Recent Posts

15 Ιουλίου 2016

Μέγας ΝΑΠΟΛΕΩΝ ο γιαλαντζί επαναστάτης των Γάλλων



ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ





Θεσσαλονίκη 15-7-2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα των 77 Κεντρικών Ισραηλινών Σταβλαρχιών τι είδαμε χθες 14/7/2016 ? εορτάσατε με μεγαλόπρεπο τρόπο στην πόλη του ιουδαϊκού σας ΦΩΤΟΣ την ΔΗΘΕΝ επανάσταση των τρικολόρ Γάλλων της Βαστίλης ? Καθαιρώντας τον ομογάλακτο αδερφό σας & καρπαζοεισπράκτορα ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ! καρατομώντας τον με τους Ροβεσπιέρους μασόνους επαναστάτες σας ? Και εγκαθιδρύοντας νέο καθεστώς για να παίζετε αενάως μαύρα - κόκκινα στις πλάτες των απροστάτευτων λαών με τα ανδρείκελα σας τύπου Μέγα Ναπολέοντα στέλνοντας τον και αυτόν στην ορθόδοξη Ρωσσία να ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ τον Ρωσικό λαό ! με εντολή δική σας ! και για να φύγει από εκεί με την ουρά στα σκέλια ? σαν το κοπρόσκυλο το Διαβολοπαπικό και ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ !

Ρέέέ σεις ? Θα βάλετε επιτέλους μυαλό ? που μας κουβαλάτε από τις ΔΗΘΕΝ Γαλλικές αποικίες που είναι ιουδαϊκών συμφερόντων και τους ΜΑΟΡΙ να παρελάσουν ξυπόλητοι για να σας θυμίζουν την φαεινή ιδέα των ΣΟΦΩΝ σας προγόνων ,που συνέλαβαν την ίδρυση της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. και την συνταγή το πως να μεταλλάσετε τα νοήμονα όντα που έφτιαξε ο μπαμπάς σας ο θεός σε μη νοήμονα ΖΩΑ - GOIM όπως σιβυλλικά τα αποκαλείτε όόόλοι εσείς που μέσω Κεντρικών Ισραηλινών Σταβλαρχιών τους χειραγωγείτε και τους τοποθετείτε σε καίρια πόστα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προκειμένου να εξυπηρετούν τα ποταπά σχέδια της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. με τους Παπικούς & Λευίτες δεσποτάδες σας που τον θεό σας φροντίσατε να τον κάνετε 1000 κομμάτια για να διαιρείτε τον κοσμάκη και αθέατα να κουμαντάρετε την τύφλα σας την ιουδαικιά ! Βάζοντας και τον υποτακτικό σας Μέγα Ναπολέοντα να ξεκληριστούν σε μια ημέρα μισό εκατομμύριο στρατιώτες στην μάχη του ΒΑΤΕΡΛΩ !!! για να τον παροπλίσετε μετά στέλνοντας τον στο νησί της Αγίας Ελένης , και να τον αποτελειώσετε εκεί με επιστημονικό τρόπο όπως κάνετε με αυτούς που δεν τα έχουν καταφέρει για λογαριασμό της ΣΙΩΝ Α.Ε. φτιάχνοντας τον και αψίδα του ΘΡΙΑΜΒΟΥ για να τον περάσετε οριζοντιωμένο από εκεί με το φέρετρο του ! και να του φτιάξετε και μαυσωλείο μεγαλόπρεπο για να θυμίζει στις μελλοντικές γενεές πως και αυτός ήταν το τσανάκι του εβραϊκού μασονικού σας ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!! καθώς και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας !

Υπενθυμίζοντας και οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ πως αυτά τα πρόσφατα ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑΤΑ που έχετε πάθει στην πόλη του ιουδαϊκού σας ΦΩΤΟΣ ήταν με την έγκριση του μπαμπά σας του θεού !  ΟΠΩΣ και το πρόσφατο με το φορτηγό χθες το βράδυ που γάζωνε τον κόσμο στην ΝΙΚΑΙΑ της Γαλλίας ! ξεκληρίζοντας όπως λένε τα ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ σας ότι η αποκομιδή είχε 84 ΝΕΚΡΟΥΣ !!! Καθώς ΔΕΝ παραλείψατε & φροντίσατε να παραμυθιάσετε τα ΖΩΑ σας τα μασονια ότι μετέφερε ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ που πήραν από μόνα τους ΦΩΤΙΑ !!! γι’ αυτό και γάζωσαν οι ΜΑΤατζήδες σας από τον πανικό τους τον ΑΫΛΟ ΟΔΗΓΟ !!! Αλλά και με αυτό να μην ΞΕΧΝΑΤΕ και την υπενθύμιση ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προσεχώς σας ΚΑΤΑΡΓΕΙ όόόλες αυτές τις εορτές και παρελάσεις μέσα στον πλανήτη αυτόν που όπως γνωρίζετε ο μπαμπάς σας ο θεός τον έκανε για νοήμονα όντα !

Για να εορτάζουν από εδώ και στο εξής όόόλα τα νοήμονα έθνη την παγκόσμια ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ της ΣΙΩΝ Α.Ε. που ημερολογιακά είναι η 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και συμπίπτει με την εορτή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων ! και των ΑΥΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Dako ?



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Το μαυσωλείο του Μεγάλου ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ που του έφτιαξαν οι Εβραίοι για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε.



Η μεγαλόπρεπη παρέλαση στις 14/7/2016 με φόντο την Αψίδα

του εβραϊκού μασονικού Θριάμβου




Οι ΜΑΟΡΙ ξυπόλυτοι παρελαύνουν από την αποικία του Γαλλικού προτεκτοράτου της φεουδαρχικής Κεντρικής Ισραηλινής Σταβλαρχίας !



Το γαζωμένο φορτηγό με τον ΑΫΛΟ οδηγό που σκόρπισε τον θάνατο στην  ΝΙΚΑΙΑ της Γαλλίας με απολογισμό όπως λένε 84 νεκρών


  Μερικοί από τους σωρούς των Γάλλων υπηκόων στη ΝΙΚΑΙΑ που έγινε τα ξημερώματα της 15/7/2016


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου