Recent Posts

13 Ιουλίου 2016

Η χρεοκοπία των τραπεζών της ΣΙΩΝ Α.Ε.


H ΑΛΑΘΗΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ GOIM ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ


Θεσσαλονίκη 13/7/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. Σας ρωτάμε για λογαριασμό του μπαμπά σας, του παιχνιδιάρη Θεού ! Τα φέσια (χρέη) που έχετε βάλει μέσω των μασονοειδών σας αποβλήτων, να υπογράφουν εικονικά ΔΗΘΕΝ δάνεια στις τράπεζές σας, τα θέλετε σε τι νόμισμα ? σε σκληρό νόμισμα σε χρυσό ? ή να τυπώσουμε κι εμείς από αυτά που τυπώνετε στα εκάστοτε νομισματοκοπεία των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ χωρών σας ? και να πατσίσουμε με αυτόν τον τρόπο τον υποτιθέμενο λογαριασμό που ζητούν τα GOLDEN GOIMS σας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σας ? και τους οίκους ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ?
Ρε σεις, θα βάλετε επιτέλους μυαλό μέσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας, που μας παριστάνετε τους παντοκράτορες, καθώς τον πλανήτη αυτόν ο μπαμπά σας ο Θεός τον έφτιαξε για νοήμονα όντα ! Με το να στελεχώνετε τις δημόσιες υπηρεσίες σας, καθώς και τις ιδιωτικές σας, με ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριές σας, που τις βγάζετε μέσα από τα βαρέλια των μασονικών σας στοών με τις μεγάλες τρύπες από τα πλάγια, που τις ΒΟΥΤΣΙΖΕΤΕ και ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΤΕ τα οπίσθιά τους ! Απλά μας θυμίζετε τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ προγόνους σας, που σοφίστηκαν την υποδούλωση των νοημόνων εθνών πως με την γελοιοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων της ΕΛΕΕΙΝΗΣ σας μασονίας θα καταλάβετε ολάκερο τον πλανήτη γη ! και με προγεφύρωμα τα GOIM – ΖΩΑ σας θα κυβερνάτε εσαεί την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκιά !
Βάζοντας τους expert τραπεζίτες σας Βγενόπουλο  με την MARFIN, την ΛΑΪΚΗ και ΚΥΠΡΟΥ ! τον αστεράτο σας Ψωμιάδη με την ASPIS BANK ! τον Λαυρεντιάδη της PROTON BANK & ΩΜΕΓΑ ΒΑΝΚ ! τον Κοντομηνά με την MILLENNIUM BANK και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ! και μύριους άλλους που κουβαλούν νερό με το καλάθι στην γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. χρεοκοπώντας οικονομίες λαών ! περιμένοντας τώρα κι εσείς να δείτε χαΐρι και προκοπή απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό ! που σας έχει με παραδειγματικό τρόπο προγραμματίσει να μείνετε στην ιστορία της ανθρωπότητος οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ αφέντες που πέρασαν από αυτόν τον πλανήτη Εβραίοι με τα ΖΩΑ μασόνια τους, που σιβυλλικά τα αποκαλούσαν GOIM δηλαδή ανθρωποειδή χωρίς μυαλό ! και τα τοποθετούσαν στις δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να  καταδυναστεύουν τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !
Και σίγουρα θ’ αναρωτιέστε πώς σας παίρνουν χαμπάρι οι νοήμονες άνθρωποι ? Ρε εδώ σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες και τα πελεκούδια, κι εσείς αναρωτιέστε κι απορείτε ακόμη πώς τρώτε τα συγυρίσματα από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μέσα στις πρωτεύουσες των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ? Καιρός λοιπόν ν’ αρχίσουμε να σας μοστράρουμε πάλι τις νέες εορταστικές εκδηλώσεις που λαμβάνετε όπως λέτε από την ISIS στην Βαγδάτη ! στην Δαμασκό ! στην Ιερουσαλήμ ! στην Καμπούλ ! και σε μύρια άλλα σημεία του πλανήτη ! θυμίζοντάς σας πως μπλέξατε άσχημα και δεν υπάρχει πιθανότητα να την βγάλετε καθαρή από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ούούούτε με μία πιθανότητα στο άπειρο !!! Understand ?

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕΓΑ ΦΡΟΥΤΟ του ιουδαϊκού ΜΠΑΞΕ που έφαγε χρήματα μέσω της Ανώνυμης Ασφαλιστικής Εταιρείας ASPIS ΠΡΟΝΟΙΑ και της τράπεζας ASPIS ΒΑΝΚ μεταφέροντάς τα στην γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε.

ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ με συνεργάτη τον Εβραίο ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ κατ’ ουσία δήμαρχο των Θεσ/νικέων ενεργώντας για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ

ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ εκλεκτός συνεργάτης της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ χρεοκοπώντας ασφαλιστική όπως η INTERAMERICAN ! τράπεζα Millennium Bank ! και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τον Σιδηροκαστρινό του συνεργάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου