Θεσσαλονίκη 11-7-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. και των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας, γιατί δεν λέτε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας πώς φτιάξατε ΣΚΟΝΗ & ΘΡΥΨΑΛΑ την αυτοκρατορία του ομογάλακτου αδερφού σας Αριστοτέλη Ωνάση ? Ενώ τον καθοδηγούσατε να δένουν οι καπετάνιοι του με μια χειροπέδη το ένα χέρι των ναυτών στην κουπαστή του πλοίου και με το άλλο χέρι να τους δίνουν ένα μπουκάλι ουίσκι  για να πίνουν και να βουλιάζουν αύτανδρα τα σαπιοκάραβα στην πρώτη τρικυμία, αντικαθιστώντας τα μετά εσείς με τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ ασφαλιστικές σας εταιρείες με καινούρια καράβια ? κι εν συνεχεία τα φέσια των ασφαλιστικών σας εταιρειών να τα μεταφέρετε μέσω τραπεζών σας στην όποια χώρα εσείς επιθυμείτε ! πληρώνοντας οι αφελείς φορολογούμενοι την εξυπνάδα, που εσείς υποδείξατε στον επιτυχημένο και ομογάλακτο μασόνο αδερφό σας Αριστοτέλη Ωνάση ! φτιάχνοντάς του στο τέλος και άγαλμα στην προκυμαία στο Νυδρί της Λευκάδας !
-2-
 Για να θυμίζει στους γνωστικούς με το σακάκι στον ώμο ! και σκουμπωμένα τα μανίκια, τον ΑΠΟΚΛΗΡΟ της ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που τελικά του πουλήσατε ακόμα και τον τάφο του ! Δεν είναι ότι του τα πήρατε όόόλα, αλλά φροντίσατε να χρεοκοπήσετε και την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. με τα εξαπτέρυγά σας, τον Καραμάν Αλή ! αλλά και τον χαρισματικό σας ηγέτη ! φρούτο από τον ιουδαϊκό σας μπαξέ ! τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ και ΠΑΠΑΡΑ Ανδρέα Παπανδρέου, που τον βάζατε να λέει ανάμεσα στις πολλές ΜΠΟΥΡΔΕΣ που αμόλαγε ! και το ΤΣΟΒΟΛΑ – ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ !
 Ρέέέ σεις, κάνει FRAPPE το ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφάλι ? με τις μποσικαμάρες που τον βάζατε να λέει ! και να βαράνε και παλαμάκια τα τότε ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Πολυτεχνείου σας ! γιατί ο επτακέρατος ήλιος του ΠΑΣΟΚ, αβέρτα διόριζε αργόσχολους μέσα στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ αεροπορία όπως και στα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια ! στις Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών που όόόλες τις χρεοκοπήσατε ! όπως και τους καταναλωτικούς σας συνεταιρισμούς τα CONSUM ! για να μεταφέρετε εν συνεχεία τα χρέη και τα κερατιλίκια σας στους απροστάτευτους Έλληνες φορολογούμενους. Και τώρα η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ να τελεί υπό καθεστώς εκκαθάρισης αφού φροντίσατε να την μεταβιβάσετε σε άλλον υποψήφιο καρπαζοεισπράκτορα μασονάκο σας, που είναι η AEGEAN AIRLINE !
Αυτές λοιπόν τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, σας πληροφορούμε πως ο μπαμπάς σας ο Θεός τις ξέρει και ΔΕΝ κοιμάται όρθιος, όπως εσείς παραμυθιάζετε στα δημοσιο-υπαλληλικά σας ΖΩΑ μασόνια, που τους εκλεκτούς ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ σας φροντίσατε να τους έχετε στα σώματα ασφαλείας και να τους βάζετε στις επωμίδες τους πορσελάνινα αστεράκια του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ !!! Πληροφοριακά σας έχει προγραμματίσει ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός να έχει παρόμοιο τέλος και ο ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ λαός σας μαζί με την Αγία σας ΣΙΩΝ Α.Ε. και τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ! όμοιο με του Ωνάση ! που χέρι ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ παρέλαβε τον γιο του Αλέξανδρο για να θυμίζει στον Ωνάση αλλά κι εσάς ! τους ναύτες που σκυλοπνίγατε συνεταιρικά ! δίνοντάς του εσείς καράβια ! και χρεώνοντας την όποια χώρα εσείς επιθυμούσατε ! για να βουλιάζετε παράλληλα και την οικονομία της ! Υπενθυμίζοντάς μας και ο παιχνιδιάρης Θεός, να σας βάλουμε εντός των προσεχών εβδομάδων σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ το θαύμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που σώζει τελικά όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των λαών !!! Καθώς ο ναός της βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βόρεια από την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! Και μην ξεχάσετε φέτος να πείτε στον ομογάλακτο ΛΕΥΙΤΗ δεσπότη σας Άνθιμο Κουκουρίδη, την περιφορά της εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ να την κάνει ημέρα, καθώς θα είμαστε παρόντες όλο το νομικό τιμ μαζί με τον εκπρόσωπό μας !  Σφυράτε το λοιπόν και στα χαρούμενα μασόνια σας ! για να ΧΕΣΤΟΥΝ κι αυτά από την πολύ χαρά τους ! Aferim ! masiala !

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 


Το σήμα κατατεθέν της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ αεροπορίας

Ο στόλος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ αεροπορίας σε ημέρες δόξας
πριν τον χρεοκοπήσουν οι Εβραίοι με τα τρωκτικά του Α. Παπανδρέου

Η θαλαμηγός ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ
που φρόντιζαν οι Εβραίοι να μην του λείπει τίποτε

Ο Τέλης Ωνάσης με τον μεθύστακα των Εβραίων τον ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΟΡΤΣΙΛ που πριν εκφωνήσει λόγο στα GOIM τον ΣΟΥΡΩΝΑΝ με ουίσκι για να τα λέει καλύτερα !

Καραμάν Αλής ο εκλεκτός συνεργάτης της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ που πούλησε τους απροστάτευτους Έλληνες ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ στην ΣΙΩΝ Α.Ε.
 
Ο χαρισματικός ΠΑΠΑΡΑΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων Ανδρέας Παπανδρέου που με εντολή της μασονικής ΜΑΦΙΑΣ υπερχρέωσε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. διορίζοντας πρασινοφρουρούς

Το άγαλμα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ με το σακάκι στον ώμο, ότι απέμεινε από τον επιχειρηματία της καρπαζιάς και της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. να θυμίζει στους γνωστικούς πως οι Εβραίοι πληρώνουν στο τέλος τον λογαριασμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου