Recent Posts

20 Ιουλίου 2016

Ο Αλή Μπαμπά Γιαχουντί ! και οι 300 μασόνοι ΚΛΕΦΤΕΣ





Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΚΟΡΛΕΟΝΕ !
ΜΕ ΤΙΣ 300 ΦΟΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ & ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝ GREKYLOUS ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ




Θεσσαλονίκη 20-7-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
 Αάάά ρέέέ τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. και των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ σας που ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΕΙΤΕ τους λαούς μέσα στο αχανές KERATISTAN σας ! Μετά το επιτυχημένο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που προξενήσατε στο προτεκτοράτο σας το ΝΕΟΤΟΥΡΚΙΣΤΑΝ, βάζοντας να φαγώνονται τα ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Ισλαμικά μασόνια σας με τα επίσης ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Εθνικιστικά σας μασόνια ! και να αιματοκυλιούνται για την ΔΟΞΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας ! Γιααα πείτε μας ? λοιπόν σειρά ποιοι έχουν τώρα ? Μήπως στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ? με τις 300 εκλεκτές & ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΕΣ χορεύτριες σας που τις έχετε μέσα στην ΔΗΘΕΝ βουλή των Ελλήνων ? και τα λοιπά ΖΩΑ - GOIM μασονια σας σε όόόλες τις Δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις ? Και καθώς τα ΖΩΑ τα μασονια σας αριθμητικά αποτελούν την πλειοψηφία του λαού ! που σας δίδουν με το ποσοστό του 66.66 % το δικαίωμα ως καθαρόαιμοι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. να ψηφίζετε εσείς για λογαριασμό των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ και να παραμυθιάζετε και τον μπαμπά σας τον θεό πως τα ΖΩΑ ΔΕΝ έχουν δικαίωμα ψήφου ! παρά εσείς που είστε και οι Εβραίοι Αφέντες του περιούσιου και ΕΚΛΕΚΤΟΥ λαού του μπαμπά σας του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! Και έτσι μέσω SINGULAR βγάζετε το όποιο επιθυμητό αποτέλεσμα θέλει η Κεντρική Ισραηλινή ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ από τις 77 φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ! που διοικούνται μέσω της ΤΥΦΛΑΣ σας της ιουδαϊκής !
Και μοιράζετε τίτλους με τον καλύτερο τίτλο για τον εαυτό σας του ΔΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΚΟΡΛΕΟΝΕ Σταβλάρχη ως προέδρου του Κ.Ι.Σ. και για τους λοιπούς που είναι και οι εκλεκτές σας χορεύτριες του ΦΟΝ ! σαν τον ΦΟΝ Δημητράκη Αβραμόπουλο σας ! τον ΦΟΝ Κυριακούλη Μητσοτάκη σας ! τον ΦΟΝ Ελληναρά Μιχαλολιάκο σας ! τον ΦΟΝ Βασιλάκη Λεβέντη σας ! τον ΦΟΝ Κουτσούμπα από το εκλεκτό ΚΟΥΚΟΥΕ σας ! και να μην παραλείψουμε την ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ χορεύτρια σας τον Αλέξη Τσίπρα ! που σας παριστάνει την ΤΣΟΥΠΡΑ του ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ μέσα στην βουλή των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ, καθώς ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός φρόντισε να την επιλέξετε αυτήν την ΤΣΟΥΠΡΑ για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανήμερα του Αγίου ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!! για να σας θυμίζει το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!! και πως η ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ που έχετε όόόλοι σας στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια ! τιμωρείται με παραδειγματικό τρόπο ! Αφανίζοντας τον περιούσιο λαό σας ! για να σταματήσετε να τους βάζετε να παίζουν τις ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ & ΣΥΡΙΖΟΥΛΕΣ ! τους ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ & ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ! τους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ & ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ! τους ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ & ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ! Βουλιάζοντας παράλληλα όόόλοι μαζί την υποτιθέμενη κάθε χώρα τύπου GREKYLISTAN σας με τα GOLDEN GOIM’S σας !
Οπότε και ο μπαμπάς σας ο θεός καθώς σας έχει μεγάλη αδυναμία ! σας θυμίζει μέσω του εκπροσώπου μας από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ την 29η ΜΑΪΟΥ 1453 ημέραν Τρίτη ! την 29η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του 2005 ημέραν Τρίτη ! που βγάλατε απόφασιν ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗΝ ότι θα ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ ! την 29η ΙΟΥΝΙΟΥ του 2015 ! που δεν είχε ΚΩΛΟ ο Σταβλάρχης Νταβίντ Σαλτιέλ να προσέλθει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να μας πει αν η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο της φεουδαρχικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! και την 29η ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 που σας βάζουμε το ΘΑΥΜΑ σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που ΣΩΖΕΙ όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ ! Καταργώντας τους τίτλους των ΔΟΝ ! των ΦΟΝ ! και των ΜΑΣΟΝ ! ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ δημοσίων υπαλλήλων σας ! στο αχανές KERATISTAN !!!   

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ο Αρχιμαφιόζος ΔΟΝ Νταβίντ Σαλτιέλ ! & πρόεδρος της Κ.Ι. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ του Βαλκανικού φεουδάτου !


η βουλή των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ με τους προστάτες τους !
τους εκλεκτούς ΜΑΤατζήδες της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε.


ο Αρχιεπίσκοπος ΛΕΥΙΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ !
τσανάκι και αυτός του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!!

ο Αρχηγός Δημ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ της GREKYLIKIS & ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ δήθεν Αστυνομίας !


η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ πρόεδρος του Αρείου Πάγου ! ΒΑΣΙΛΚΟΥΔΑ ΘΑΝΟΥ υποτακτικό τσανάκι και αυτή του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου