Recent Posts

26 Ιουλίου 2016

Mέγας Αλέξανδρος ο δικέρατος ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ των Εβραίων


ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΔΙΚΕΡΑΤΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.




Θεσσαλονίκη 26/7/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Ρέέέ σεις ? που το παίζετε ακόμα ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ στα ζώα μασόνια σας, που υπηρετούν το Σιωνιστικό καθεστώς σας ! και μέσω Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τα βάζετε να αναγνωρίζουν όόόλα μαζί την άλλοτε Βουλγαρική Δημοκρατία του ΠΥΡΙΝ κι εν συνεχεία VARDARSKA, το κράμα των πέντε εθνοτήτων ! σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, προβάλλοντας και τον ΔΙΚΕΡΑΤΟ βασιλιά σας Αλέξανδρο, μια και ήταν ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ των λαών, όπως τώρα οι σύγχρονοι σας μακελάρηδες Βλαδιμηρούτσκας ΠΟΥΤΙΝ ! Ταγίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! Μπασάρ Αλ ΑΣΣΑΝΤ ! ο επίσης μαυρούλης σας ΔΗΘΕΝ πλανητάρχης Μπάρακ ΟΜΠΑΜΑ ! και τα λοιπά ΚΟΛΑΟΥΖΑ της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!!

Γιατί ρέέέ δεν λέτε την πραγματική αλήθεια ? ότι τον Αλέξανδρο σας τον Μακεδόνα, που είχε κακά γούστα ! απ’ αυτά που έχουν οι σημερινές ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριές σας ? και ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΕ τους στρατηγούς του ! προκειμένου να σας ανοίγει τον δρόμο μέχρι το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, για να ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ εσείς μασόνια και ν’ ανοίγετε μασονικές στοές ανακηρύσσοντας τον και ΜΕΓΑ, όπως και τον Μέγα Ναπολέοντά σας ! προκειμένου να έχετε και μια δεύτερη Ισραήλ Μακεδονία με την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ στη Θεσσαλονίκη !

Βάζοντας τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ τον Λευτεράκη Βενιζέλο, τον επονομαζόμενο και BENNY ZELOM, να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο ! για να στήσετε το δεύτερο κράτος σας κι επίσημα στην Μακεδονία ! Και μια και δεν τα καταφέρατε με τον Λευτεράκη σας, κάνοντας και όόόλα τα Βαλκάνια ΜΠΑΧΑΛΟ ! κι εκτοπίζοντας τους Έλληνες από την Μικρά Ασία ! τον Πόντο ! την Ανατολική Θράκη ! αλλά και την Ανατολική Ρωμυλία ! βάζοντας εκ των υστέρων τον εβραιοκροάτη σας, τον γιο του ωρολογά τον ΓΙΟΖΕΒ ΜΠΡΟΣ, τον επονομαζόμενο ΤΙΤΟ ! ν’ αλλάξει το όνομα VARDARSKA σε Μακεδονία της Γιουγκοσλαβίας ! για να ζητάτε μέσω Ο.Η.Ε. τώρα να κατέβουν τα πόδια και να χτυπήσουν το κεφάλι ! Καθώς σαν ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ που είστε χαϊντάτε παντού τα ΖΩΑ – GOIM στο αχανές ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σας ! φτιάχνοντάς τους μέσα στην πρωτεύουσα τα ΣΚΟΠΙΑ  και μεγαλόπρεπο άγαλμα του δικέρατου ΜΑΚΕΛΑΡΗ σας Αλέξανδρου ! και ξεσηκώνοντάς τους να το παίζουν αλύτρωτοι Μακεδόνες ! για να ΞΑΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΤΕ την περιοχή, προς δόξαν του ιουδαϊκού KERATISTAN σας ! όπως τότε στον εμφύλιο, που τους βάζατε να παίζουν τους Βασιλόφρονες και τους Κουκουέδες ! τώρα τις ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ και ΣΥΡΙΖΟΥΛΕΣ σας ! Και με αυτούς τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ που έχετε μέσα στο διαδίκτυο, που παριστάνουν τους αβανταδόρους Ελληναράδες, τύπου Peter Asimaki ! και μύριων άλλων,  που σας παραθέτουμε διαλόγους και με έναν δικό σας Εβραίο, με γυναικείο όνομα ! για να απολαύσετε παράλληλα και την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκιά ! στο αχανές KERATISTAN σας !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Το γιγάντιο άγαλμα του ΔΙΚΕΡΑΤΟΥ Μέγα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στην πρωτεύουσα ΣΚΟΠΙΑ της άλλοτε VARDARSKA που το έστησαν οι αόρατοι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι μέσω της Κεντρικής Ισραηλινής Σταβλαρχίας του Βαλκανικού ΦΕΟΥΔΑΤΟΥ




Το εβραϊκό ΣΑΪΤΟΔΕΛΦΙΝΟ της ΣΙΩΝ Α.Ε. ο BENNY ZELOM ή Λευτεράκης Βενιζέλος μέγας ΕΘΝΑΡΧΗΣ, που φρόντισε να διχοτομήσει την ΕΛΛΑΔΑ, προκειμένου οι Εβραίοι να φτιάξουν και δεύτερο κράτος με την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ στην Θεσσαλονίκη




Ο γιος του Εβραίου ωρολογά ο ΓΙΟΖΕΒ ΜΠΡΟΣ, ο μετονομαζόμενος και ΤΙΤΟ, που τον κατεύθυναν οι Εβραίοι από το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ δίδοντας νέα ιδέα να αλλάξει το μόρφωμα των πέντε εθνοτήτων και να το μετονομάσουν από VARDARSKA σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να βαράνε παλαμάκια τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια τους μέσα στον Ο.Η.Ε. γι’ αυτούς που το παίζουν ΑΛΥΤΡΩΤΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.


Georgia Ilia Giatrakos Τη κάνετε ρε συχαματα ψεύτες που θέλετε και εσεις να λεγεστε κάτι που δεν εισαστε ποτε δεν θα γίνετε Μακεδόνες θα σας παμε στα δικαστήρια που διεστραβλωνετε την Ελληνικοί Ιστορια ρε ανεστητει δεν βλέπετε οποία πέτρα και να σηκώσουν βρίσκουν Ελληνικα γραμματα απο κατο
Panagiotis Diamantakos
Panagiotis Diamantakos Και που εμαθαν ποτε γεννηθηκε,ο Μεγας Στρατηλατης; τους τρωει το αιμα τους,ακου που σου λεω.
θεοδωρος σκαγιας
θεοδωρος σκαγιας τρεις και ο κουκος..αυτα ειναι ανθρωπαρια χαμηλου επιπεδου.ρωτησα καποτε δυο δηθεν σκοποιανομογγολους που το παιζαν μακεδωνες..ο ενας ηταν ρομα και ο αλλος αλβανος απο την οχριδα και ειχαν διαβατηρια που εγραφαν..ματσεντονια..πως νοιωθουν μακεδωνες και το τη πραγματικα πιστευουν οτι ειναι..ο ενας μου ειπε καθαρα οτι ειναι τσιγγανος ρομα και ο αλλος απο την οχριδα οτι ειναι αλβανος.. αιζουν με τον κοσμακι ο ψευτοπροθυπουργος τους και ολλα τα φερφωνα των προθυπουργος του εξωτερικου..γερμανιας.αγγλιας ..αμερικης.ρωσιας κ.λ.π που τους ονομαζουν για ιδιων συμφερωντον μακεδωνες ενω γνωριζουν πολυ καλλα οτι αυτοι ειναι πανσπερμια...αλβανων..σλαβων..τουρκομογγολοων και ελαχιστων που ειναι ελληνες απο παλια..ειναι και βουλγαροσλαβοι..κομωδια σκετη.
Βασιλειος Πλουταρχου Ρουσσης
Βασιλειος Πλουταρχου Ρουσσης Δεκαετιες πριν, οι Σκοπιανοι δρουσαν προπαγανδιστικα σε παγκοσμια κλιμακα, κτιζοντας μεθοδικα τη δικη τους ''πραγματικη ιστορια''. Οι Ελληνικες εκαστοτε κυβερνησεις αδιαφορουσαν περιφρονητικα τις δρασεις των Σκοπιανων αγνοωντας προκλητικα οτι παγιωνεται μια παγκοσμια θεση στο Μακεδονικο ζητημα. Τωρα γινομαστε περιγελοι στις αιθουσες των συνεδριων, εκπεμποντας ισχνες και ατολμες διαμαρτυριες. Να πιστεψω αραγε στα λογια καποιου που ειπε ''Φιλελληνες, σωστε την Ελλαδα απ' τους Ελληνες''. ΝΤΡΟΠΗ.
Georgia Ilia Giatrakos
Georgia Ilia Giatrakos Εχεις απόλυτο δίκιο Βασίλη πράγματι οι Σκοπιανοί πολλές δεκαετίες εκαναν μεγάλοι προπαγάνδα στο εξωτερικό απο τότε που μαζι με τους κομιτατζήδες οι Σκοπιανοί κτυπούσαν τους Σκοπιανούς που ζούσαν στην ΕΛΛΑΔΑ και ελεγαν πως ηταν ελληνες που τους κτυπούν για να μας μισήσουν στον Καναδά στην Αμερική στην Αυστραλία πουλούσαν και της κόρες τους εγω το έζησα μια αθώα κοπελίτσα μου είπε οτι την έδιωχναν απο το σπίτι να πείσει όσους ποιο πολους μπορεί να πειστευουν πως η Σλάβοι ειναι Μακεδόνες ερώτημα εναν που είχε γεννήθηκε στην ΕΛΛΑΔΑ και είχε υπηρέτηση στον ελληνικό στρατό εσύ γιατι μισής τους Ελληνες η απάντηση ηταν γιατι οι ελληνες κτυπούσαν τη μάννα μου και ηταν οι ποιο αμόρφωτες γυναίκες εκείνης της εποχής αλλα αυτο ειναι μια αλλη Ιστορια η κατάληξε μου ειναι οτι η Ελληνες είχαν μεσάνυχτα και λυπαμε πολυ πρεπει όλοι μας να γίνουμε ποιο αυστηρή για τα συμφέροντα μας πολιτική και πολίτες
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε σεις ? αυτα σας μαθαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι να γραφετε ? για τον ΜΑΚΕΛΑΡΗ τους ? που τον ονομασαν και Μεγα Αλεξανδρο ? καθως ΞΕΚOIΛΙΑΖΕ τους στρατηγους του ? και αυτοι απο πισω εστηναν μασονικες στοες και ΑΦΟΔΕΥΑΝ μασονια ! καθως φροντισαν να δολοφονησουν πρωτα τον πατερα του τον Φιλιππο ! στην Βεργινα ? στελνοντας τον μετα αφου του φορεσαν και τα ΚΕΡΑΤΑ στο ΚΛΟΥΒΙΟ του κεφαλι ! να παριστανει τον ΜΑΚΕΛΑΡΗ των λαων ? Ααααιιιντε ρεεε φερτε μου εναν ΚΟΠΡΙΤΗ εβραιο ! η εναν Ινστρουκτορα μασονο ! για να σας τον φτιαξω σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ ! kapito ?
Ελενη Σαλαμπαση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τον Κιρο Γκλιγκοροφ φροντισαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι για το αυτονοητο που ειπε ! να τον σακατεψουν με βομβα ! και να τον αποσυρουν απο την πολιτικη ! παροπλιζοντας τον ! καθως μεσω του εβραιοκροατη τους Γιοζεφ Μπρος ( ΤΙΤΟ ) τους ηλθε η φαεινη ιδεα να αλλαξουν το ονομα ! και απο VARDARSKA να την ονομασουν Μακεδονια ! Διοτι πρωτευουσα του Βαλκανικου φεουδατου της Κεντρικης Ισραηλινης Σταβλαρχιας τους ειναι η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! οπως προσπαθησαν και στο παρελθον με τον εβραιο τους τον ΜΠΕΝΥ ΖΕΛΟΜ ( Λευτερακη Βενιζελο ) τους ! που χωρισαν την Ελλαδα στα δυο ! και προσπαθησαν να ανακηρυξουν την Θεσσαλονικη ! Ως Νεα τους Ιερουσαλημ !
Georgia Ilia Giatrakos
Georgia Ilia Giatrakos Εσένα Στέφανε δεν σε καταλαβενο νομίζω οτι εσαι Σκοπιανός απο τα λεγόμενα σου συμπέρασμα δεν βγενει τη δουλειά εχεις εσύ αν εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ να υποστηρίζεις το Κίρο Γκλιγκόροφ άφησε την προπαγάνδα αρκετά σας πήραμε χαμπάρι
Ελενη Σαλαμπαση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου πως σας καταντησαν αυτοι οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι ? και σας αμολανε και μεσα στο διαδικτυο να σχολιαζετε για τον Δικερατο Μεγα Αλεξανδρο τους ! διασκεδαζοντας την ιουδαικη τους ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! με τους ΖΑΒΑΛΗΔΕΣ νεο Μακεδονες τους ! και να κονοματε παραλληλα και εσεις τα σχετικα αστερακια που σας αναλογουν απ την Αγια σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Αaa nazdaroby !
Ελενη Σαλαμπαση
Ελενη Σαλαμπαση Εισαι ο κολλητος του Μπουταρ Μπεει τον φαντομαζ εβραιο ;;;;;;; !!!!!!

Georgia Ilia Giatrakos
Georgia Ilia Giatrakos Σταματά την προπαγάνδα σου Στέφανε στο επαναλαμβάνω δυκερατος εισαι εσύ οχι ο μεγάλος στρατιλατης
Georgia Tatari
Georgia Tatari
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αααα ρε αβανταδορικα μασονια του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ τον βλεπετε τον Γκλιγκοροφ πως σας τον εκαναν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιοι αφεντες σας ? η Γεωργιτσα Ταταρη σας τον μοστραρει για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ επειδη ο φουκαρας ειπε μια αληθεια ! οτι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ γραφαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! Αλλα και το κολαουζο τους τον φουκαρα τον Γιαννακη Μπουταρογλου ? που σας τον βαζουν να παριστανει και αυτος την Γιαννουλα Μπουταρενα ? Ξεφτιλιζοντας τον ! στην φεουδαρχικη Βαλκανικη εβραϊκων συμφεροντων Κεντρ. Ισραηλ. ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ ! Gege ? η noukou Gege ?
Ελενη Σαλαμπαση
Ελενη Σαλαμπαση Εισαι επαγγελματιας προβοκατορας κατεφθηνομενος εβραιος μπραβο σου μην ασχολεισαι με τον Μεγα Στρατηλατη μας Αλεξανδρο εισαι αναξιος να τον φτασεις !!!!! Αντε πηγαινε να πιεις καμια μπυρα με τον φιλο σου τον ποτη μπουταρη καμια Ελληνικη μπυρα για να συνελθεις !!!!!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αααααχχχ μαρη Ελενιτσα Σαλαμπαση με αυτα τα ΣΕΡΣΕΜΙΚΑ που γραφεις και μας μοστραρεις πιστευεις πως η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν εχει μυαλο ? και εχετε οοολα εσεις τα μασονια του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ? που κονοματε αστερακια και μασονικους βαθμους απο τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εβραιους αφεντες σας ? για να βοσκατε μετα ΠΑΡΑΔΕΣ στο αχανες KERATISTAN σας ! μαζι με τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ εβραιους της ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! παρτε το χαμπαριιι ! σας εχουν καταλαβει το τι καπνο φουμαρετε ακομα οι πετρες και τα πελεκουδια ! panimai ? aaa haraso !
Ελενη Σαλαμπαση
Ελενη Σαλαμπαση Την κοινωνια την φερανε ανθρωποι σαν και εσενα στην καταστροφη ακριβως οι Εβραιοι χαντζαρι !!!!!!!!!! Σερμεμης!!!!!! εισαι και φαινεσαι απο τα λεγομενα σου
Ελενη Σαλαμπαση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aαααχχχ μαρηηη χαρουμενη μου Ελενιτσα Σαλαμπαση ! κανει μαρη FRAPPE το κλουβιο σου κεφαλι ? Αλλο τοσο κανει και η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων ! ΔΕΝ σου ειπαν οι Πατρονες σου εβραιοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ πως και αυτοι οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ειναι ΤΣΑΝΑΚΙΑ του 3ου ιουδαικου τους ΡΑΪΧ ? και τους εχουν και αυτους μαζι με τους υπολοιπους μεσα στην βουλη των 300 ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ να παριστανουν και αυτοι τις ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ και ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΕΣ χορευτριες τους ! οπως ακριβως και ο ομογαλακτος αδερφος τους ο ΧΙΤΛΕΡ !!! που μεχρι τα 92 του χρονια τον φροντιζαν στην Βολιβια ! για τον ΣΙΚΕ πολεμο που καναν προκειμενου να υποδουλωσουν τους ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ !!! και αμα εχεις ευκαιρο καναν πανεξυπνο εβραιο ΣΦΥΡΑΜΟΥ για να κανουμε παιχνιδι !!! ετσι ? αντε μπραβo ! καθως τον περιμενω με τα φανων και λαμπαδων !!! Dako ?
Ελενη Σαλαμπαση
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τωωωρα μαλιστα ? ΤΖΙΑΣΤΑ ΠΡΑΣΤΑ !!! που λενε και οι φιλοι μας οι Βουλγαροι ! ακομα δεν καταλαβες μαρη Ελενιτσα που μου παριστανεις και την ΣΕΡΣΕΜΑ ? οτι το ονομα του Κασιδιαρη του το επεβαλαν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι αφεντες σας ! για να διασκεδαζουν με την ιουδαικη σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ !!! να σε θυμισω ονοματα εκλεκτων συνεργατων σας ? ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ !!! ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ !!! ΑΥΤΙΑΣ !!! ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ !!! ΠΑΠΑ-ΛΥΓΟΥΡΑΣ !!! ΑΛΟΓΟ-ΣΚΟΥΦΗΣ & μυριοι αλλοι ! Αντε τωρα συρε και φερε μου εναν καθαροαιμο εβραιο ! η εκτος εισαι εσυ εβραιος ! γιατι βλεπω ειναι πολυ της μοδας οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι να χρησιμοποιουν γυναικεια ονοματα ! καθως αυτες εχους ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλα ! andersten ?
Ελενη Σαλαμπαση
Ελενη Σαλαμπαση Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει τον τοπο απο εβραιοσιωνιστες και απο καθε τη ανθελληνικο !!!!!!!!!! Δεν μας πεθει κανεις !!!!!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε χαρουμενε εβραιε ! που μας το παιζεις και Ελενιτσα Σαλαμπαση ? πραγματι πιστευεις ακομα πως ο μπαμπας σου ο θεος εξακολουθει να μασα τον ιουδαικο σας ΤΑΡΑΜΑ ? με τα ΤΟΥΒΛΑ που του μοστραρεις καθως τα βαζετε να παριστανουν τις ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ & ΣΥΡΙΖΟΥΛΕΣ ??? Αααα ρεεε ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ που σας χρειαζεται οοολους τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιους μεσα στα 77 ενυδρεια των Κ.Ι.Σ.! να σας βλεπουν και τα ΖΩΑ μασονια σας που δεν εχουν ουουουτε με μιας κοτας μυαλο ! και να τα πιανει ΤΣΙΡΛΑ ! απο το χνερι που σας ετοιμασε ο μπαμπας σας ο θεος μεσω ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! kombrente ? ΜORTO SION s.a. mi kerido amigo ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου