Recent Posts

13 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΦΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΝΖΜ 2082



ΣΟΦΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΝΖΜ 2082




Θεσσαλονίκη 13/10/2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           

ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr

Κ.Ι.Σ.                                                info@kis.gr    



Τέκνα περιούσια εκ Θεού Ισραήλ της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ και του Κ.Ι.Σ.

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας ρωτά ευθέως, είστε πράγματι ο εκλεκτός λαός του Θεού; ή με τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους, που προστατεύουν τις 12 φυλές του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ, έχετε μετατρέψει τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ; που παντού τα έχετε κάνει ΣΚΑΤΑ!!! σαν τα μούτρα σας! Καθώς στις 29/6/2015 ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ του Κ.Ι.Σ. Νταβίντ Σαλτιέλ και φεουδάρχης της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ δεν είχε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ να οδεύσουν από κοινού με τον εκπρόσωπό μας στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των Ελληνικών δικαστηρίων για να μας πει ΕΥΘΑΡΣΩΣ αν η ΕΛΛΑΣ είναι ΑΚΟΜΑ προτεκτοράτο της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. και ιουδαϊκού σας KERATISTAN.

Συνειδητοποιήσατε λοιπόν ότι συμπληρώθηκαν 11 ημέρες από τις 2/10/2015 που GREKYLIKA αστυνομικά GOIM στην ΞΑΝΘΗ αγνόησαν την ΒΕΒΑΙΩΣΗ μας για το όχημα ΝΖΜ 2082, ότι είναι ασφαλισμένο σε ασφαλιστική εταιρεία ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, κουβαλώντας τον οδηγό στο αστυνομικό τμήμα, για να του επιδώσουν δύο πρόστιμα, ένα των 500 ευρώ γιατί δεν είναι ασφαλισμένο το όχημά του σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ δική σας Α.Α.Ε., που τις χρεοκοπάτε! κι εν συνεχεία τα φέσια υπό μορφή ιουδαϊκού ΚΙΠΑ τα μεταφέρετε στο κάθε προτεκτοράτο ΔΗΘΕΝ κράτος, προκειμένου να καταδυναστεύετε τους απροστάτευτους πολίτες! Και το δεύτερο πρόστιμο 400 ευρώ για να κονομήσουν και τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά σας αστυνομικά όργανα τα απαιτούμενα αστεράκια! με τους σχετικούς παράδες που τα χαρτζιλικώνετε!!!

Για τα 500 ευρώ, ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ εκείνη την στιγμή άνοιξαν τους ουρανούς για να ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ολάκερη η Νότια Γαλλία! που μυαλό GOIM και ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ δεν μπορεί να τα συλλάβει! Και για τα 400 ευρώ πρόστιμο! και το κλείσιμο για 7η φορά του F/B  της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, εκείνη την ημέρα άρχισε η τρίτη Παλαιστινιακή ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ καθοδηγούμενη από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ (ΣΤΑΛΙΝ) που καθοδηγεί τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να σας ανατινάζουν μέσα στις συναγωγές σας! στις στάσεις λεωφορείων! και γενικά όπου συχνάζουν ομογάλακτοι Εβραίοι αδερφοί σας! Και να παίρνουν μετά σειρά οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ! οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ για την πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ! και η ΣΑΒΟΥΡΑ τα κωλομάσονά σας για τους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας!

Πού είναι λοιπόν οι πρωθιερείς και οι προμάντεις σας για να σας πουν για τις δύο πινακίδες των οχημάτων ΚΑ 9110 και ΝΖΜ 2082 το τι συμβολίζουν, και το τι σας προμηνύουν! για τα μελλούμενα, του περιούσιου λαού σας; καθώς έχετε αποθρασύνει όλα τα μασόνια σας να φεσώνουν τους συνανθρώπους σας! να βωμολοχούν! να ειρωνεύονται! να σας πουλούν τα ναρκωτικά σας σαν τον TRIMI KASTRIOT του XHELANTIN τον ρομά εξ Αλβανίας, που τον είχατε σε ημιυπόγεια οικοδομή στην οδό Δεληγιώργη 30 με τα δύο αστεράτα οχήματά του, μεγάλου κυβισμού, και τις ντελίβερι μηχανές διανομής των ναρκωτικών σας προϊόντων!

Όπως και τον άλλον τον αστεράτο μασόνο Λιάκο Χρήστο, που τον εγκαταστήσατε σε κοινόχρηστο χώρο του ημιυπόγειου της Δεληγιώργη 28, βάζοντάς τα υπόλοιπα μασόνια της οικοδομής να του τον παραχωρήσουν συμβολαιογραφικά τον κοινόχρηστο χώρο μαζί με τον Γιαννάκη Δημήτριο, νοικάρη της οικοδομής, που ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικές σας δικαστίνες και εισαγγελίνες δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν, καθώς είναι οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ., για να τον τιμωρήσουν για τις τροχαίες παραβάσεις που έκανε παρασέρνοντας με το αστικό λεωφορείο κοσμάκη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! όπως τώρα και ο Λιάκος Χρήστος που αυθαίρετα καταλαμβάνει ακάλυπτο χώρο της οικοδομής και τον καλύπτει με σιδηροκατασκευές, καθώς η Άμεσος Δράση το 100, δεν είχε τα κότσια να τον προσαγάγει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για να μας απαντήσει εξ ονόματος της ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗΣ φάρας σας εάν η ΕΛΛΑΣ είναι φέουδο της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΑΣ!!!

Οι αδιάψευστες φωτο το επιβεβαιώνουν κι εάν έχετε ΚΩΛΟ ΚΑΘΑΡΟ κοπιάστε να μας το επιβεβαιώσετε κι επισήμως ακόμη και με την εγκληματική σας Μοσσάντ! πως ο πλανήτης που φτιάχτηκε από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ για νοήμονα όντα! εσείς έχετε το δικαίωμα να τον μετατρέπετε σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ καθώς είστε της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!



  Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου