Recent Posts

8 Ιουλίου 2016

Η συνέχιση των σικέ χρεοκοπιών της ΣΙΩΝ Α.Ε


Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΣΙΚΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΩΝ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.





Θεσσαλονίκη 8/7/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

                                                     

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα των 77 Κεντρικών Ισραηλινών σας Σταβλαρχιών βλέπουμε ότι αρχίσατε να ζείτε στιγμές αποκάλυψης στις φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ στο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, στο ΙΡΑΚ, στην ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ! πάντα με τριπλές εορταστικές εκδηλώσεις από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ ! Αλλά εσείς τον χαβά σας εξακολουθείτε να πραγματοποιείτε τις ΣΙΚΕ χρεοκοπίες των θυγατρικών επιχειρήσεων σας, τύπου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ! ΜΑΜΙΔΑΚΗ Jetoil ! ΖΑΡΑ ! του Hotel Ledra Marriott ! αλλά και των απέραντων νεκροταφείων στις βιομηχανικές σας πόλεις του GREKYLISTAN που όόόλα τα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ σας τα βάζετε να λαμβάνουν εικονικά δάνεια από τις ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ σας, που σας τις άφησε ο μπαμπάς σας ο Θεός να τις διαχειρίζεστε ελέω Θεού με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας που τα έχετε σε όόόλα τα πόστα του πλανήτη και φιλοδοξείτε κι από πάνω να σας χρίσει κι επισήμως ο μπαμπάς σας ο Θεός παντοκράτορες ! για την κοινωνία ΖΟΥΓΚΛΑ, που κατορθώσατε και μετατρέψατε ολάκερο τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !

Ευκαιρία λοιπόν και ο Θεός σας να σας ξαναβάλει σύντομα σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ το ΘΑΥΜΑ της Παναγίας Κοσμοσώτηρας που ΣΩΖΕΙ όόόλον τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ σας πανούκλα ! για να ΧΕΣΤΕΙΤΕ όόόλοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι μαζί με τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ ΖΩΑ – μασόνια σας απ’ την πολύ χαρά σας ! όπως ακριβώς διαμαρτύρεται και ο ομογάλακτος Εβραίος αδερφός σας Αλέξιος Όμορφος για το ΜΙΣΟΣ που τρέφει η ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ κατά του μισαλλόδοξου κι ελεεινού εβραϊκού λαού σας ! Κι επειδή δεν ξεμπερδέψατε εύκολα μαζί μας, λάβαμε σήμα από τον μπαμπά σας τον Θεό να σας ξαναβάλουμε προσεχώς το ΘΑΥΜΑ σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που επιχειρήσατε να μετατρέψετε τον ναό της σ’ εβραϊκό μουσείο για να δείχνετε το αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ !!! και από ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ προσπαθήσατε να την κάνετε ΠΑΝΑΓΙΑ μόνον των ΘΡΑΚΩΝ !



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 To κατάστημα ΖΑΡΑ στην οδό ΣΚΟΥΦΑ στο Κολωνάκι ιουδαϊκών συμφερόντων καθώς η ΖΑΡΑ Α.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


Το γιγάντιο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT με τους 150 εργαζόμενουςπου στο ξαφνικό αποφάσισε η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ να το κλείσεικαθώς ανήκει στην γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. που είναι ιουδαϊκών συμφερόντων

Βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής

το νεκροταφείο των θυγατρικών επιχειρήσεων της ΣΙΩΝ Α.Ε.



07-magazine.com
1 Ιουλίου στις 8:42 μ.μ.


Σκάει νέο ΚΑΝΟΝΙ στην αγορά! Αίτηση πτώχευσης από την Mamidoil


07 magazine men's.Ειδήσεις από Ελλάδα και όλο το κόσμο : Σκάει νέο ΚΑΝΟΝΙ στην αγορά! Αίτηση...
Σκάει νέο ΚΑΝΟΝΙ στην αγορά! Αίτηση πτώχευσης από την Mamidoil
07-MAGAZINE.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ JIMYS STASINOPOYLOS


Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστεΚοινοποιήστε
4 σχόλια
22
Σχόλια

Alexios Omorfos ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ;;; ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ !! ΤΟ ΒΛΕΠΩ !! Η ΜΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΣΙΠΡΑ !! ΟΠΩΣ ΠΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ !! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 Ιουλίου στις 9:08 μ.μ.

Jim Kour ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΣΑΣΤΕ,,ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΗ ΑΥΤΟΣ ΜΕ Τ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,,,,,,ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ,,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ !!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 2 Ιουλίου στις 4:20 π.μ.

Alexios Omorfos ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ, ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΗ ΣΚΑΣ !!! ΒΑΣΙΚΑ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ, ΣΚΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ !! ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2008, 2009, 2010 !!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 2 Ιουλίου στις 6:36 π.μ.

Alexios Omorfos ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ !! ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ !! ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ !!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 2 Ιουλίου στις 6:37 π.μ.


Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ρε σεις τι βλεπω ? διασκεδαζετε με την ιουδαικη ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε ? Αααιιιντε ρε φερτεμου εναν πανεξυπνο εβραιο ! για να σας τον φτιαξω σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ ! Gege ? η nuku Gege ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 2 Ιουλίου στις 9:21 π.μ.

Alexios Omorfos ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 Ιουλίου στις 8:31 μ.μ.


Στέφανος Χατζής Ιωάννου 
Kαλως τον ευγενικο Αλεξη Ομορφο ! που δηλωνει με θαρρος οτι ειναι εβραιος ! Σιγουρα ξερεις οτι το σεναριο αυτο το εχει γραψει ο μπαμπα σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! που ειναι και ο θεος των ΠΑΝΤΩΝ ! και οπως θα ξερεις μας εκανε τους παντες να αντιλαμβανομαστε οοολες τις βρωμοδουλειες της Αγιας ΣΙΩΝ Α.Ε. καθως και τα χειραγωγουμενα ΖΩΑ μασονια σας που τα μαθατε να συμπεριφερονται με κτηνώδη τροπο ! ΛΟΓΙΚΟ δεν ειναι τωρα να την πληρωσουν και αυτα τα GOIM που σιβυλλικα τα αποκαλειτε ΖΩΑ χωρις μυαλο ? και να οδευσουν και αυτα για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ? Μυαλο εχεις και καταλαβαινεις πληρως πως οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας τα ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ Αβερτα & καθημερινα αυτα τα υποτακτικα ΖΩΑ σας !!! και τα περι ISIS ειναι για να τα κρατατε ψυχραιμα ! Η Ιστορια αυτη ειναι πολυ διδακτικη ! και ειναι στο προγραμμα να ΞΕΧΑΙΒΑΝΕΨΕΙ το ΣΥΜΠΑΝ !!! γινοντας και ο ΔΗΘΕΝ περιουσιος λαος σας το παραδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ !!! Και οπως λενε καποιοι σοφοι Ελληνες προγονοι ! ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ !!! γι αυτο και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΟΟΛΕΣ τις εορτες μισους που εχετε επιβαλλει μεσα στα 196 προτεκτορατα ΔΗΘΕΝ κρατη σας ! απο τα 77 Κ.Ι.ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΑ και καθιερωνει την μια και μοναδικη εορτη που ειναι η παγκοσμια ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ της ΣΙΩΝ Α.Ε. που ημερολογιακα συμπιπτει με την εορτη του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των ιουδαιων ! για να εορταζεται καθε 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !!! σβηνοντας απο τον χαρτη την γιγαντια εγκληματικη σας οργανωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που ειναι η ελεεινη μασονια !!! ειδες τωρα και στο Ιρακ μεσα στην Βαγδατη το τι εγινε ? σκηνες ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ !!! ειναι σε αντισταθμισμα οταν μου βαζεις τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ τον ΠΟΥΤΙΝ να βομβαρδιζει αμαχους ! ειναι πολυ φυσικο να εισπραξετε την ΟΡΓΗ του μπαμπα σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! πιστευω να καταλαβες γιατι τωρα το τελος σας ειναι προδιαγεγραμμενο ! με συνθημα το STOP MASON MAFIA THE END !!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 17 ώρες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου