Recent Posts

25 Ιουλίου 2016

Τα εβραϊκά ΠΟΚΕΜΟΝ εν δράσει

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ & ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΟΚΕΜΟΝ


Θεσσαλονίκη 25-7-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                 infopar@parliament.gr                      
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Τέκνα των 77 Κεντρικών Ισραηλινών ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας ! Μας θύμισε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ! ότι την εβδομάδα που μας πέρασε ήσασταν πολύ δραστήριοι, βάζοντας τα ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΠΟΚΕΜΟΝ σας με τις μπούργκες στα ΚΛΟΥΒΙΑ τους κεφάλια, να δολοφονούν εν ψυχρώ πολίτες στην ΤΟΥΡΚΙΑ με τον γιαλαντζί Μουσουλμάνο σας ! τον ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, που τον βάλατε να το παίζει Ισλαμιστής και να ξηλώνει αβέρτα δημοσιο-υπαλληλάκια σας από τις δημόσιες υπηρεσίες του Νεοτουρκιστάν σας !
Και σαν να μην έφτανε αυτό ! Καπάκι που λένε να κάνετε κι άλλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Γερμανία σε τέσσερα διαφορετικά σημεία ! που τελικά παραμυθιάσατε τον κόσμο πως ένα από τα τέσσερα χτυπήματα περιείχε πραγματικά πυρά ! τα άλλα τρία ήταν με άσφαιρα πυρά για να τρομοκρατείτε τον κοσμάκη ! με τα αστυνομικά σας ΠΟΚΕΜΟΝ να ελέγχουν όλους τους δρόμους ! για να θυμίζετε με αυτά τα ΜΑΣΚΑΡΙΛΙΚΙΑ σας που βάζετε τα ΖΩΑ – GOIM από τα αστυνομικά τμήματα που έχετε, να σκοτώνουν κόσμο και κοσμάκη για την επέτειο του Νορβηγού ΜΑΚΕΛΑΡΗ σας, που καθάρισε σε ένα νησάκι πριν πέντε χρόνια στις 22/7/2011,  77 νεαρούς κατασκηνωτές ! Δηλαδή όσες και οι φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ? για ήταν σύμπτωση το νούμερο αυτό ? Και για επιδόρπιο προγραμματίσατε άλλα δύο χτυπήματα ένα στο Ιράκ που τους κάνατε ΤΣΑΡΣΑΜΑ ΠΑΖΑΡ τους άμοιρους Ιρακινούς ! και από πίσω στην Καμπούλ του ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, βγάλατε στους δρόμους τους χαρούμενους διαδηλωτές σας, για να τους ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΤΕ τελικά με 83 νεκρούς και 230 σακατεμένους τραυματίες !
Κι όλα αυτά για να ΜΗΝ δείτε το ΘΑΥΜΑ σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ στις 29/7/2016, που σας προγραμμάτισε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ! μέσα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! που είναι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που σώζει τελικά όόόλον τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ ! που μου θέλετε και παντοκρατοριλίκια με τα ΖΩΑ – ΠΟΚΕΜΟΝ που έχετε σε όόόλα τα αστυνομικά τμήματα του πλανήτη. Καθώς ο μπαμπάς σας ο Θεός τον έκανε αυτόν τον πλανήτη για νοήμονα όντα !
Λοιπόν, τι λέτε για όλα αυτά ? που η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ εισαγγελίνα ομογάλακτη αδερφή σας του γραφείου 130, αρμόδια σε θέματα ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ του συνέστησε του εκπροσώπου μας του νομικού τιμ επί τη επετείω  ενός χρόνου συνάντησης με τον πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. στις 29/6/2016, να τον συνοδεύσουν με περιπολικό δύο  BODYGUARDS Ελληναράδες δικοί σας στο αστυνομικό τμήμα του Βαρδαρίου Θεσσαλονίκης για να καταθέσει εκεί το ΘΑΥΜΑ που σας περιμένει όόόλους σας, στον αξιωματικό υπηρεσίας την 29η Ιουνίου 2016, που ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ του Βαλκανικού φεουδάτου, ο Νταβίντ Σαλτιέλ, συναντήθηκε στις 29 Ιουνίου 2015, ένα χρόνο πριν με τον εκπρόσωπό μας μέσα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, προτείνοντας τον ο εκπρόσωπός μας, να μας πει μέσα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ αν βέβαια έχει ιουδαϊκό ΚΩΛΟ, ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο της φεουδαρχικής Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και αν πράγματι σας χρωστάνε οι ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ πολίτες αυτά τα χρήματα που ζητάτε μέσω Δ.Ν.Τ. !  
Λοιπόν για να μην χρονοτριβούμε με εσάς, λαμβάνετε υπό μάλης όόόλες τις ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ που σας στείλαμε μέσω e-mail. Φροντίστε να μας έχετε έτοιμο τον ΦΟΥΣΚΩΤΟ BODYGUARD που συνόδευσε τον εκπρόσωπό μας στο αστυνομικό τμήμα ! για την κατάθεση των σχετικών κατηγοριών που σας προσάπτει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! κι ελάτε με τους νομικούς σας συμβούλους, να σας βάλουμε σε επανάληψη αυτό το θαύμα, που στις 16/8/2013 ΔΕΝ θέλησε να δει ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ εισαγγελέας σας ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΔΕΛΜΗΣ, που τότε αποκάλεσε και τον μπαμπά  σας τον Θεό ΚΑΘΙΚΙ ενώ είχε ξεχάσει που στις 14/5/2010 έλεγε στον εκπρόσωπό μας ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΡΕΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! Γι’ αυτό και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ εκείνη την ημέρα σας ανατίναξαν τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και τρεις εβδομάδες ήσασταν κλειστά ! Με αποτέλεσμα να του αλλάξετε θέση, προάγοντάς τον και τοποθετώντας τον στον τέταρτο όροφο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, εκεί που έχετε τους εφέτες εισαγγελείς ! και στην θέση του να βάλετε την επίσης ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ Κακαλή!
Μα πού τους βρίσκετε και τους βαφτίζετε με τέτοια επώνυμα για να σας θυμίζουν τα κακά παιδιά της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! στο αχανές ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ σας το ιουδαϊκό KERATISTAN !!! Λοιπόν μην χαθούμε ? θα σας περιμένουμε μετά ΦΑΝΩΝ & ΛΑΜΠΑΔΩΝ !!! έτσι ???

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Τα μασκοφόρα αστυνομικά ΠΟΚΕΜΟΝ έκαναν στο Μόναχο άσκηση ετοιμότητας  σε τέσσερα διαφορετικά σημεία εκ των οποίων το ένα με πραγματική ΠΥΡΑ ! σκοτώνοντας κόσμο εις ανάμνησιν της 22/7/2011 που σκότωσαν με τον ΜΑΚΕΛΑΡΗ τους 77 νέους σε νησάκι της ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

Ο μαυροφορεμένος ΠΟΚΕΜΟΝ που πυροβολούσε νέους στο Μόναχο με ΘΟΛΟ το πρόσωπό του  σε άσκηση ετοιμότητας για ΔΗΘΕΝ τρομοκράτες ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 Και σαν αν μην έφταναν οι εορταστικές εκδηλώσεις σε Τουρκία & Γερμανία ανατίναξαν τα μισθοφόρικα μασόνια τους μέσα στο ΙΡΑΚ κόσμο με πάνω από 230 νεκρούς

Και για επιδόρπιο οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι έβγαλαν τον κόσμο στους δρόμους να διαδηλώνει στην Καμπούλ του ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ξεκληρίζοντας πάνω από 83 νεκρούς και 250 τραυματίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου